R. Carlos írta:
Realista24 írta:
Deportivo Alaves is hivatalos közleményt adott ki az egész éves bírói teljesítményt illetően. Bírósághoz fordulnak.
Nyomni kell, tovább és tovább Perezek részéről, teljesen mindegy mennyire szivatnak most minket a ligában.
Jönni fognak szépen sorban a csatlakozók. Nem szabad leállni, ahogy korábban is mondtam. Egy-két rossz ítélet és becsatlakozik ide még vagy 2-3 csapat. Aztán szépen lassan elsöprő erejű lesz ez az egész. Ezer százalékig biztos vagyok abban, hogy jó pár játékosnak, edzőnek és vezetőnek - a két klubbon túl - elege van ebből a híg fos játékvezetői teljesítményből, csak nem mertek eddig felszólalni és látens a dolog. Nyomatni kell ezt az egészet a végletekig.
Sztem meg inkabb van mindenki inkabb a real ellen, minthogy a birok meg az anomaliak/korrupcio fel legyen szamolva. Mindenki erdekelt, kapaszkodik a penzebe, vagy epp be vannak fenyitve/meg vannak zsarolva, hogy nem lesz penz, ha kinyitjatok a szatokat, es hat most is garantalom, hogy inkabb orul mindenki, hogy a nagy kiralyi klub nagypofaju neger kulfoldije pirosat kapott a csapat meg pontot vesztett, minthogy olyan nagyon szolidaritananak meg fel lennenek haborodva a jogtalan ítéletek miatt...
Ertem ez alatt a jolfizetett, futballbol hivatasszeruen elo klubvezeteseket, aki mult heten meg vmi gyarban volt menedzser, most meg egy spanyol focicsapatnal kapott projektmenedzser beosztást.. ezek leszarjak a sportot, hogy haldoklik az egesz, csak a profit szamit, es ilyenekkel van tele mindenutt a futball, egeszen a tetejeig, az uefaig.
Ezek a buzik boldogabbak egy ilyen tegnapi utan, mint barmikor, mert porognek a kattintasok, a media, megy a reklam, a barca megint at fogja venni holnap az elso helyet, peregnek az eurok. Leszarjak ok a sportagat meg a termek minoseget nagy ívben