Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Wembynek verrogoket talaltak a vallaban, season ende. Ingram is atesett ugyanezen korabban es a kovetkezo szezonra teljesen felepult
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Végén rendesen megetetett mindenkit, szerencsére nem ment neki a gyűrűnek, mert eléggé elfogytak azok a dobások már a második félidőre.hehetheoriginal írta: Lamelito elmondta nekik odahaza ki is van igazabol otthon![]()
Közben Doncic ilyeneket művel, azért ezeket Dallasban mindig beverte. Ha itt is meglesz, jobb lesz azért az összkép.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lamelito elmondta nekik odahaza ki is van igazabol otthon

thereisonly1ronaldo
- nmate
LeBron meg Luka ma téglagyár, továbbra sem tetszik amikor ketten vannak a pályán. Lamelo viszont nagyon érzi.
- hehetheoriginal
Most nezem trae hatbadobta kyrie-t, aztan felborozte curryt, aztan kiosztotta az assistot wembynek
Azert az megalazo
Nyilvan ilyen nem tortent volna, ha nem totyognak szarnak bele az egeszbe, de igy azt kell mondjam megerdemeltek, amit kaptak

Azert az megalazo

Nyilvan ilyen nem tortent volna, ha nem totyognak szarnak bele az egeszbe, de igy azt kell mondjam megerdemeltek, amit kaptak
thereisonly1ronaldo
- nmate
Igazából szép lett volna, ha kiüli mindenki valami gagyi oknál fogva.hehetheoriginal írta: Ant groin soreness![]()
Nekem a hajam fajt volna, a lenyeg, hogy garantalt a szerzodes
Kozben markwilliams a kuka trade ota meg nem sikerult visszatalaljon charlotteba![]()

Mark Williams valószínűleg fejben kuka. Néztem róla pár videót, mert amúgy lövésem sem volt kicsoda, azt is elhittem volna, hogy fehér.

- hehetheoriginal
Ant groin soreness
Kozben markwilliams a kuka trade ota meg nem sikerult visszatalaljon charlotteba

Kozben markwilliams a kuka trade ota meg nem sikerult visszatalaljon charlotteba

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
picsaba , akkor az azt jelenti, hogy meg nem vonul vissza, ujabb evig kell nezni az ormotlankodasatnmate írta:LeBron be sem öltözött, ez mindent elmond. Ankle discomforthehetheoriginal írta: Hat ha volt meg lejjebb, ami all star hetveget illeti, sikerult az abszolut mariana arkot elerni, gg silver meg slepp, jo, hogy megint egy marketingmenedzser vezet egy sportagat, es meg raadasul szar munkat is vegez![]()

thereisonly1ronaldo
- nmate
LeBron be sem öltözött, ez mindent elmond. Ankle discomforthehetheoriginal írta: Hat ha volt meg lejjebb, ami all star hetveget illeti, sikerult az abszolut mariana arkot elerni, gg silver meg slepp, jo, hogy megint egy marketingmenedzser vezet egy sportagat, es meg raadasul szar munkat is vegez

- hehetheoriginal
Hat ha volt meg lejjebb, ami all star hetveget illeti, sikerult az abszolut mariana arkot elerni, gg silver meg slepp, jo, hogy megint egy marketingmenedzser vezet egy sportagat, es meg raadasul szar munkat is vegez
thereisonly1ronaldo
- Bencze
Kizartak oket, ugyhogy csalas volt az nba szerint. En is engedtem volna, de ha az osszes resztvevo igy oldotta volna meg, akkor ennel is nevetsegesebbe tettek volna a hetveget.
Kar, hogy Luka es Giannis nem jatszik ma… hoki AS hetvege helyett egy kanada usa sved finn minitornat rendeznek iden, egyontetuen tetszik az otlet mindenkinek es marad is ez a forma a jovoben. NBA-ben is muszaj elkezdeni USA vs World meccseket vasarnaponkent, mert ennel egy egyhetes szunet is tobbet erne
Kar, hogy Luka es Giannis nem jatszik ma… hoki AS hetvege helyett egy kanada usa sved finn minitornat rendeznek iden, egyontetuen tetszik az otlet mindenkinek es marad is ez a forma a jovoben. NBA-ben is muszaj elkezdeni USA vs World meccseket vasarnaponkent, mert ennel egy egyhetes szunet is tobbet erne
- nmate
Szerintem kurva jó volt ez a húzás, én imádom
Az as hétvége persze szar ahogy van, arra jó, hogy az összes játékos a pálya szélén telefonozzon.

Az as hétvége persze szar ahogy van, arra jó, hogy az összes játékos a pálya szélén telefonozzon.
- hehetheoriginal
Az miert volt csalas?
Egyszeruen balfaszok a szabalyok/szervezok.
Amugy lofasz az egesz, de ven pocs is vagy
Egyszeruen balfaszok a szabalyok/szervezok.
Amugy lofasz az egesz, de ven pocs is vagy

thereisonly1ronaldo
- Bencze
Ferni hsze utan elolvastam ujra es eszrevettem, de rejzennek nem ismerem el a hibamatEl Sie7e írta:Odairta a bemásolt rész fölé hogy heat okc meccsrol van szóBencze írta:
Ja nem tudtam te napokkal ezelotti meccsekrol irogatsz anelkul hogy barmit is megneznel azzal kapcsolatban.
Chucky Atkins miert csak 5 pontot dobott a Pistons ellen?![]()
![]()

Vagy ez volt mindenidok legunalmasabb all star szombatja, vagy en vagyok egy ven pocs… Spurs csalasa es McClung KIA-s zsakolasa volt a ket legszorakoztatobb pontja a napnak
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Odairta a bemásolt rész fölé hogy heat okc meccsrol van szóBencze írta:Ja nem tudtam te napokkal ezelotti meccsekrol irogatsz anelkul hogy barmit is megneznel azzal kapcsolatban._Bushido_ írta:
Drága látós szerencsecsomag!
A 3.negyedben dobtak 30 pontot, a 4.ben nagyon sokáig 0 volt, végül nehezen 8at összehoztak.
ahogy ferni is írta.![]()
Chucky Atkins miert csak 5 pontot dobott a Pistons ellen?![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Bencze
Ja nem tudtam te napokkal ezelotti meccsekrol irogatsz anelkul hogy barmit is megneznel azzal kapcsolatban._Bushido_ írta:Drága látós szerencsecsomag!Bencze írta:
Eddig csak box scoreokat masolgattal, most meg ranezni sem tudsz?30 pontot dobtak a negyedik negyedben te szerencsecsomag
A 3.negyedben dobtak 30 pontot, a 4.ben nagyon sokáig 0 volt, végül nehezen 8at összehoztak.
ahogy ferni is írta.![]()
Chucky Atkins miert csak 5 pontot dobott a Pistons ellen?

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Drága látós szerencsecsomag!Bencze írta:Eddig csak box scoreokat masolgattal, most meg ranezni sem tudsz?_Bushido_ írta:
Volt fent neten egy kép, hogy 0 pont. Lehet a végéig dobtak párat, de jó sokáig 0, semmi.30 pontot dobtak a negyedik negyedben te szerencsecsomag
ahogy ferni is írta.

OKC elleni meccsükön volt ilyen, hogy 0-24 volt a negyedik negyedben, végül 8 pontot dobott azért a Heat a negyedben.
https://www.facebook.com/share/19sEoDQTGA/
https://www.facebook.com/share/19sEoDQTGA/
- Bencze
Eddig csak box scoreokat masolgattal, most meg ranezni sem tudsz?_Bushido_ írta:Volt fent neten egy kép, hogy 0 pont. Lehet a végéig dobtak párat, de jó sokáig 0, semmi.nmate írta:
Nézd már meg az eredményeket, ne csak twitterről vagy fasz tudja honnan másolgasd ide be a shitpostot.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Volt fent neten egy kép, hogy 0 pont. Lehet a végéig dobtak párat, de jó sokáig 0, semmi.nmate írta:Nézd már meg az eredményeket, ne csak twitterről vagy fasz tudja honnan másolgasd ide be a shitpostot._Bushido_ írta: The Miami Heat have gone scoreless in the 4th quarter. Ezt meg hogy? Bunda?sose láttam még ilyet.