Nekem egyetlen hianyerzetem van, az hogy ezeken a meccseken 2-3 golos vezetesnel visszaveszunk.
Amugy gg carlo, gg bappe.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 19., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. február 16., vasárnap 18:37
Fogalmam sincs honnan jön ez a 2 meccses eltiltás, de ilyen nem volt soha. Legalábbis a spanyol bajnokságban biztosan nem.Babinho írta:Az azonnali piros nem egyből két meccs, vagy az mikor van?Pad'em írta:
Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság leszEleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
Nem az van, ha nem törlik el a pirosat akkor 2-t hagy ki?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 16., vasárnap 17:00
Az azonnali piros nem egyből két meccs, vagy az mikor van?Pad'em írta:Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesznzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk isEleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 14:05
De Camavinga csinalt 11est es ezzel lett 1-1, sot volt meg botranyosan szar ossze-vissza csuszkalasa a 16oson belul, amikor Courtoisnak kellett hatalmasat vedenei.ram8nes írta:és ezt miből számolta ki? matematikus ön, vagy miből számolta ki?MarioCirolo írta:
Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.![]()
Ha Camavinga nem csinál tizit, akkor nem lesz tizi, de nem jelenti azt egyértelműen, hogy nem lőnek gólt a meccs hátralevő részén és nyerünk. Viszont ha Vinicius pl. képes 3 méterről kapuba fejelni, akkor az már fix gól nekünk + kisebb valószínűséggel lőnek nekünk kettőt-hármat, mint egyet.
Bíró ide vagy oda, engem is leginkább az zavar, hogy az elmúlt jópár meccsen elég sok helyzetet szórakozunk el, amikkel meg tudnánk könnyíteni a dolgunkat.
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. február 16., vasárnap 13:50
és ezt miből számolta ki? matematikus ön, vagy miből számolta ki?MarioCirolo írta:Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
De ez lenyegtelen, ha balondor nem baszna el elol mindent, siman nyertuk volna
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 13:47
"vini" 1 meterrol ures kapura nem tudta befejelni.MarioCirolo írta:Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 13:43
Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 16., vasárnap 12:11
Nem sok értelme lenne megnézni újra az egészet, csak az idő megy vele feleslegesen. Illetve az eddig nyilvánosságra hozott kommunikációból azért kiderül, hogy mire a felvételekhez ér a játékvezető, addigra képben van, hogy mit kell néznie.doncsontos írta: ja azt ismét csak úgy megjegyezném, hogy tegnap mikor kihívták a bírót megnézni a 11es gyanus esetet, megint az a KÉP várta, hogy Camavinga tapossa az ellenfelet![]()
![]()
![]()
én egyáltalán nem nézek más meccseket, max összefoglalót, de ezt máshol is így csinálják? nem úgy lenne az értelemszerű, hogy először normál sebességen megmutatják a bírónak a támadást, és aztán belassítva? most ezen a Camavingas eseten amugy se segített volna mert balfasz volt mint oly sokszor, na de akkor is...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. február 16., vasárnap 11:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 16., vasárnap 10:18
Az RFEF nem valószínű de feljebb már többször adtak helyet a fellebbezésnek.hehetheoriginal írta: Kerdeznem, mikor volt olyan, hogy csokkentettek - egyuttal ezzel kozvetve elismerték a hibajukat - adott jatekos eltiltasat, lapját?
Kb soha.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 10:06
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 16., vasárnap 9:36
Tudom, a videos felvételeket mar beadta a klub, meglátjuk érdekli e őket.Pad'em írta:Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesznzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk isEleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 16., vasárnap 9:33
Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesznzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk is
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 9:23
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 16., vasárnap 9:11
Bírók most elviszik a fókuszt, de Carlo tovabbra is csak a sajat 12 emberét használja, megint 3 naponta meccs van, vegig tol mindenki minden meccset, es a padosok ezutan semmi esélyt se fognak kapni, mivel semmi beépítes nem történt idén náluk, szoval most mar végképp nem fogja hasznalni őket. Es ez kurva gaz egész szezonban,hogy akármi van,inkabb a 40 eves játékos tolja vegig a meccset. Írják,hogy Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk isR. Carlos írta:A bírókról többet nem írok, felesleges ebbe nekem energiát fektetni. Foglalkozzon inkább a klub vezetés velük, de most már menjenek el a végletekig.wZoLee7 írta: Nem irom azt h nem erdemes bajnokit nezni, de en elgondolkodtam h er e nekem ez ennyi idegeskedest. Koszonhetoen az allando harcunknak a biroi iteletek ellen jelenleg mi vagyunk feljelentve es minden meccsen az tortenik majd ami tegnap. 3 meccsen zsinarban a birok megoldottak h leolvadjon az elonyunk, nevetseges. Meg a feljelentest is ha vegig viszik es mi kapunk buntetest amig a barca evekig fizetett a biroknak akkor tenyleg ideje elengedni az egesz spanyol focit mert belefullad a korrupcioba az egesz.
Mar az elso felidoben 3 al mehettunk volna de Vinicius tegnap sem a focivql foglalkozott. Viszont azt nem ertem miert hoztuk le a meccset 1 cserevel. En a szunetben kikapcsoltam, lehet Carlo is haza ment? Tenyleg mi volt az elkepzeles h majd 4 vedovel, 3 tamadoval meg 2 kp sal tudunk barmit kezdeni, amibol az egyik az ezer eves Modric. A birok megakarnak verni bennunket, de mi igazabol segitunk is nekik ebben
A cserét én se értettem. Amikor láttam, hogy Bellinghamet kiállítják, akkor azt gondoltam, hogy a félidőben Ardat vagy Cebát felhozzuk Vini vagy Mbappé helyett, hogy tartsuk az eredményt. A későbbiekben meg Modricot is jó lett volna lekapni és helyette is az előbbi 2-ből a még padon maradó játékost beküldeni. Tényleg nem értem én sem a koncepciót ebben az esetben. Nem akarom az Öreget kritizálni egyáltalán, de szerintem 10 emberrel nagyon ritkán lehet még több gólt szerezni, ezért ilyenkor bele kellene nyúlni a meccsbe, hogy tartsuk meg az előnyt.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 16., vasárnap 8:16
A bírókról többet nem írok, felesleges ebbe nekem energiát fektetni. Foglalkozzon inkább a klub vezetés velük, de most már menjenek el a végletekig.wZoLee7 írta: Nem irom azt h nem erdemes bajnokit nezni, de en elgondolkodtam h er e nekem ez ennyi idegeskedest. Koszonhetoen az allando harcunknak a biroi iteletek ellen jelenleg mi vagyunk feljelentve es minden meccsen az tortenik majd ami tegnap. 3 meccsen zsinarban a birok megoldottak h leolvadjon az elonyunk, nevetseges. Meg a feljelentest is ha vegig viszik es mi kapunk buntetest amig a barca evekig fizetett a biroknak akkor tenyleg ideje elengedni az egesz spanyol focit mert belefullad a korrupcioba az egesz.
Mar az elso felidoben 3 al mehettunk volna de Vinicius tegnap sem a focivql foglalkozott. Viszont azt nem ertem miert hoztuk le a meccset 1 cserevel. En a szunetben kikapcsoltam, lehet Carlo is haza ment? Tenyleg mi volt az elkepzeles h majd 4 vedovel, 3 tamadoval meg 2 kp sal tudunk barmit kezdeni, amibol az egyik az ezer eves Modric. A birok megakarnak verni bennunket, de mi igazabol segitunk is nekik ebben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 16., vasárnap 8:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 16., vasárnap 8:08
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 15., szombat 21:24
Jelenlévő fórumozók: 45 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem