Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. február 16., vasárnap 13:43

hehetheoriginal írta: Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
De ez lenyegtelen, ha balondor nem baszna el elol mindent, siman nyertuk volna
Leforditom, ha valaki nem ertene. Ha Camavinga nem hozza ossze a 11est, akkor nyerunk 1-0ra, de lenyegtelen mert bele kell egyet rugni Vinibe.

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 16., vasárnap 12:11

doncsontos írta: ja azt ismét csak úgy megjegyezném, hogy tegnap mikor kihívták a bírót megnézni a 11es gyanus esetet, megint az a KÉP várta, hogy Camavinga tapossa az ellenfelet :lol: :lol: :lol:

én egyáltalán nem nézek más meccseket, max összefoglalót, de ezt máshol is így csinálják? nem úgy lenne az értelemszerű, hogy először normál sebességen megmutatják a bírónak a támadást, és aztán belassítva? most ezen a Camavingas eseten amugy se segített volna mert balfasz volt mint oly sokszor, na de akkor is...
Nem sok értelme lenne megnézni újra az egészet, csak az idő megy vele feleslegesen. Illetve az eddig nyilvánosságra hozott kommunikációból azért kiderül, hogy mire a felvételekhez ér a játékvezető, addigra képben van, hogy mit kell néznie.

Ezt például a kézilabdával full szarul oldják meg, a játékvezetők percekig tekergetik lassítgatják, mire megtalálják a konkrét esetet, amit nézniük kéne.

Nálam még mindig az egységesség hiánya a fő probléma, Foden elleni hétközi szabálytalanság nálam megegyezett, a Vini elleni, tegnapi szabálytalansággal. Az egyikből 11-es lett, a másikból nem.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 11:56

Az 11es volt, camavinga ketszer is elbaszta, amugy nem ertem miert ő volt ott, szinte felallt vedelem volt, hol van a ket belso vedonk?
De ez lenyegtelen, ha balondor nem baszna el elol mindent, siman nyertuk volna
thereisonly1ronaldo

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. február 16., vasárnap 11:40

ja azt ismét csak úgy megjegyezném, hogy tegnap mikor kihívták a bírót megnézni a 11es gyanus esetet, megint az a KÉP várta, hogy Camavinga tapossa az ellenfelet :lol: :lol: :lol:

én egyáltalán nem nézek más meccseket, max összefoglalót, de ezt máshol is így csinálják? nem úgy lenne az értelemszerű, hogy először normál sebességen megmutatják a bírónak a támadást, és aztán belassítva? most ezen a Camavingas eseten amugy se segített volna mert balfasz volt mint oly sokszor, na de akkor is...
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 16., vasárnap 10:18

hehetheoriginal írta: Kerdeznem, mikor volt olyan, hogy csokkentettek - egyuttal ezzel kozvetve elismerték a hibajukat - adott jatekos eltiltasat, lapját?
Kb soha.
Az RFEF nem valószínű de feljebb már többször adtak helyet a fellebbezésnek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 10:06

Kerdeznem, mikor volt olyan, hogy csokkentettek - egyuttal ezzel kozvetve elismerték a hibajukat - adott jatekos eltiltasat, lapját?
Kb soha.
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 16., vasárnap 9:36

Pad'em írta:
nzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk is
Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesz :lol: Eleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
Tudom, a videos felvételeket mar beadta a klub, meglátjuk érdekli e őket.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 16., vasárnap 9:33

nzooli93 írta: Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk is
Mire kapna 4 meccset? Abból bíróság lesz :lol: Eleve a pirosat is megfogjuk támadni mert elcseszte a jegyzőkönyvet ez a fasz amit majd elutasítanak és marad a 1 meccses eltiltás.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 16., vasárnap 9:23

Teljesen egyértelmű, hogy nyilt tamadas folyik a birok es a liga reszerol, hogy majd akkor most helyre leszunk rakva,amiota nyiltan kritizaltuk a tevekenyseguket.
Forditva ulnek a lovon, mint megannyi dologban a vilagon, a futballt, a sportot kellene szolgalniuk, nem pedig itt terrorizalni meg uralkodososdit jatszani.
Kurvagaz, hogy ilyen 2025ben megtortenhet, de az ember mindig is ostoba allatfaj marad.
thereisonly1ronaldo

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. február 16., vasárnap 9:11

R. Carlos írta:
wZoLee7 írta: Nem irom azt h nem erdemes bajnokit nezni, de en elgondolkodtam h er e nekem ez ennyi idegeskedest. Koszonhetoen az allando harcunknak a biroi iteletek ellen jelenleg mi vagyunk feljelentve es minden meccsen az tortenik majd ami tegnap. 3 meccsen zsinarban a birok megoldottak h leolvadjon az elonyunk, nevetseges. Meg a feljelentest is ha vegig viszik es mi kapunk buntetest amig a barca evekig fizetett a biroknak akkor tenyleg ideje elengedni az egesz spanyol focit mert belefullad a korrupcioba az egesz.

Mar az elso felidoben 3 al mehettunk volna de Vinicius tegnap sem a focivql foglalkozott. Viszont azt nem ertem miert hoztuk le a meccset 1 cserevel. En a szunetben kikapcsoltam, lehet Carlo is haza ment? Tenyleg mi volt az elkepzeles h majd 4 vedovel, 3 tamadoval meg 2 kp sal tudunk barmit kezdeni, amibol az egyik az ezer eves Modric. A birok megakarnak verni bennunket, de mi igazabol segitunk is nekik ebben
A bírókról többet nem írok, felesleges ebbe nekem energiát fektetni. Foglalkozzon inkább a klub vezetés velük, de most már menjenek el a végletekig.

A cserét én se értettem. Amikor láttam, hogy Bellinghamet kiállítják, akkor azt gondoltam, hogy a félidőben Ardat vagy Cebát felhozzuk Vini vagy Mbappé helyett, hogy tartsuk az eredményt. A későbbiekben meg Modricot is jó lett volna lekapni és helyette is az előbbi 2-ből a még padon maradó játékost beküldeni. Tényleg nem értem én sem a koncepciót ebben az esetben. Nem akarom az Öreget kritizálni egyáltalán, de szerintem 10 emberrel nagyon ritkán lehet még több gólt szerezni, ezért ilyenkor bele kellene nyúlni a meccsbe, hogy tartsuk meg az előnyt.
Bírók most elviszik a fókuszt, de Carlo tovabbra is csak a sajat 12 emberét használja, megint 3 naponta meccs van, vegig tol mindenki minden meccset, es a padosok ezutan semmi esélyt se fognak kapni, mivel semmi beépítes nem történt idén náluk, szoval most mar végképp nem fogja hasznalni őket. Es ez kurva gaz egész szezonban,hogy akármi van,inkabb a 40 eves játékos tolja vegig a meccset. Írják,hogy Bellingham siman kaphat 4+meccset is, szóval remélem Modric kipiheni magát,heti 3 meccsel kemeny lesz neki,es nekunk is

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 16., vasárnap 8:16

wZoLee7 írta: Nem irom azt h nem erdemes bajnokit nezni, de en elgondolkodtam h er e nekem ez ennyi idegeskedest. Koszonhetoen az allando harcunknak a biroi iteletek ellen jelenleg mi vagyunk feljelentve es minden meccsen az tortenik majd ami tegnap. 3 meccsen zsinarban a birok megoldottak h leolvadjon az elonyunk, nevetseges. Meg a feljelentest is ha vegig viszik es mi kapunk buntetest amig a barca evekig fizetett a biroknak akkor tenyleg ideje elengedni az egesz spanyol focit mert belefullad a korrupcioba az egesz.

Mar az elso felidoben 3 al mehettunk volna de Vinicius tegnap sem a focivql foglalkozott. Viszont azt nem ertem miert hoztuk le a meccset 1 cserevel. En a szunetben kikapcsoltam, lehet Carlo is haza ment? Tenyleg mi volt az elkepzeles h majd 4 vedovel, 3 tamadoval meg 2 kp sal tudunk barmit kezdeni, amibol az egyik az ezer eves Modric. A birok megakarnak verni bennunket, de mi igazabol segitunk is nekik ebben
A bírókról többet nem írok, felesleges ebbe nekem energiát fektetni. Foglalkozzon inkább a klub vezetés velük, de most már menjenek el a végletekig.

A cserét én se értettem. Amikor láttam, hogy Bellinghamet kiállítják, akkor azt gondoltam, hogy a félidőben Ardat vagy Cebát felhozzuk Vini vagy Mbappé helyett, hogy tartsuk az eredményt. A későbbiekben meg Modricot is jó lett volna lekapni és helyette is az előbbi 2-ből a még padon maradó játékost beküldeni. Tényleg nem értem én sem a koncepciót ebben az esetben. Nem akarom az Öreget kritizálni egyáltalán, de szerintem 10 emberrel nagyon ritkán lehet még több gólt szerezni, ezért ilyenkor bele kellene nyúlni a meccsbe, hogy tartsuk meg az előnyt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 16., vasárnap 8:08

In 2019, the referee for today's game Munuera Montero was seen in the VAR room celebrating a goal Eibar scored against Real Madrid.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 16., vasárnap 8:08

Nem irom azt h nem erdemes bajnokit nezni, de en elgondolkodtam h er e nekem ez ennyi idegeskedest. Koszonhetoen az allando harcunknak a biroi iteletek ellen jelenleg mi vagyunk feljelentve es minden meccsen az tortenik majd ami tegnap. 3 meccsen zsinarban a birok megoldottak h leolvadjon az elonyunk, nevetseges. Meg a feljelentest is ha vegig viszik es mi kapunk buntetest amig a barca evekig fizetett a biroknak akkor tenyleg ideje elengedni az egesz spanyol focit mert belefullad a korrupcioba az egesz.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 15., szombat 21:24

Ez nagyon undorito volt, most minden következő meccsen ezt fogjuk varni most hogy szopatnak meg? Baxak meg akkor minel hamarabb legyen meg a +15 a barcának es el is lehet felejteni az egeszet. Ez varhato volt ahogy perezek nyiltan neki mentek egy szervezetnek, nem volt semmi ertelme. Csak piszkaltuk őket, ők meg vissza csak nekunk ez jobban beüt

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 15., szombat 21:20

Ugyanannak a bírónak Raphinha "mind gyáva szarok vagytok" vs Bellingham "tisztelettel beszélek bazmeg"

Egyiknek semmi, másiknak piros.

Kedve nincs már az embernek leülni egy liga meccsre. Semmi, pályára nincs értelme kimenni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 15., szombat 20:37

Gólképtelenek voltak ma, de akkor miért nem lehet cseréni, legalább egy próbát megért volna. Mbappe, Vinicius is 90 perceket nyom le egyhuzamba, ma a 39éves Modric is fent volt végig.
Vagy remélhetjük hogy bekotornak mázlival egyet mint a City ellen.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 15., szombat 20:21

Realista24 írta: 30 perc után gólokkal kellett volna vezetnunk, és akkor csinalhatott volna bármit a biro, nem tudta volna elcsalni a meccset.
Én is ezért haragszom a csapatra max, sajnos feldobtuk megint a labdát, de ezúttal sem mi ütöttük le. Bőven meglett volna rá az esély, ez az Osasuna nagyon gyenge volt, de a lábak könnyelműek maradtak.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 15., szombat 20:05

MarioCirolo írta:
Whiteheart írta: Konkrétan úgy kell KERESNI a jó meccseit viniciusnak!!! Most komolyan ez a max amit várunk tőle?? Ő a mi kis ikonunk, rá kell büszkének lenni?? Az első 3 percen 2 góltól fosztott meg minket... Qvara nem érdekel h miket cselezget meg elmegy ugyanaz a 3 védő mellett ugyanazzal a csellel, és ugyanolyan falbaszul kirugja, elesik, félrepasszol, sűrűjébe adja... Mondom hogy Isco2. Mi hasznunk belőle? Második félidőben bejött volna helyére Rodrygo ugyanarra a pozícióra, hát nem egyszer láttuk már hogy ssokkal érdekesebb es góldúsabb a meccs, nem pedig azon kell drukkolni hogy legyen már vmi hasznos mozdulata az aranybogyó agyú csodabogárnak

Én minden meccsen elhiszem h na most lesz az áttörés de egy olcsó kategóriás sztár...
Ezek szerint tavaly tavasszal nem neztel Real Madrid meccseket.
De, néztem. Ügyes volt. De nem csak tavaly kell brillírozni.
szuperliga.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 15., szombat 19:51

Realista24 írta: 30 perc után gólokkal kellett volna vezetnunk, és akkor csinLhTott volna bármit a biro, nem tudta volna elcsalni a meccset.
Köszönöm.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 15., szombat 19:49

30 perc után gólokkal kellett volna vezetnunk, és akkor csinalhatott volna bármit a biro, nem tudta volna elcsalni a meccset.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: