Ugyanúgy érezzük mi is veled... Nézz vissza minden meccs után a hozzászólásokat és akkor megszamolhatod hányszor hagyott cserben minket ebben az évben.MarioCirolo írta:Kerlon írta:
Csak, hogy Viniciusnak van a legnagyobb arca es tegnapot leszamitva pofaja is. Pedig ugye meg meg akarja mutatni 10szer, de ha igy folytatja sose fogja.
Megertem es elfogadom, ha tobbet varsz tole, en is. Azt is megertem, hogy nem kedveled es nem szimpatikus a viselkedese, nekem sem, hiaba mutatott pozitiv tendenciat az elmult meccseken. Azt nem tartom normalisnak, hogy kb. mar ellene szurkoltok, hogy utana legyen indokotok idejonni szidni ot, mert ha ellene szurkoltok, akkor a csapat ellen is szurkoltok, ugyanis egy klasszis Vini nelkul nem fogunk iden semmit sem nyerni.
De sajnos tovabbra is azt erzem, hogy keptelenek vagytok az onreflexiora, ezert feleslegesnek tartom a vitat.
Nem viniciust utáljuk hanem a jelenlegi munkáját és az ahhoz képest való arcát. Kicsit le kéne hajtania a fejét és melózni, termelni és utána lehet itt egozni meg kiskirálykodni de jelenleg rohadtul be kéne fognia és önkritikát tartania és nem aranybogyókra vadászni.
Nem csak ő a hibás de egy 7essel a hátán nem sipítozni kell meg fetrengeni hanem harcolni (nem a bíróval meg a közönséggel meg ceballossal vagy modriccal, hanem a labdával meg az ellenféllel) és hozni azokat a helyzeteket amiket a többi "amatőr" is befejez vagy kicselez... (Mert elvileg ő a világlegjobbja csak épp a teljesítménye és a jelleme van tinédzser szinten)
A problémához persze hozzátartozik az is hogy el van kényeztetve, nincs lerakva a padra pedig tök jól megy a csapatnak amikor a lelátóról szurkol.