Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Arrow 2x9
Mig az elso evadnal vegig erzodott, hogy a CW csinalja a sorozatot, addig a masodik evad nagyon ut, egyertelmuen szintet lepett a sorozat. A legujabb resz meg brutalisan jo, az eddigi legjobb Arrow resz.
Mig az elso evadnal vegig erzodott, hogy a CW csinalja a sorozatot, addig a masodik evad nagyon ut, egyertelmuen szintet lepett a sorozat. A legujabb resz meg brutalisan jo, az eddigi legjobb Arrow resz.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Várjá,várjá felét azt sem tudom kicsoda!Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dany, Arya, Tyrion, Jon, Ned, Sansa, Robb, Bran?
És persze Joffrey![]()

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Boromir volt az egyedüli akit bírtam, de azt is elintézték!

A törpét meg a kis csajt bírom még meg talán a fattyút!
De a többi főleg Joffrey meg a vörös p...a(

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Mindet? Na ne szórakozzunk már.BBarni írta:GoT 1. évad
Nem hittem volna, hogy lesz olyan sorozat ahol talán minden szereplőt utálni fogok!![]()
Amúgy eddig fasza...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Dany, Arya, Tyrion, Jon, Ned, Sansa, Robb, Bran?

És persze Joffrey

Lesz ez még jobb is.

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
GoT 1. évad
Nem hittem volna, hogy lesz olyan sorozat ahol talán minden szereplőt utálni fogok!
Amúgy eddig fasza...
Nem hittem volna, hogy lesz olyan sorozat ahol talán minden szereplőt utálni fogok!

Amúgy eddig fasza...

- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Igy stilusosabbDemes írta:Kérdés Arrow 8részhez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amennyiben úgyis elmondanak a Barry gyereknek mindent akkor miért kellet szegényt a vonatállomásról elrabolni?

Kérdés Arrow 8részhez:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amennyiben úgyis elmondanak a Barry gyereknek mindent akkor miért kellet szegényt a vonatállomásról elrabolni?
Közben nézem a 9ediket, kiderül majd mire vagytok annyira oda..

Közben nézem a 9ediket, kiderül majd mire vagytok annyira oda..

- h3x0r
Szunet elotti utolso reszek:
TWD mult heten volt, HIMYM lesz jovo heten, Arrow ma, TBBT holnap
Szunet utani visszateresek:
TWD: 02.10
HIMYM: 01.14
Arrow: 01.15
TBBT: 01.02
South Park evadzaro ma, Homeland evadzaro jovo heten
TWD mult heten volt, HIMYM lesz jovo heten, Arrow ma, TBBT holnap
Szunet utani visszateresek:
TWD: 02.10
HIMYM: 01.14
Arrow: 01.15
TBBT: 01.02
South Park evadzaro ma, Homeland evadzaro jovo heten
Az egy dolog, hogy a sorozat legjobb része volt, de messze a legjobb! Hihetetlen volt, nagyon várom már a folytatást!

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arrow s2 e9
eddig is parádés volt ez a 2. évad, de most kijött az EGÉSZ sorozat LEGJOBB része!!! Hát ez... ez... EZ, hihetetlen. Újra szintet léptek!!
ja, és nyilván most lesz a szünet
A részhez...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash! Grundy, Brother Blood, Deathstroke!
eddig is parádés volt ez a 2. évad, de most kijött az EGÉSZ sorozat LEGJOBB része!!! Hát ez... ez... EZ, hihetetlen. Újra szintet léptek!!

ja, és nyilván most lesz a szünet

A részhez...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Flash! Grundy, Brother Blood, Deathstroke!

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ez a széria elég későn kezdődött minden szerdán, de véget ért A búra alatt c. sorozat első évada, amely épp a Frizbi előtt ment, így ma 21:30-kor adták, gondolom a nézettsége is nagyobb lett "picit", mint az eddig részeké + most a Markos-Nádas poén... Megjegyzem, egyik említett műsort sem követtem, csak elcsíptem a mai rész beharangozóját, hogy botrány a stúdióban, megkapja a magát Hajdú, stb., így megnéztem az utolsó 10 percet.Anis írta:Hajdút az RTL-en kívül már a Cool és a Film+ is veri nézettségben, szánalmas lett ez a frizbi.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Hajdút az RTL-en kívül már a Cool és a Film+ is veri nézettségben, szánalmas lett ez a frizbi.
Közben én is megnéztem az utolsó előtti Homeland részt. Ez is nagyot szólt!
Az első 4-5 rész tényleg átlagosra sikeredett,
de utána nagyon jól beindultak a szálak és lett egyre jobb újra. Most ez a rész is...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor már elhittem ,hogy ez a kcs*g brody tényleg átáll, fordul a kocka és leüti a főgonoszt. nme hittem volna, hogy ebből még ez is kisülhet. de brody ezekszerint így tervezte a dolgokat. nem mondott le a tervről és carrie is hitt benne - egyszer ez még nagyon megbosszulja magát, hogy Carrie állandóan szembe megy a tervekkel. De a legnagyobb kérdés, onnan vajon hogy a fenébe hozzák ki? max a beépített emberkével tudom elképzelni, máshogy kizárt.
Közben én is megnéztem az utolsó előtti Homeland részt. Ez is nagyot szólt!

Az első 4-5 rész tényleg átlagosra sikeredett,
de utána nagyon jól beindultak a szálak és lett egyre jobb újra. Most ez a rész is...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor már elhittem ,hogy ez a kcs*g brody tényleg átáll, fordul a kocka és leüti a főgonoszt. nme hittem volna, hogy ebből még ez is kisülhet. de brody ezekszerint így tervezte a dolgokat. nem mondott le a tervről és carrie is hitt benne - egyszer ez még nagyon megbosszulja magát, hogy Carrie állandóan szembe megy a tervekkel. De a legnagyobb kérdés, onnan vajon hogy a fenébe hozzák ki? max a beépített emberkével tudom elképzelni, máshogy kizárt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
hajdú péter műsorát nézze mindenki. parádé

hát ez kurva jó volt, amikor visszajöttek a szétszabott ruhákban, ennyit régen röhögtem.

hát ez kurva jó volt, amikor visszajöttek a szétszabott ruhákban, ennyit régen röhögtem.

- Anis
Add to watchlist: Revenge, Scandal, Orphan Black (imdb 8 és 7,5 és 8,2).h3x0r írta:Igy is egy csomo jo film es sorozat van, amit ido hiany miatt nem tudok nezni.
Előbbi kettő a top20 kedvencem tagja, utóbbi friss sorozat és csak dicsérik mások is.
de ha nem láttad még a "Person of Interest" (Célszemély) is megér egy próbálkozást.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A 24-et kell nézni, körbeveri a Homelandot.
SOA befejezőrész: HAZTAKURVA!!!
SOA befejezőrész: HAZTAKURVA!!!

- h3x0r
Vikings
Filmek eseteben is ha a felenel jarok, de nem tetszik, inkabb kilepek es elkezdek egy masikat.
Igy is egy csomo jo film es sorozat van, amit ido hiany miatt nem tudok nezni.
Teljesen kozombos voltam a sorozattal. Megneztem egy reszt, ami egyebkent nem volt rossz, de egyaltalan nem erdekelt hogy mi fog kesobb tortenni, pedig pont a vege fele kezdett beindulni.Anis írta:aazt a 3 részt igazán megnézhetted volna ami maradt belőle.h3x0r írta: de 6 resz utan sehogy se tudtam ravenni magam a folytatasra. Szamomra tul lassu volt, de probald ki nyugodtan.
Filmek eseteben is ha a felenel jarok, de nem tetszik, inkabb kilepek es elkezdek egy masikat.
Igy is egy csomo jo film es sorozat van, amit ido hiany miatt nem tudok nezni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
csak aztán nehogy elkezdje keverni a kettőtAnis írta:nézd mind a kettőt felváltva!Demes írta:BB és Homeland között vacilálok

- Anis
aazt a 3 részt igazán megnézhetted volna ami maradt belőle.h3x0r írta: de 6 resz utan sehogy se tudtam ravenni magam a folytatasra. Szamomra tul lassu volt, de probald ki nyugodtan.
Amúgy nekem is nagyon lassú kezdésű volt az eleje, de belejött és kitejesedett a sorozat. és igazán jó karakterek voltak benne, plusz a vikinges dolgok kedvelése miatt is mindenképp végignéztem.
nézd mind a kettőt felváltva!Demes írta:BB és Homeland között vacilálok

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Tudom hogy még csak 9 rész van, ezért akarok várni vele, szeretem ha már pár évaddal előrébb jár a sorozat amit be tudok darálniateeemadrid írta:
Szerintem is fasza, csak sajnos eddig összesen 1 évad, az is összesen 9 részes.
mondjuk nem látom a Breaking Badet az aláírásodban, úgyhogy csak azt kéne először megnézned...![]()

Amúgy most fogok belekezdeni egy új sorozatba, BB és Homeland között vacilálok... lehet hogy az lesz a legjobb ha mindkettőt elkezdem