Volt fent neten egy kép, hogy 0 pont. Lehet a végéig dobtak párat, de jó sokáig 0, semmi.nmate írta:Nézd már meg az eredményeket, ne csak twitterről vagy fasz tudja honnan másolgasd ide be a shitpostot._Bushido_ írta: The Miami Heat have gone scoreless in the 4th quarter. Ezt meg hogy? Bunda?sose láttam még ilyet.

Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nézd már meg az eredményeket, ne csak twitterről vagy fasz tudja honnan másolgasd ide be a shitpostot._Bushido_ írta: The Miami Heat have gone scoreless in the 4th quarter. Ezt meg hogy? Bunda?sose láttam még ilyet.
- _Bushido_
- Kapcsolat:
Mondjuk ilyen statokkal érthetőbb.ferni írta:Ja hát nem láttam a meccset, csak mondom ránézek a statokra, hátha van valami full egyértelmű benne, ezek meg óriási visszaesések.Tjacks írta:
To sum up: múltkor még volt mojo, most meg bal lábbal keltek fel.![]()
#Fernimindenhezis
Gyötört a tudat, hogy Réj nem érti mi történhetett, ennyit tudtam tenni az ügy érdekében![]()
Heat 10el ment okc ellen, aztán...
The Miami Heat have gone scoreless in the 4th quarter. Ezt meg hogy? Bunda?

Kérek egy öreg botos bácsi emojit hogy érdemben válaszolhassak hehitonak

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Talan azert, mert regen tenyleg minden jobb volt, nem?

thereisonly1ronaldo
Nem kosár specifikus a problémája, minden topikban a fiatalságát siratjaBerti írta:megint ezzel jössz..akkor most a fszért nézed?hehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=CI2SSVN ... Million711
oldschool shit, amikor még volt értelme kosárlabdát nézni

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért Ant ennél már húzott nagyobb posztert is.
- hehetheoriginal
nem mondom, hogy nem, kapott technikait legalább, ahogy azt ilyenkor illik manapság, amiért belegázolt a lelkivilágokba?

thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ant on Chet tegnap este jobb volt barmelyik Mason zsakolasnal

- hehetheoriginal
megint ezzel jössz..akkor most a fszért nézed?hehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=CI2SSVN ... Million711
- hehetheoriginal
https://www.youtube.com/watch?v=CI2SSVN ... Million711
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
mondjuk reavesnél 2. negyedben vagy mikor láttam a pop-up infot, hog 0/7 vagy hogy kezdett
ugy azért nehéz

ugy azért nehéz
thereisonly1ronaldo
Ja hát nem láttam a meccset, csak mondom ránézek a statokra, hátha van valami full egyértelmű benne, ezek meg óriási visszaesések.Tjacks írta:To sum up: múltkor még volt mojo, most meg bal lábbal keltek fel.ferni írta:
Két fontosabb stat a Lakersnél.
Most 42ből 21 sikeres 2 pontos, 50%
Múltkor 50ből 35 sikeres 2 pontos, 70%
Most büntetőkből 30ból 17 sikeres, 56,7%
Múltkor 18ból 17 sikeres, 94,4%![]()
#Fernimindenhezis
Gyötört a tudat, hogy Réj nem érti mi történhetett, ennyit tudtam tenni az ügy érdekében

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
To sum up: múltkor még volt mojo, most meg bal lábbal keltek fel.ferni írta:Két fontosabb stat a Lakersnél._Bushido_ írta: De ha egyszer múltkor 19el verik őket, akkor most miért kapták ki tőlük? Jól kivideózták és kiismerték a lakerst az első meccsen?
Múltkor 18ból 17 sikeres, 94,4%

#Fernimindenhezis
Meglatjuk playoffban mit tudnak. Doncic a jovo kore kell majd alakitani a dolgot az meg nem most lesz
Két fontosabb stat a Lakersnél._Bushido_ írta: De ha egyszer múltkor 19el verik őket, akkor most miért kapták ki tőlük? Jól kivideózták és kiismerték a lakerst az első meccsen?
Múltkor 18ból 17 sikeres, 94,4%
- _Bushido_
- Kapcsolat:
De ha egyszer múltkor 19el verik őket, akkor most miért kapták ki tőlük? Jól kivideózták és kiismerték a lakerst az első meccsen?
Egy kommentet olvastam, amiben van ráció, lbjnek és doncicnak kel kell 40 perceket a pályán lennie, egyutt, egymást váltva is megoldható lenne, így nem lenne hulla fáradt mind2.
Playoff legyen meg, az a cél szerintem most. Ne kelljen plusz kört menni mint a Realnak a BLben.
Egy kommentet olvastam, amiben van ráció, lbjnek és doncicnak kel kell 40 perceket a pályán lennie, egyutt, egymást váltva is megoldható lenne, így nem lenne hulla fáradt mind2.
Playoff legyen meg, az a cél szerintem most. Ne kelljen plusz kört menni mint a Realnak a BLben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez a Luka deal a semmiből esett a Lakers ölébe, a center deal meg ugye (szerintem szerencsére) nem ment át.
Luka 2 hónapot sérült volt, még össze kell kapja magát, de még akkor is szerintem jövőre lehet valami komolyabbat elvárni a Lakerstől. Nyáron még össze kell variálják a keretet a két sztár köré, ki kell alakuljanak a szerepkörök, stb.
Luka 2 hónapot sérült volt, még össze kell kapja magát, de még akkor is szerintem jövőre lehet valami komolyabbat elvárni a Lakerstől. Nyáron még össze kell variálják a keretet a két sztár köré, ki kell alakuljanak a szerepkörök, stb.
- hehetheoriginal
amiket eddig lattam, dfs alig jatszik amiota la-ben van, vanderbilt nagyon gyenge tamadasban, ezert o is keveset lesz palyan, a feher gyerekek genetikailag lassuak altalaban - alex len remelem nem az lesz, ami ma hajnalban, mert borzaszto tragikus volt - vincent szinten kicsi.
szoval ha felmegy egy lbj, luka, vmi center sor, akkor nem rakhatsz csak vedekezo arcokat mellejuk, mert a kiosztott openek el lesznek baszva, es rogton ott a 15 pontos elony az ellenfelnel. ha meg felteszed a tamadasban is aranylag potens sort, akkor meg vedekezesben lesz gyenge a buli, tuldobni meg ez a keret nem tud nagyon senkit.
szoval osszessegeben egy atlagos kepessegu keret, sok nagy problemaval, ha ad maradt volna es ugy jon luka - tudom nem lehet -, de akkor az mas kerdes, na ott mar lehetne elvarasokat tamasztani
szoval ha felmegy egy lbj, luka, vmi center sor, akkor nem rakhatsz csak vedekezo arcokat mellejuk, mert a kiosztott openek el lesznek baszva, es rogton ott a 15 pontos elony az ellenfelnel. ha meg felteszed a tamadasban is aranylag potens sort, akkor meg vedekezesben lesz gyenge a buli, tuldobni meg ez a keret nem tud nagyon senkit.
szoval osszessegeben egy atlagos kepessegu keret, sok nagy problemaval, ha ad maradt volna es ugy jon luka - tudom nem lehet -, de akkor az mas kerdes, na ott mar lehetne elvarasokat tamasztani
thereisonly1ronaldo