Csak mutatóba. Hogy ne legyetek már annyira érzékenyek1madridista írta:azt gondoltam hogy te nem bannadIlyenkor azért eszembe jut, néha kár, hogy nincs az országban valódi szélsőbalos, komcsi, stb. politikai erő, olyan igazi, dél-amerikai.![]()

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 15., szombat 22:06
Csak mutatóba. Hogy ne legyetek már annyira érzékenyek1madridista írta:azt gondoltam hogy te nem bannadIlyenkor azért eszembe jut, néha kár, hogy nincs az országban valódi szélsőbalos, komcsi, stb. politikai erő, olyan igazi, dél-amerikai.![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. február 15., szombat 20:58
azt gondoltam hogy te nem bannadIlyenkor azért eszembe jut, néha kár, hogy nincs az országban valódi szélsőbalos, komcsi, stb. politikai erő, olyan igazi, dél-amerikai.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 15., szombat 20:40
De októberben is rengeteg minden hangzott, persze jóval kevesebb konkrétummal, de pont az aki a leghangosabban visít ezek miatt az lesz az utolsó aki meghallgatja ezeket, mert igazából egyáltalán nem érdekli, csak az agyatlan szapulás megy.tibi18 írta: Azért, ha csak az eddigi politikai kommunikációból indulunk ki, ma nagyon sok minden, pontokban összeszedve elhangzott arról, hogy mi várható, ebből sok minden ígéretként, elég szerteágazó és különböző területeken.
Tehát számon kérhető módon.
Számomra eddig sem volt kérdés, hogy bárki, csak ne a fidesz, de ezekre az ígéretekre lehet, hogy egyébként is letenném a voksom.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 15., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 15., szombat 20:03
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 15., szombat 19:48
Ilyenkor azért eszembe jut, néha kár, hogy nincs az országban valódi szélsőbalos, komcsi, stb. politikai erő, olyan igazi, dél-amerikai. Talán kevesebbek komcsizna indokolatlanul mindenki.1madridista írta:https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQsswfan írta: Szimpi igéretek:
- Állami bérlakásprogram
- Stabilitási alap a NER-es oligarcháktól visszavett vagyonból
- 10 milliárd forintos vagyon felett vagyonnövekedési adó
![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 18:31
Az ársapkák gondolom nem zavartak...1madridista írta:https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQsswfan írta: Szimpi igéretek:
- Állami bérlakásprogram
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 15., szombat 18:07
nem kell kuldened a himnuszotok1madridista írta:https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQsswfan írta: Szimpi igéretek:
- Állami bérlakásprogram
![]()
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. február 15., szombat 17:59
https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQsswfan írta: Szimpi igéretek:
- Állami bérlakásprogram
![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 17:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 15., szombat 16:17
De ez nem gond, hogy hazudik mint a vízfolyás, erről nem kell beszélni ugye...„Nem vagyok Putyin-párti ember, Magyarország-párti fazon vagyok. A munkám, hogy szolgáljam a népemet."
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. február 15., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 16:05
Türelmetlen vagyok na, mint a Marcihehetheoriginal írta:Akkor mi a zsakomat ertetlenkedtel par napjaswfan írta:
Pedig vannak új arcok. Most éppen Bódis Kriszta beszél a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáról, integrációjáról, oktatásáról.
Aki kételkedik, azoknak tényleg javaslom, hogy nézzék meg az egész rendezvényt, vagy legalább az agrár, biztonságpolitikai, és ezt a hátrányos helyzetűekről szóló részt.
Személy szerint nekem most oszlatták el a kételyeim. Ezek az emberek tényleg változást akarnak, nemcsak vezércserét.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 15., szombat 16:02
Akkor mi a zsakomat ertetlenkedtel par napjaswfan írta:Pedig vannak új arcok. Most éppen Bódis Kriszta beszél a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáról, integrációjáról, oktatásáról.Caraway írta: Benezek ide mondom hatha van valami tema a mai tisza kongresszussal kapcsolatban, meg hogy jottek e uj arcok, erre csak ugyanaz a leragott csont tema meg mindig. Mehhh.
Aki kételkedik, azoknak tényleg javaslom, hogy nézzék meg az egész rendezvényt, vagy legalább az agrár, biztonságpolitikai, és ezt a hátrányos helyzetűekről szóló részt.
Személy szerint nekem most oszlatták el a kételyeim. Ezek az emberek tényleg változást akarnak, nemcsak vezércserét.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 15., szombat 16:00
Sokadik ferdítésed a fórumon. Nem válaszolni kérdésre, vagy fel sem tenni azt a gazdinak messze nem ugyanaz a szint. Az, hogy ki mennyi közpénzt kap ezért pedig meg sem kell már említeni. Kezd unalmas lenni ez a folyamatos hamis relativizálás.1madridista írta:kulon vicces mikor az ellenzeki szavazok lehulyezik a sajat kedvencuknek feltett kellemetlen kerdest mikozben vegig azert megy a visitas hogy a fidesz propaganda nem tesz fel ilyen kerdeseket...ülön vicces, amikor itt is a fideszes szavazók eltartott kisujjal mondják/írják, hogy hát nem válaszol minden kérdésre őszintén és nyíltan a vele szemben ülő kritikus újságírónak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 15., szombat 15:42
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. február 15., szombat 15:39
kulon vicces mikor az ellenzeki szavazok lehulyezik a sajat kedvencuknek feltett kellemetlen kerdest mikozben vegig azert megy a visitas hogy a fidesz propaganda nem tesz fel ilyen kerdeseket...ülön vicces, amikor itt is a fideszes szavazók eltartott kisujjal mondják/írják, hogy hát nem válaszol minden kérdésre őszintén és nyíltan a vele szemben ülő kritikus újságírónak.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 15:28
Pedig vannak új arcok. Most éppen Bódis Kriszta beszél a hátrányos helyzetű gyerekek felzárkóztatásáról, integrációjáról, oktatásáról.Caraway írta: Benezek ide mondom hatha van valami tema a mai tisza kongresszussal kapcsolatban, meg hogy jottek e uj arcok, erre csak ugyanaz a leragott csont tema meg mindig. Mehhh.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 15., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: mila » 2025. február 15., szombat 15:17
nem járna messze az igazságtól1madridista írta:mindjart jon hehe lobalni a morallofaszt es megallapitja rolad hogy vagy krumplis cigany vagy pszichopata vagy... en a helyedben gyorsan felvilagosulnek meg mielott megerkezik...tcskhun írta: Persze,én vagyok a mallorcai nagykövete![]()
Jól fizet![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem