Spanyol bajnokság
- ___Samy___
Re: Spanyol bajnokság
Ilyenert egybol pirosat adni meg sosem lattam. Adni kell neki egy sargat, hogy fogja be, aztan mehet a masodik, ha nem sikerul. De egybol piros ezert.... Bar ne lepodjunk meg a videok utan. Barmennyire is jogos, itt Perezek most bedugtak a botot a kullo koze kemenyen.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondom én hogy bohoc liga
A zsebükben nyugtatóval küldeném fel őket, én idegbajt kapnék ilyen nyílt csalástól..

A zsebükben nyugtatóval küldeném fel őket, én idegbajt kapnék ilyen nyílt csalástól..
miert nyulnak bele?ferni írta: Miért nyúlnak bele ennyire nyíltan a bajnokságban minden egyes kibaszott héten? Hogy van ehhez pofájuk basszameg?
Kiderül 15+ évig a Barca fizette a bírókat, kiderül majd nem az hogy eltusolják és söprik a szőnyeg alá, már nyíltan folytatják is.
Egészen elképesztő.
Ez melyik bolygón nem volt tizi??
Kajak egészen szürreális, hogy az elmúlt 10+ évben több BLt nyertünk, mint bajnokságot...
talan mert olyan kurva joban vagyunk tebassal es az rmtv futoszalagon gyartja a provokalasra tokeletesen alkalmas anyagokat
nem ertem miert lepodunk meg ha ezutan duplan szopatnak
amugy meg mindig is ilyet tetves szar volt a liga. nezhetetlen ocska tetucsapatokkal
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- ateeemadrid
Eskü ezt én idén elengedném. Nyilván ilyen radikális döntést nem hoz a klub, de ez mindenféle indulat nélkül nyílt csalás. A bajnoki cím reménytelen.
Miért nyúlnak bele ennyire nyíltan a bajnokságban minden egyes kibaszott héten? Hogy van ehhez pofájuk basszameg?
Kiderül 15+ évig a Barca fizette a bírókat, kiderül majd nem az hogy eltusolják és söprik a szőnyeg alá, már nyíltan folytatják is.
Egészen elképesztő.
Kajak egészen szürreális, hogy az elmúlt 10+ évben több BLt nyertünk, mint bajnokságot...
Egészen elképesztő.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Világ vicce lenne, ha ezért akármilyen büntetést kapna a klub (pénzbüntetést beleértve, pontlevonásról ne is beszéljünk). Eközben a Barca simán megússza a Negreira-ügyet, a City (tudom, másik liga meg szövetség) az FFP összes létező szabályának megszegését, stb.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát igen, ez a pályán is így szokott történni. Ha megkérded a bírót kicsit erélyesebben, hogy mi a szar volt ez, vagy mersz kicsit csúnyább szavakat használni, netán meccs után szidod a bírót, meglöksz valakit és az összeesik mint egy hulla, akkor elmeszelnek 2-3 meccsre, ha meccs közben agyon rúgsz valakit akkor lehet csak sárgát kapsz..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: La Liga have reported to the Disciplinary Committee the letter from Real Madrid.
The rest of La Liga clubs requested it.
@partidazocope
The rest of La Liga clubs requested it.
@partidazocope
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Az élet vicces iróniája,hogy mi vártunk ettol a szezontol sok gólos sima győzelmeket az elől lévő 4estol, erre a Barca lovoldoz a Sevilla otthonában Raphinhaval 4 gólokat

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet, hogy ez trofeakban nem fog megmutatkozni az ongyilkos vedekezes miatt, de ez a 112 gol mar most februarban is boven tobb, mint amennyit tavaly rugtunk az egesz szezonban, legalabb jol lehet szorakozni a kamikaze flick ballon.

Ő kapja, de mivel még csak 17 és tudja h sokat nyer majd még, átadja Raphinak, hiszen mindent neki köszönhet. A végén pedig ahogy Messi anno Yamalt, úgy fürdeti majd Yamal Raphit. Több mint klubNika91127 írta:Akarod mondani Yamal?TheBull6 írta: Lehet emésztgetni a Raphinha Aranylabdát![]()

Pedig ez eléggé lesnek nézett ki.gutihaz14 írta: https://streamff.com/v/b6a657d5
ezt a lestaktikat keptelen feltorni ancelotti egy bappeval....
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Akarod mondani Yamal?TheBull6 írta: Lehet emésztgetni a Raphinha Aranylabdát![]()
Lehet emésztgetni a Raphinha Aranylabdát

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Több góllal ő is ki tud kapni a Barcatol. Mit tanuljon meg a Sevillatol?_Bushido_ írta:rengetegszer van ez így. kellene tanulnia carlonak....ikarus93 írta: Carlo tanulhatna egy kettot a Sevilla felallasbol. Ha ott Vargasok helyett Bappék meg Vinik rohangalnak sztem a Sevilla 3al menne.
remélem pár meccset átnéznek, hogy kell a Cityt megfékezni.
megtörtént már épp elégszer az elmúlt időben, kiscsapatok által is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
rengetegszer van ez így. kellene tanulnia carlonak....ikarus93 írta: Carlo tanulhatna egy kettot a Sevilla felallasbol. Ha ott Vargasok helyett Bappék meg Vinik rohangalnak sztem a Sevilla 3al menne.
remélem pár meccset átnéznek, hogy kell a Cityt megfékezni.
megtörtént már épp elégszer az elmúlt időben, kiscsapatok által is.
- ikarus93
Carlo tanulhatna egy kettot a Sevilla felallasbol. Ha ott Vargasok helyett Bappék meg Vinik rohangalnak sztem a Sevilla 3al menne.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Meg tudná, h nem próbálna ki mindig a klasszikuson valami teljesen új dolgotgutihaz14 írta: https://streamff.com/v/b6a657d5
ezt a lestaktikat keptelen feltorni ancelotti egy bappeval....
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

valamelyik univerzumban:

A végén lesz vagy 5 közte. Most szinte tiszta lappal folytatodik a szezon a 3 esélyessel.