ferni írta:
nzooli93 írta:
Gasperininel elgurulhatott rendesen a gyógyszer tegnap este. Kieses utan nyilatkozta, hogy nem erti miért Lookman rugta a 11est, mert életében nem latott meg ilyen rossz 11es végrehajtót.
Gondolom tavasszal jo volt mikor Európa Ligat ért a mesterharmasa.
Eleg meredek...
Nem Lookmannak kellett volna rúgnia a büntetőt, mert ő az egyik legrosszabb tizenegyeslövő, akit valaha láttam – mondta szokatlan keménységgel Gian Piero Gasperini a meccset követő sajtótájékoztatóján.
„Őszintén szólva az edzéseken is pocsék a mérlege, alig értékesít párat a próbálkozásaiból. Retegui és De Ketelaere előtt is ott volt a lehetőség, de Lookman a gólja utáni feldobódottságban úgy döntött, magához ragadja a labdát, és ez nekem nagyon nem tetszett” – mondta Gasperini.
olasz kluboknál enm tudom mi megy, de Juvénál is belső problémák vannak, pár játékos elégedetlen Mottával (Danilo-t is azért szórták ki, de cambiasso távozása is emiatt merült fel), Roma év elején szúrta tökön magát, Atalantánál is megint belső gondok, Milánnál is vannak bajok, többen elégedetlenek Conceicao-val, páruktól meg is szabadultak januárban, de maradtak még. mellé Maingan-ról oylan hírek keringenek, hogy csúnyán rácsúszott a kokóra, Theo-nak van/volt nemierőszak ügye, amit elsikált a klub valahogy, de még kihat az öltözőre az is, Napolinál is beindult már Conte-tól a felelősség másra hárítása, mintha nem lenne elég bajuk ezek nélkül is....