HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 17., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 17., hétfő 9:38
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 17., hétfő 8:55
Nagyon kattant az ember, most éppen anthonyn borul el az agya miután a betisben lövöldözi a gólokatdzsi91 írta: Hát ha valamiért megérte ez a 10 év united mélyrepülés az akkor ez a gyerek. Nemrég bukkantam rá de visítok minden videóján![]()
https://youtube.com/shorts/YgWgjFCt9bg? ... Oxe-7f0N17
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 17., hétfő 8:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. február 17., hétfő 8:28
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 16., vasárnap 22:56
En azt hittem, hogy ez lesz az uj vezetoseggel es ezert hoztak ennyi szakembert a felso szintekre. Tevedtem.nzooli93 írta: Fogalmam nincs a legtöbb klub működéséről,de nekem ez oltari nagy hibanak tűnik,hogy az edző sajat képére formalja a csapatot majd,ahelyett hogy a klubnak lenne egy filozófiája,ami alapján igazolgat jatekosokat,aztan az edzoket is ez alapján választják ki mindig,hogy majd az alkalmazkodik,es max meghallgatják,hogy kit szeretne. Ezt csinálják évek óta,hogy különböző edzőknek teljesen atalakitjak a keretet, és évek mennek igy a kukaba. TenHag is megkapott mindenkit,akiket most majd kiraknak, a portugalnak igazolnak majd, aztán ha o nem lesz ott novemberben akkor utána meg a másik edző vár nyarig,hogy o is mas embereket akar? Ez nekem nagyon amatőr, és ezt csinálják évek óta.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 16., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 16., vasárnap 22:37
MarioCirolo írta:Hatalmas hibat kovetett el, hogy szezon kozben ott hagyta a remekul mukodo Sportingot ezert a foshalmazert. Siman megegyezhettek volna, hogy szezon vegen erkezik es addig tervezhettek volna a nyari atalakitasokat, ennel nem sokkal lenne rosszabb a helyzet. Az egyetlen elonye az lehet a jelenlegi helyzetnek, ha elkezdi probalgatni a fiatalokat, mert hiaba zavarjak el nyaron a keret 3/4et, annyi beveteluk nem lesz, hogy komoly minoseggel feltoltsek az osszes lyukas posztot.Caraway írta: Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 16., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 22:03
Hatalmas hibat kovetett el, hogy szezon kozben ott hagyta a remekul mukodo Sportingot ezert a foshalmazert. Siman megegyezhettek volna, hogy szezon vegen erkezik es addig tervezhettek volna a nyari atalakitasokat, ennel nem sokkal lenne rosszabb a helyzet. Az egyetlen elonye az lehet a jelenlegi helyzetnek, ha elkezdi probalgatni a fiatalokat, mert hiaba zavarjak el nyaron a keret 3/4et, annyi beveteluk nem lesz, hogy komoly minoseggel feltoltsek az osszes lyukas posztot.Caraway írta: Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 16., vasárnap 21:09
Obi lehozna annyit, mint Hojlund vagy Zirkzee.Caraway írta: Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 16., vasárnap 19:27
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. február 16., vasárnap 19:22
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 16., vasárnap 18:52
Ezzel a Sporting és az MU is bukott.dzsi91 írta: Hát én ezt a portugált még annyira se értettem kicsoda meg miért mint a tenhagot. Annak legalabb volt egy nagy menetelése az ajaxal. Gondolom emez nyert portugáliában eztazt de nem is értem mi volt ez a hurráhangulat.
Nistelrooy szerintem jó fit lett volna.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 16., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 16., vasárnap 18:41
Lehet de mindenkepp kell neki idot adni meg egy nyarat legalabb hogy sajat kedve szerint alakitsa a keretet.BlancoMark írta: Az az igazsag, hogy Ten Haag alatt ertelmesebb focit tolt a MU.![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 16., vasárnap 17:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. február 16., vasárnap 17:58
Palyan se voltunk, mirol beszelsz.ikarus93 írta: Ez a Pool siman utheto. Sztem Vinivel nyertunk volna ellenuk. Egyertelmu hogy a Barca lesz a legnehezebb a BLben, ha osszesorsolnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 16., vasárnap 17:36
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. február 16., vasárnap 17:20
Jonny evans mit csinal meg nalatok? Oke hogy most serult de ezen ledobbentemCaraway írta: Erdemes megnezni a United padjat. Lindelofon kivul mindenki u21 es u18-as jatekos!!![]()
8 serult van jelenleg, de en ilyet meg nem lattam. Igazan jol sikerult a keretkialakitas 1000 milliard utan.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem