Amugy mi volt a baj mp-vel?
Egyszeruen megvedte magat a fasz kerdes ellen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 15., szombat 15:08
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. február 15., szombat 15:07
mindjart kiderul hogy igazabol nem is lekuldtek hanem nem birta mar a gyomra ezt a maffiakormanyt es hosiesen onkent felallt...swfan írta: Tényleg Ruszin Szendi adja elő a biztonságpolitikai részt. És jól beszél eddig. Nem csoda, hogy elküldték a Fideszből
mindjart jon hehe lobalni a morallofaszt es megallapitja rolad hogy vagy krumplis cigany vagy pszichopata vagy... en a helyedben gyorsan felvilagosulnek meg mielott megerkezik...tcskhun írta: LPersze,én vagyok a mallorcai nagyköveteRealMadridFanatic írta: Remelem legalabb penzt kapsz erte.![]()
Jól fizet![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 15., szombat 15:05
tcskhun írta:Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
A kettő nem zárja ki egymást.1madridista írta: mindjart kiderul hogy igazabol nem is lekuldtek hanem nem birta mar a gyomra ezt a maffiakormanyt es hosiesen onkent felallt...
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. február 15., szombat 15:02
Szíved joga azt választani, akit szeretnél. Ahogy mindenki másnak is. Neked ez jön be, ami most van, másnak meg kúrvára nem. Ennyi az egész.tcskhun írta: Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
https://vm.tiktok.com/ZNd1SbHyS/… minek kétdez fel idő korlátot? Önként ment,igen! Ennyi… kurva agresszív ez szerintem!
De persze ez nektek bejön Tisza hívők!
Nem válaszolok semmi kérdésre… korrekt
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. február 15., szombat 14:50
Persze,én vagyok a mallorcai nagyköveteRealMadridFanatic írta: Remelem legalabb penzt kapsz erte.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 14:42
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 15., szombat 14:36
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. február 15., szombat 14:34
Es még ezt is hozzá teszem:https://vm.tiktok.com/ZNd1SGJX2/tcskhun írta: Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
https://vm.tiktok.com/ZNd1SbHyS/… minek kétdez fel idő korlátot? Önként ment,igen! Ennyi… kurva agresszív ez szerintem!
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 14:33
Jó akkor a Viktor nyert, jó éjszakát, szevasztoktcskhun írta: Azért ez kurva gáz,hogy ennyire támad es terel…
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2025. február 15., szombat 14:28
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 15., szombat 13:22
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 15., szombat 10:19
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. február 15., szombat 1:12
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 14., péntek 17:18
Putyko biztos megemlitette a ket beosztottjanak a feher hazban, hogy miatta ulnek az oval officeban es ideje lenne tenni is valamit ezertswfan írta: Pedig sajnos nem úgy néz ki, hogy Trump a Putyin nyakára akarna lépni. A nagy peace deal az lenne a jelek szerint, hogy Putyin megkapja a megszállt területeket, Ukrajna pedig nem lehetne NATO tag. Magyarán kb. megadná azt, amit Putyin el akart érni. Ukrajna biztonságát pedig az EU-nak kellene szavatolni a továbbiakban. A G8-ban is vissza akarja vetetni az oroszokat. Gyorsan eljutottunk onnan, hogy "ha Putyin nem áll le, akkor újabb szankciók jönnek" oda, hogy kb. teljesítené Putyin minden követelését.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 16:49
Jobbnak láttam elásni a csatabárdothehetheoriginal írta:ajjaj de még...Van amugy is eleg baja.
sok a köcsög
milyen hangnem?ez a hangnem
kértem írd le mivel volt bajod.
semmi![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 14., péntek 15:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 15:41
ajjaj de még...Van amugy is eleg baja.
milyen hangnem?ez a hangnem
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 14., péntek 15:04
Csak eddzenek téged, mint Gulyás Marci MPt.És más online fórumokon (nem reddit, hanem ilyen struktúrájú, mint ez is), ahova járok, sem jellemző ez a hangnem, pedig politika topic ott is van
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 14:28
Tudom, hogy túloztál, de eddig nem tűnt fel hogy az utcán, a boltban, vagy munkahelyen csak úgy lehülyéznének mindenféle válogatott jelzőkkel egymás utánrealmadrid95 írta:swfan írta:
Mindenféle offense nélkül:
Nyilván úgy moderálod a fórumod, ahogyan te szeretnéd, de hehe az elmúlt napokban vagy 4x szólt be ordenáré stílusban, bármilyen figyelmeztetés nélkül, amit én eltűrtem visszaszólás nélkül. Most, hogy egyszer megelégeltem, és visszaszóltam, én elő lettem véve egyből. Nekem ez nem tűnik következetesnek.
Nem szeretnelek megbantani, de ha ezek a “beszolasok” neked ordenare, akkor nagyon durvan baranylelku vagy.
Kis tulzassal, ha kimozdulsz otthonrol a het barmely napjan, tobb atrocitas er, mint amit Hehe irt. Az, hogy nem kontorfalazik es szabadszaju, nem jelenti azt, hogy jelentened kene jogtalanul. (Van amugy is eleg baja.)
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 14., péntek 14:06
swfan írta:Mindenféle offense nélkül:Realista24 írta:
Persze.
Hehe: ejnyebejnye.
Tehetek erted meg valamit?
Nyilván úgy moderálod a fórumod, ahogyan te szeretnéd, de hehe az elmúlt napokban vagy 4x szólt be ordenáré stílusban, bármilyen figyelmeztetés nélkül, amit én eltűrtem visszaszólás nélkül. Most, hogy egyszer megelégeltem, és visszaszóltam, én elő lettem véve egyből. Nekem ez nem tűnik következetesnek.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem