Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ez ma foci volt a javából. Ez már nem a csúcs City, de mi is megérkeztünk, szóval nem szabad semmit levonni az érdemből. Bellingham hiányozni fog a következő fordulóban.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Azt nem értem, hogy ha már visszaveszünk, meg pihenünk, miért nem jönnek a cserék? De távol álljon tőlem, hogy basztatni szeretném Carlo papát, ezt a párharcot gyönyörűen nyerte ő is, és a csapat is. Akartak, mentek, nagy elánnal, tetszett a hozzáállás, a tűz, amivel kimentek. Zseniális játék volt. Ez a csapat tényleg csak a bl-ért él kb. Valverde, Asencio, MbappeGalacticos írta: Jo kezdo, jo mentalitas. Gyonyoru meccs.
Nekem egyetlen hianyerzetem van, az hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.
Amugy gg carlo, gg bappe.![]()

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ateeemadrid
annyit még megemlítenék, hogy páran néha elkeseredettségükben szokták írni, hogy a keret is szar, meg túlértékeljük. na, hát lófaszt, továbbra is pofátlan milyen potenciál van ezekben az arcokban. kivéve persze mendyt, benne nincs, de ma őt se bántjuk.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
oké, hogy nem az atomcity ez már, de jó volt végre fontos meccsen nézni ezt a halom trógert fodballozni.
igy kell tovább, megnyomni a tavaszt.
igy kell tovább, megnyomni a tavaszt.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
De elveznem ha ilyenkor lonenk még 3mat.hehetheoriginal írta:talán mert van szezononként 100 meccsünkaz hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.![]()

- hehetheoriginal
talán mert van szezononként 100 meccsünkaz hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.

thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Jo kezdo, jo mentalitas. Gyonyoru meccs.
Nekem egyetlen hianyerzetem van, az hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.
Amugy gg carlo, gg bappe.
Amugy gg carlo, gg bappe.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Fogalmam sincs honnan jön ez a 2 meccses eltiltás, de ilyen nem volt soha. Legalábbis a spanyol bajnokságban biztosan nem.Babinho írta:Az azonnali piros nem egyből két meccs, vagy az mikor van?Pad'em írta:
Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság leszEleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
Nem az van, ha nem törlik el a pirosat akkor 2-t hagy ki?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Az azonnali piros nem egyből két meccs, vagy az mikor van?Pad'em írta:Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesznzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk isEleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
Nem az van, ha nem törlik el a pirosat akkor 2-t hagy ki?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
De Camavinga csinalt 11est es ezzel lett 1-1, sot volt meg botranyosan szar ossze-vissza csuszkalasa a 16oson belul, amikor Courtoisnak kellett hatalmasat vedenei.ram8nes írta:és ezt miből számolta ki? matematikus ön, vagy miből számolta ki?MarioCirolo írta:
Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.![]()
Ha Camavinga nem csinál tizit, akkor nem lesz tizi, de nem jelenti azt egyértelműen, hogy nem lőnek gólt a meccs hátralevő részén és nyerünk. Viszont ha Vinicius pl. képes 3 méterről kapuba fejelni, akkor az már fix gól nekünk + kisebb valószínűséggel lőnek nekünk kettőt-hármat, mint egyet.
Bíró ide vagy oda, engem is leginkább az zavar, hogy az elmúlt jópár meccsen elég sok helyzetet szórakozunk el, amikkel meg tudnánk könnyíteni a dolgunkat.
Ezzel szemben tegnap egyszer kezzel vittek el Vini elol a labdat, egyszer tisztan felrugtak a 16oson belul, adott egy “golpasszt” Modricnak es volt egy zsenialis atlepese amivel Mbappe kerult helyzetbe. De ez nem szamit, ha Vini rugott volna 3at, Camavinga pedig osszehoz 3 tizenegyest, akkor is a brazil lenne a hibas, hogy miert nem rugott 5ot.
A masodik reszevel egyetertek, de ez nem csak Vinin mulik, hanem Mbappen, vagy Bellinghamen is, sot Rodrygo hiaba van jo formaban 5 meccsen megint nem rugott golt.
-
és ezt miből számolta ki? matematikus ön, vagy miből számolta ki?MarioCirolo írta:Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
De ez lenyegtelen, ha balondor nem baszna el elol mindent, siman nyertuk volna

Ha Camavinga nem csinál tizit, akkor nem lesz tizi, de nem jelenti azt egyértelműen, hogy nem lőnek gólt a meccs hátralevő részén és nyerünk. Viszont ha Vinicius pl. képes 3 méterről kapuba fejelni, akkor az már fix gól nekünk + kisebb valószínűséggel lőnek nekünk kettőt-hármat, mint egyet.
Bíró ide vagy oda, engem is leginkább az zavar, hogy az elmúlt jópár meccsen elég sok helyzetet szórakozunk el, amikkel meg tudnánk könnyíteni a dolgunkat.
- hehetheoriginal
"vini" 1 meterrol ures kapura nem tudta befejelni.MarioCirolo írta:Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
"vini" mar tobb alkalommal benn volt szinte az 5-ösön belul a labdaval, megse lett egyikbol se gol.
Ezzel szemben camavinga csinalt egy 11est, amibol maximum 1, azaz 1 db golt, ismetlem, egy db golt kaphattunk.
Ki a nagyobb hunyo, kin ment el a meccs, ha belingemet nem nezzuk, ugyebar.....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem sok értelme lenne megnézni újra az egészet, csak az idő megy vele feleslegesen. Illetve az eddig nyilvánosságra hozott kommunikációból azért kiderül, hogy mire a felvételekhez ér a játékvezető, addigra képben van, hogy mit kell néznie.doncsontos írta: ja azt ismét csak úgy megjegyezném, hogy tegnap mikor kihívták a bírót megnézni a 11es gyanus esetet, megint az a KÉP várta, hogy Camavinga tapossa az ellenfelet![]()
![]()
![]()
én egyáltalán nem nézek más meccseket, max összefoglalót, de ezt máshol is így csinálják? nem úgy lenne az értelemszerű, hogy először normál sebességen megmutatják a bírónak a támadást, és aztán belassítva? most ezen a Camavingas eseten amugy se segített volna mert balfasz volt mint oly sokszor, na de akkor is...
Ezt például a kézilabdával full szarul oldják meg, a játékvezetők percekig tekergetik lassítgatják, mire megtalálják a konkrét esetet, amit nézniük kéne.
Nálam még mindig az egységesség hiánya a fő probléma, Foden elleni hétközi szabálytalanság nálam megegyezett, a Vini elleni, tegnapi szabálytalansággal. Az egyikből 11-es lett, a másikból nem.
- hehetheoriginal
Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
thereisonly1ronaldo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ja azt ismét csak úgy megjegyezném, hogy tegnap mikor kihívták a bírót megnézni a 11es gyanus esetet, megint az a KÉP várta, hogy Camavinga tapossa az ellenfelet
én egyáltalán nem nézek más meccseket, max összefoglalót, de ezt máshol is így csinálják? nem úgy lenne az értelemszerű, hogy először normál sebességen megmutatják a bírónak a támadást, és aztán belassítva? most ezen a Camavingas eseten amugy se segített volna mert balfasz volt mint oly sokszor, na de akkor is...

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az RFEF nem valószínű de feljebb már többször adtak helyet a fellebbezésnek.hehetheoriginal írta: Kerdeznem, mikor volt olyan, hogy csokkentettek - egyuttal ezzel kozvetve elismerték a hibajukat - adott jatekos eltiltasat, lapját?
Kb soha.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Kerdeznem, mikor volt olyan, hogy csokkentettek - egyuttal ezzel kozvetve elismerték a hibajukat - adott jatekos eltiltasat, lapját?
Kb soha.
Kb soha.
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
Tudom, a videos felvételeket mar beadta a klub, meglátjuk érdekli e őket.Pad'em írta:Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesznzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk isEleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
- Pad'em
Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesznzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk is

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"