Hatalmas hibat kovetett el, hogy szezon kozben ott hagyta a remekul mukodo Sportingot ezert a foshalmazert. Siman megegyezhettek volna, hogy szezon vegen erkezik es addig tervezhettek volna a nyari atalakitasokat, ennel nem sokkal lenne rosszabb a helyzet. Az egyetlen elonye az lehet a jelenlegi helyzetnek, ha elkezdi probalgatni a fiatalokat, mert hiaba zavarjak el nyaron a keret 3/4et, annyi beveteluk nem lesz, hogy komoly minoseggel feltoltsek az osszes lyukas posztot.Caraway írta: Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.

Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Obi lehozna annyit, mint Hojlund vagy Zirkzee.Caraway írta: Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na most nagyon felidegesitett amorim. Egy dolog hogy ezt a beszari fos 5 vedos redszert jatszatja. De ha mar vesztesre all a csapat, miert nem tudja felkuldeni a fiatalokat, hogy egy kis lenduletet adjanak? Casemiro futni nem tud mar, hojlund egy labdat lekezelni keptelen, dalotrol ne is beszeljunk. Beallhatott volna siman 3 ifista aztan lesz ami lesz. Lehet 1-0 helyett 3-0, de legalabb megprobaltak volna. Szegyen ez az egesz.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Őszintén, én örülök a vergődésüknek. Szenvedjenek csak a szurkolóik a "not arrogant, just better" szolgenjükkel a mellkasukon.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ezzel a Sporting és az MU is bukott.dzsi91 írta: Hát én ezt a portugált még annyira se értettem kicsoda meg miért mint a tenhagot. Annak legalabb volt egy nagy menetelése az ajaxal. Gondolom emez nyert portugáliában eztazt de nem is értem mi volt ez a hurráhangulat.
Nistelrooy szerintem jó fit lett volna.
RVN maradhatott volna.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát én ezt a portugált még annyira se értettem kicsoda meg miért mint a tenhagot. Annak legalabb volt egy nagy menetelése az ajaxal. Gondolom emez nyert portugáliában eztazt de nem is értem mi volt ez a hurráhangulat.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lehet de mindenkepp kell neki idot adni meg egy nyarat legalabb hogy sajat kedve szerint alakitsa a keretet.BlancoMark írta: Az az igazsag, hogy Ten Haag alatt ertelmesebb focit tolt a MU.![]()
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- BlancoMark
Az az igazsag, hogy Ten Haag alatt ertelmesebb focit tolt a MU.

Palyan se voltunk, mirol beszelsz.ikarus93 írta: Ez a Pool siman utheto. Sztem Vinivel nyertunk volna ellenuk. Egyertelmu hogy a Barca lesz a legnehezebb a BLben, ha osszesorsolnak.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
errol a dorgurol mit lehet tudni ?
allitolag mocskos gyors, de nem lattam meg.
allitolag mocskos gyors, de nem lattam meg.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Jonny evans mit csinal meg nalatok? Oke hogy most serult de ezen ledobbentemCaraway írta: Erdemes megnezni a United padjat. Lindelofon kivul mindenki u21 es u18-as jatekos!!![]()
8 serult van jelenleg, de en ilyet meg nem lattam. Igazan jol sikerult a keretkialakitas 1000 milliard utan.

Gatya ez a MU keret.
Szomoru latni mi lett ebbol a csapatbol.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Erdemes megnezni a United padjat. Lindelofon kivul mindenki u21 es u18-as jatekos!!
8 serult van jelenleg, de en ilyet meg nem lattam. Igazan jol sikerult a keretkialakitas 1000 milliard utan.

- ikarus93
Ez a Pool siman utheto. Sztem Vinivel nyertunk volna ellenuk. Egyertelmu hogy a Barca lesz a legnehezebb a BLben, ha osszesorsolnak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Az az igazi roncsfutball, nem a City-Real.'shutterisland írta: a mai mu - spurs erdekes lesz a 14 vs 15. helyrol.![]()

- 'shutterisland
a mai mu - spurs erdekes lesz a 14 vs 15. helyrol.

Ez szép és jó, csak botrány, amit a kapuban művel.'shutterisland írta: most nezem amugy ederson 3 golpassz iden eddig, azert az eleg wtf.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Haaland Knee Injury vs Newcastle. Originally people expected the worst, that being an ACL rupture. Post-game showed positive signs with him weight-bearing, suspected ACL sprain (Grade 1/2), MRI needed to confirm.Mester77 írta: Haaland tegnap megsérült a meccs végén. Le is kellett cserélni. Egy rossz mozdulat után a térdéhez kapott. Még nem láttam sehol, mennyire komoly az ügy.
Amugy egy tomahawk steak-kel koszont be a meccs utan a kozossegi mediara, olyan szar nem lehet a helyzet.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mester77
Haaland tegnap megsérült a meccs végén. Le is kellett cserélni. Egy rossz mozdulat után a térdéhez kapott. Még nem láttam sehol, mennyire komoly az ügy.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- 'shutterisland
most nezem amugy ederson 3 golpassz iden eddig, azert az eleg wtf.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
RaúlCF írta: Közben Havertz is season end. Jelenleg az Arsenal támadósor ez: Trossard,Sterling,Nwaneri. Csere nincs. Pár hét és Martinelli felépül. Már nyáron minden szurkoló mondta, hogy támadót kell venni. Lesérültek jött a január és semmi. Ezzel most megint lehet takarózni, hogy miért nem nyernek semmit.
Igaz, mondjuk ma Merino kemenyen tolta csatarkent, megmentette az Arsenal segget. Nem baj, Arteta majd vesz megint egy ujabb 40 millios kozephatvedet szelsovedonek.