Politika
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Re: Politika
Benezek ide mondom hatha van valami tema a mai tisza kongresszussal kapcsolatban, meg hogy jottek e uj arcok, erre csak ugyanaz a leragott csont tema meg mindig. Mehhh.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mar itt vagyok higgadjatok le
Amugy mi volt a baj mp-vel?
Egyszeruen megvedte magat a fasz kerdes ellen

Amugy mi volt a baj mp-vel?
Egyszeruen megvedte magat a fasz kerdes ellen
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
mindjart kiderul hogy igazabol nem is lekuldtek hanem nem birta mar a gyomra ezt a maffiakormanyt es hosiesen onkent felallt...swfan írta: Tényleg Ruszin Szendi adja elő a biztonságpolitikai részt. És jól beszél eddig. Nem csoda, hogy elküldték a Fideszből
mindjart jon hehe lobalni a morallofaszt es megallapitja rolad hogy vagy krumplis cigany vagy pszichopata vagy... en a helyedben gyorsan felvilagosulnek meg mielott megerkezik...tcskhun írta: LPersze,én vagyok a mallorcai nagyköveteRealMadridFanatic írta: Remelem legalabb penzt kapsz erte.![]()
Jól fizet![]()
-
tcskhun írta:Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
Szerintem pedig az kurva gáz, hogy fideszes politikus be sem mer menni a Partizánba.
MP és MZP (de még lehetne sorolni) példáján is látni, hogy független, valódi újságírói munka folyik ott. A kormány és holdudvara ezen vádjai tehát alaptalanok.
Kurva gáz az is, hogy az állam a propagandát pénzeli, többek közt az ilyen szerkesztőségek helyett. Sőt, még hazugságokkal hergel is ellenük.
Ezután aki nem érti, hogy ehhez képest MP (de szinte már bárki más) miért tűnik még így is jobb választásnak, annak nem is érdemes válaszolni már.
A kettő nem zárja ki egymást.1madridista írta: mindjart kiderul hogy igazabol nem is lekuldtek hanem nem birta mar a gyomra ezt a maffiakormanyt es hosiesen onkent felallt...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2025. február 15., szombat 15:09-kor.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szíved joga azt választani, akit szeretnél. Ahogy mindenki másnak is. Neked ez jön be, ami most van, másnak meg kúrvára nem. Ennyi az egész.tcskhun írta: Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
https://vm.tiktok.com/ZNd1SbHyS/… minek kétdez fel idő korlátot? Önként ment,igen! Ennyi… kurva agresszív ez szerintem!
De persze ez nektek bejön Tisza hívők!
Nem válaszolok semmi kérdésre… korrekt
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
L
Jól fizet
Persze,én vagyok a mallorcai nagyköveteRealMadridFanatic írta: Remelem legalabb penzt kapsz erte.

Jól fizet
Tényleg Ruszin Szendi adja elő a biztonságpolitikai részt. És jól beszél eddig. Nem csoda, hogy elküldték a Fideszből
- RealMadridFanatic
Remelem legalabb penzt kapsz erte.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
Es még ezt is hozzá teszem:https://vm.tiktok.com/ZNd1SGJX2/tcskhun írta: Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
https://vm.tiktok.com/ZNd1SbHyS/… minek kétdez fel idő korlátot? Önként ment,igen! Ennyi… kurva agresszív ez szerintem!
Plussz a mentelmi jogot is….
Jó akkor a Viktor nyert, jó éjszakát, szevasztoktcskhun írta: Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
-
Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe az agráriumról tartott kerekasztal beszélgetést! Itt vagyok a helyszínen, zseniális volt, rengeteg fontos információ hangzott el, nagyon sajnáltam, hogy nem volt több idő jobban kibontani a témákat, Lőrincet is szívesen hallgattam volna még, fiatalkora ellenére választékosan, szépen foglalta össze és mondta el gondolatait.

Ezek lesznek a fő programok Magyar mai rendezvényén, amelynek a címe Vissza Európába:
"A Tisza közössége Európában", Tarr Zoltán előadása - tök jó, hogy építik Tarrt is
"Magyar vidék, magyar kincs Európában", moderátor: Magyar Péter - gondolom itt a vidékfejlesztésről lesz majd szó, ha Magyar moderál, akkor gondolom valamiféle vita is lesz
"Sport, mint az európai kapcsolatok eszköze" - na, ez engem totál hidegen hagy, a Fidesznél is a csapból folyik a sport, de értem miért van itt, ezzel Fidesz-szavazókat meg lehet szólítani
"EP kerekasztal", moderátor: Hajdú Márton - megint EU, nem baj az
"Biztonságban, szövetségben - a Haza szolgálatában" - ezek szerint igaz lehet a Ruszin Szendi Romulusz pletyka, ezt a témát valószínűleg ő fogja vinni. Gondolom NATO, hadsereg, biztonságpolitika lesz a téma
"Amivel a Karmelitában nem kívánnak foglalkozni" - ez kb. bármi lehet, oktatás, gyermekvédelem, egészségügy, közszolgáltatások, stb.
"Magyar Péter Évértékelő"
Ezek szerint ma meg fogunk ismerni szakpolitikusokat legalább 3 területről: vidékfejlesztés, sport, biztonságpolitika. Potenciálisan az utolsó előtti programpontban is lehetnek még szakértők más területekről
"A Tisza közössége Európában", Tarr Zoltán előadása - tök jó, hogy építik Tarrt is
"Magyar vidék, magyar kincs Európában", moderátor: Magyar Péter - gondolom itt a vidékfejlesztésről lesz majd szó, ha Magyar moderál, akkor gondolom valamiféle vita is lesz
"Sport, mint az európai kapcsolatok eszköze" - na, ez engem totál hidegen hagy, a Fidesznél is a csapból folyik a sport, de értem miért van itt, ezzel Fidesz-szavazókat meg lehet szólítani
"EP kerekasztal", moderátor: Hajdú Márton - megint EU, nem baj az
"Biztonságban, szövetségben - a Haza szolgálatában" - ezek szerint igaz lehet a Ruszin Szendi Romulusz pletyka, ezt a témát valószínűleg ő fogja vinni. Gondolom NATO, hadsereg, biztonságpolitika lesz a téma
"Amivel a Karmelitában nem kívánnak foglalkozni" - ez kb. bármi lehet, oktatás, gyermekvédelem, egészségügy, közszolgáltatások, stb.
"Magyar Péter Évértékelő"
Ezek szerint ma meg fogunk ismerni szakpolitikusokat legalább 3 területről: vidékfejlesztés, sport, biztonságpolitika. Potenciálisan az utolsó előtti programpontban is lehetnek még szakértők más területekről
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Viktor száján kicsúszott a szokásos reggeli Kossuth-interjúban, hogy "Magyar Péter". Megfizethetetlen, ahogy megpróbálta elharapni, de nem sikerült.
Az DK-s gyerek EP-s berohanása után ismét volt egy őszinte pillanata.
https://youtube.com/shorts/UaXk8RU2JWE? ... o-DGvI9pO-
Az DK-s gyerek EP-s berohanása után ismét volt egy őszinte pillanata.
https://youtube.com/shorts/UaXk8RU2JWE? ... o-DGvI9pO-
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Putyko biztos megemlitette a ket beosztottjanak a feher hazban, hogy miatta ulnek az oval officeban es ideje lenne tenni is valamit ezertswfan írta: Pedig sajnos nem úgy néz ki, hogy Trump a Putyin nyakára akarna lépni. A nagy peace deal az lenne a jelek szerint, hogy Putyin megkapja a megszállt területeket, Ukrajna pedig nem lehetne NATO tag. Magyarán kb. megadná azt, amit Putyin el akart érni. Ukrajna biztonságát pedig az EU-nak kellene szavatolni a továbbiakban. A G8-ban is vissza akarja vetetni az oroszokat. Gyorsan eljutottunk onnan, hogy "ha Putyin nem áll le, akkor újabb szankciók jönnek" oda, hogy kb. teljesítené Putyin minden követelését.
Jobbnak láttam elásni a csatabárdothehetheoriginal írta:ajjaj de még...Van amugy is eleg baja.
sok a köcsög
milyen hangnem?ez a hangnem
kértem írd le mivel volt bajod.
semmi![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ajjaj de még...Van amugy is eleg baja.
sok a köcsög

milyen hangnem?ez a hangnem
kértem írd le mivel volt bajod.
semmi

thereisonly1ronaldo
Csak eddzenek téged, mint Gulyás Marci MPt.És más online fórumokon (nem reddit, hanem ilyen struktúrájú, mint ez is), ahova járok, sem jellemző ez a hangnem, pedig politika topic ott is van
Az téged nem zavart szóval ezt is fogd fel úgy...

Táblázat, hogy növekedtek az élelmiszereknek az árai, durva.
Tudom, hogy túloztál, de eddig nem tűnt fel hogy az utcán, a boltban, vagy munkahelyen csak úgy lehülyéznének mindenféle válogatott jelzőkkel egymás utánrealmadrid95 írta:swfan írta:
Mindenféle offense nélkül:
Nyilván úgy moderálod a fórumod, ahogyan te szeretnéd, de hehe az elmúlt napokban vagy 4x szólt be ordenáré stílusban, bármilyen figyelmeztetés nélkül, amit én eltűrtem visszaszólás nélkül. Most, hogy egyszer megelégeltem, és visszaszóltam, én elő lettem véve egyből. Nekem ez nem tűnik következetesnek.
Nem szeretnelek megbantani, de ha ezek a “beszolasok” neked ordenare, akkor nagyon durvan baranylelku vagy.
Kis tulzassal, ha kimozdulsz otthonrol a het barmely napjan, tobb atrocitas er, mint amit Hehe irt. Az, hogy nem kontorfalazik es szabadszaju, nem jelenti azt, hogy jelentened kene jogtalanul. (Van amugy is eleg baja.)

És más online fórumokon (nem reddit, hanem ilyen struktúrájú, mint ez is), ahova járok, sem jellemző ez a hangnem, pedig politika topic ott is van