- Állami bérlakásprogram
- Stabilitási alap a NER-es oligarcháktól visszavett vagyonból
- 10 milliárd forintos vagyon felett vagyonnövekedési adó
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 15., szombat 16:17
De ez nem gond, hogy hazudik mint a vízfolyás, erről nem kell beszélni ugye...„Nem vagyok Putyin-párti ember, Magyarország-párti fazon vagyok. A munkám, hogy szolgáljam a népemet."
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. február 15., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 16:05
Türelmetlen vagyok na, mint a Marcihehetheoriginal írta:Akkor mi a zsakomat ertetlenkedtel par napjaswfan írta:
Pedig vannak új arcok. Most éppen Bódis Kriszta beszél a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáról, integrációjáról, oktatásáról.
Aki kételkedik, azoknak tényleg javaslom, hogy nézzék meg az egész rendezvényt, vagy legalább az agrár, biztonságpolitikai, és ezt a hátrányos helyzetűekről szóló részt.
Személy szerint nekem most oszlatták el a kételyeim. Ezek az emberek tényleg változást akarnak, nemcsak vezércserét.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 15., szombat 16:02
Akkor mi a zsakomat ertetlenkedtel par napjaswfan írta:Pedig vannak új arcok. Most éppen Bódis Kriszta beszél a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáról, integrációjáról, oktatásáról.Caraway írta: Benezek ide mondom hatha van valami tema a mai tisza kongresszussal kapcsolatban, meg hogy jottek e uj arcok, erre csak ugyanaz a leragott csont tema meg mindig. Mehhh.
Aki kételkedik, azoknak tényleg javaslom, hogy nézzék meg az egész rendezvényt, vagy legalább az agrár, biztonságpolitikai, és ezt a hátrányos helyzetűekről szóló részt.
Személy szerint nekem most oszlatták el a kételyeim. Ezek az emberek tényleg változást akarnak, nemcsak vezércserét.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 15., szombat 16:00
Sokadik ferdítésed a fórumon. Nem válaszolni kérdésre, vagy fel sem tenni azt a gazdinak messze nem ugyanaz a szint. Az, hogy ki mennyi közpénzt kap ezért pedig meg sem kell már említeni. Kezd unalmas lenni ez a folyamatos hamis relativizálás.1madridista írta:kulon vicces mikor az ellenzeki szavazok lehulyezik a sajat kedvencuknek feltett kellemetlen kerdest mikozben vegig azert megy a visitas hogy a fidesz propaganda nem tesz fel ilyen kerdeseket...ülön vicces, amikor itt is a fideszes szavazók eltartott kisujjal mondják/írják, hogy hát nem válaszol minden kérdésre őszintén és nyíltan a vele szemben ülő kritikus újságírónak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 15., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. február 15., szombat 15:39
kulon vicces mikor az ellenzeki szavazok lehulyezik a sajat kedvencuknek feltett kellemetlen kerdest mikozben vegig azert megy a visitas hogy a fidesz propaganda nem tesz fel ilyen kerdeseket...ülön vicces, amikor itt is a fideszes szavazók eltartott kisujjal mondják/írják, hogy hát nem válaszol minden kérdésre őszintén és nyíltan a vele szemben ülő kritikus újságírónak.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 15:28
Pedig vannak új arcok. Most éppen Bódis Kriszta beszél a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáról, integrációjáról, oktatásáról.Caraway írta: Benezek ide mondom hatha van valami tema a mai tisza kongresszussal kapcsolatban, meg hogy jottek e uj arcok, erre csak ugyanaz a leragott csont tema meg mindig. Mehhh.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 15., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: mila » 2025. február 15., szombat 15:17
nem járna messze az igazságtól1madridista írta:mindjart jon hehe lobalni a morallofaszt es megallapitja rolad hogy vagy krumplis cigany vagy pszichopata vagy... en a helyedben gyorsan felvilagosulnek meg mielott megerkezik...tcskhun írta: Persze,én vagyok a mallorcai nagykövete![]()
Jól fizet![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 15:15
Az elmondottak alapján teljesen pro-EU, pro-NATO az emberünk, nem csoda, hogy ezt az oroszügynök Vityónk nem bírta megemészteni.1madridista írta: mindjart kiderul hogy igazabol nem is lekuldtek hanem nem birta mar a gyomra ezt a maffiakormanyt es hosiesen onkent felallt...
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 15., szombat 15:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 15., szombat 15:08
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. február 15., szombat 15:07
mindjart kiderul hogy igazabol nem is lekuldtek hanem nem birta mar a gyomra ezt a maffiakormanyt es hosiesen onkent felallt...swfan írta: Tényleg Ruszin Szendi adja elő a biztonságpolitikai részt. És jól beszél eddig. Nem csoda, hogy elküldték a Fideszből
mindjart jon hehe lobalni a morallofaszt es megallapitja rolad hogy vagy krumplis cigany vagy pszichopata vagy... en a helyedben gyorsan felvilagosulnek meg mielott megerkezik...tcskhun írta: LPersze,én vagyok a mallorcai nagyköveteRealMadridFanatic írta: Remelem legalabb penzt kapsz erte.![]()
Jól fizet![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 15., szombat 15:05
tcskhun írta:Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
A kettő nem zárja ki egymást.1madridista írta: mindjart kiderul hogy igazabol nem is lekuldtek hanem nem birta mar a gyomra ezt a maffiakormanyt es hosiesen onkent felallt...
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 15., szombat 15:02
Szíved joga azt választani, akit szeretnél. Ahogy mindenki másnak is. Neked ez jön be, ami most van, másnak meg kúrvára nem. Ennyi az egész.tcskhun írta: Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
https://vm.tiktok.com/ZNd1SbHyS/… minek kétdez fel idő korlátot? Önként ment,igen! Ennyi… kurva agresszív ez szerintem!
De persze ez nektek bejön Tisza hívők!
Nem válaszolok semmi kérdésre… korrekt
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. február 15., szombat 14:50
Persze,én vagyok a mallorcai nagyköveteRealMadridFanatic írta: Remelem legalabb penzt kapsz erte.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 14:42
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 15., szombat 14:36
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem