A bírókról többet nem írok, felesleges ebbe nekem energiát fektetni. Foglalkozzon inkább a klub vezetés velük, de most már menjenek el a végletekig.wZoLee7 írta: Nem irom azt h nem erdemes bajnokit nezni, de en elgondolkodtam h er e nekem ez ennyi idegeskedest. Koszonhetoen az allando harcunknak a biroi iteletek ellen jelenleg mi vagyunk feljelentve es minden meccsen az tortenik majd ami tegnap. 3 meccsen zsinarban a birok megoldottak h leolvadjon az elonyunk, nevetseges. Meg a feljelentest is ha vegig viszik es mi kapunk buntetest amig a barca evekig fizetett a biroknak akkor tenyleg ideje elengedni az egesz spanyol focit mert belefullad a korrupcioba az egesz.
Mar az elso felidoben 3 al mehettunk volna de Vinicius tegnap sem a focivql foglalkozott. Viszont azt nem ertem miert hoztuk le a meccset 1 cserevel. En a szunetben kikapcsoltam, lehet Carlo is haza ment? Tenyleg mi volt az elkepzeles h majd 4 vedovel, 3 tamadoval meg 2 kp sal tudunk barmit kezdeni, amibol az egyik az ezer eves Modric. A birok megakarnak verni bennunket, de mi igazabol segitunk is nekik ebben
A cserét én se értettem. Amikor láttam, hogy Bellinghamet kiállítják, akkor azt gondoltam, hogy a félidőben Ardat vagy Cebát felhozzuk Vini vagy Mbappé helyett, hogy tartsuk az eredményt. A későbbiekben meg Modricot is jó lett volna lekapni és helyette is az előbbi 2-ből a még padon maradó játékost beküldeni. Tényleg nem értem én sem a koncepciót ebben az esetben. Nem akarom az Öreget kritizálni egyáltalán, de szerintem 10 emberrel nagyon ritkán lehet még több gólt szerezni, ezért ilyenkor bele kellene nyúlni a meccsbe, hogy tartsuk meg az előnyt.