Ha megbirsagolnak minket mondjuk 10 millio euroval, az beleszamit az FFPbe?

Kommentáld a híreket
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ha megbirsagolnak minket mondjuk 10 millio euroval, az beleszamit az FFPbe?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Tico ellen legyen bevethető, az a lényegnzooli93 írta: Valverde elvileg nem lesz Soci ellen se, pihentetésre hivatkozva. Gyanítom valami sérülés lehet a háttérben inkább, tekintve ,hogy a 4.osztályú ellenfél ellen is berakta, és idejét se lehetne megmondani mikor hagyott ki egymás után 2 meccset. Kérdés mennyire súlyos. Asszem city ellen is szurikkal tolta....
szuperliga.
- Pad'em
BREAKING: Real Madrid will activate the buy-back clauses of Nico Paz and Miguel Gutiérrez in the summer. They will join the team for pre-season before a decision is made on their future, with staying in the first team being the most likely option.
— @La_SER
Ámen.
— @La_SER
Ámen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Valverde elvileg nem lesz Soci ellen se, pihentetésre hivatkozva. Gyanítom valami sérülés lehet a háttérben inkább, tekintve ,hogy a 4.osztályú ellenfél ellen is berakta, és idejét se lehetne megmondani mikor hagyott ki egymás után 2 meccset. Kérdés mennyire súlyos. Asszem city ellen is szurikkal tolta....
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
nzooli93 írta: Endrick and Arda Guler have decided they want to leave Real Madrid this summer after being made to feel 'invisible' by manager Carlo Ancelotti.The report adds that the players are fed up and have been made to feel 'invisible' by the Italian coach. They are hoping to leave the club in the summer, likely on initial loan deals, so that they can get more minutes on the pitch before the 2026 World Cup. Both Guler and Endrick were linked with moves away from Real Madrid during the January transfer window, but they eventually stayed back to fight for a place in the starting lineup.
Goal.com
Kozben angolok szerint Ardat majd a pool vinné nyáron.
Meg is ertem oket 70 meccsunk van egy evbe de minden meccsen jatszanak 5-10 perceket nevetséges amit az öreg rotalas néven csinál.
- nzooli93
Endrick and Arda Guler have decided they want to leave Real Madrid this summer after being made to feel 'invisible' by manager Carlo Ancelotti.The report adds that the players are fed up and have been made to feel 'invisible' by the Italian coach. They are hoping to leave the club in the summer, likely on initial loan deals, so that they can get more minutes on the pitch before the 2026 World Cup. Both Guler and Endrick were linked with moves away from Real Madrid during the January transfer window, but they eventually stayed back to fight for a place in the starting lineup.
Goal.com
Goal.com
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nyilván kam de én a bunesligát választanám ha lehetne. Bayernnel lehetne rivalizálni. A bajnokság is rendben van szurkolók is vannak. Meghát nekünk is közelebb lenneikarus93 írta: Real Madrid fontolgatja hogy kilepjenek a La Ligabol.![]()
Premier Leaguebe csak mehetnenk.![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak szeretnek.ikarus93 írta: Real Madrid fontolgatja hogy kilepjenek a La Ligabol.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ki mondta h hetvegen 10 emberrel egyet csereljen? Mind1 mi lesz a vege, nyaron edzot kell cserelni mert johet ide barki, akkor is Modricek jatszanak majd.Torquemada írta:Ezek mellett a feltételek mellett kicsit pofátlanság az edzőtől minden áron elvárni a kupá(ka)t. Védője szinte nem volt a City otthonában, mégis behúzta a csapat, a bajnokság meg ebben az ellenszélben nem nyerhető. Ha elhúz a csapat, újra beállítják a pontegyenlőséget. Erről Carlo nem tehet. Össze volt hozva a kényelmes előny a bajnokságban is, egy csomó sérülttel. Amit tudtak, megtettek. Egyedül a barca elleni rendszeres kiadós zakók védhetetlenek szerintem.Realista24 írta: BREAKING: Xabi Alonso has an AGREEMENT with Bayer Leverkusen to go to Real Madrid if they want him.
Real Madrid have confidence in Ancelotti, but if they don’t win either the league, UCL, or Copa del Rey, Xabi will be Real Madrid’s manager next season. @Rodra10_97
Olvastam, hogy szeretné a csapat elhagyni a La Ligát. Nem tudom jogilag elképzelni, de örömmel venném. Aztán rohadjon rá Tebasékra a soha semmit nem nyerő barca, matrac páros, a "színvonalas" focit játszó valenciák, mallorcák, meg a szotográdók, bengoecseák. Úgyis jól van az úgy szerintük. Nagyon tetszene, kár, hogy nem kivitelezhető. De körbe kell járni, és ha lehet, el kell húzni minél hamarabb.
- Pad'em
Torquemada írta: Olvastam, hogy szeretné a csapat elhagyni a La Ligát. Nem tudom jogilag elképzelni, de örömmel venném.
Katalán Sport menetrend szerinti kamuja. Említésre se méltó.ikarus93 írta: Real Madrid fontolgatja hogy kilepjenek a La Ligabol.![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ikarus93
Real Madrid fontolgatja hogy kilepjenek a La Ligabol.
Premier Leaguebe csak mehetnenk.

Premier Leaguebe csak mehetnenk.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ezek mellett a feltételek mellett kicsit pofátlanság az edzőtől minden áron elvárni a kupá(ka)t. Védője szinte nem volt a City otthonában, mégis behúzta a csapat, a bajnokság meg ebben az ellenszélben nem nyerhető. Ha elhúz a csapat, újra beállítják a pontegyenlőséget. Erről Carlo nem tehet. Össze volt hozva a kényelmes előny a bajnokságban is, egy csomó sérülttel. Amit tudtak, megtettek. Egyedül a barca elleni rendszeres kiadós zakók védhetetlenek szerintem.Realista24 írta: BREAKING: Xabi Alonso has an AGREEMENT with Bayer Leverkusen to go to Real Madrid if they want him.
Real Madrid have confidence in Ancelotti, but if they don’t win either the league, UCL, or Copa del Rey, Xabi will be Real Madrid’s manager next season. @Rodra10_97
Olvastam, hogy szeretné a csapat elhagyni a La Ligát. Nem tudom jogilag elképzelni, de örömmel venném. Aztán rohadjon rá Tebasékra a soha semmit nem nyerő barca, matrac páros, a "színvonalas" focit játszó valenciák, mallorcák, meg a szotográdók, bengoecseák. Úgyis jól van az úgy szerintük. Nagyon tetszene, kár, hogy nem kivitelezhető. De körbe kell járni, és ha lehet, el kell húzni minél hamarabb.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Real Madrid have 3 buy back clauses for Nico Páz (and also a 50% sell-on clause).
◉ €8m summer 2025.
◉ €9m summer 2026.
◉ €10m summer 2027.
Decision on season 25/26 to be made in the next months with Real monitoring Nico’s performances closely.
Nyáron mindenképp vissza kell hozni, főleg ha jön Xabi. Ez egy rohadt jó deal volt őt így eladni, ilyen minimális visszavásárlásikkal.
◉ €8m summer 2025.
◉ €9m summer 2026.
◉ €10m summer 2027.
Decision on season 25/26 to be made in the next months with Real monitoring Nico’s performances closely.
Nyáron mindenképp vissza kell hozni, főleg ha jön Xabi. Ez egy rohadt jó deal volt őt így eladni, ilyen minimális visszavásárlásikkal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BREAKING: Xabi Alonso has an AGREEMENT with Bayer Leverkusen to go to Real Madrid if they want him.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen, Carvajal csúnyán szétszakadt, érdekes lesz látni, hogy a másodvirágzása utáni Carvajalból mi marad.
Annyira jó volt látni ezt az embert újra a csúcson, nagy kár, hogy így járt...
Annyira jó volt látni ezt az embert újra a csúcson, nagy kár, hogy így járt...

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
De Carvajal nem szimpla ACL.Jim írta:meglátjuk, ki tud visszatérni az ACL sérülés után top szintreRealista24 írta: Carvajal sem, bontsuk az ő szerződését is?![]()
btw Carvajal legenda státuszban van szerintem, Militao és Alaba nem...
de mindegy, kicsit túl lett beszélve
a lényeg, hogy kéne nyáron igazolni bal-, közép-, és jobbhátvédet is![]()
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
meglátjuk, ki tud visszatérni az ACL sérülés után top szintreRealista24 írta: Carvajal sem, bontsuk az ő szerződését is?

btw Carvajal legenda státuszban van szerintem, Militao és Alaba nem...
de mindegy, kicsit túl lett beszélve
a lényeg, hogy kéne nyáron igazolni bal-, közép-, és jobbhátvédet is

Eddig vardridoznak, minek akarunk ebben diktalni... tovabbra is rossz az irany a biro kerdesekbenRealista24 írta: Az RFEF azt mondta a Real meghallgathatja a Var felvételeket de nem fogjak megkapni. Ha akarjak, bemehetnek és megnézhetik.
Közben azt írják Perezek jovoheten jönnek ki egy akciótervvel ami a bíráskodás fejlesztését segítene elő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Sztem teljesen logikus lenne Salibat elhozni hogy legyen 3 masszív védőnk akiket LEHET ROTÁLNI, vagy néha egyszerre felrakni őket (főleg ha Xabi azt a formációt használja) de amúgy Minden meccsen az egyik pihenhetne. Rüdi-Ase-Sali. S ha az egyik lesérült akkor még mindig vannak a padon beugrók. Ha valaki meg nem bírja a padról ezt a felállást, annak adios, akár Militao akár Alaba
szuperliga.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
KH-t tényleg egyszerűbb lesz találni. Asencio jó lesz, de egy acl-ből felépült 19 évesre már nehezebben tudnék alapozni. Az viszont talán jó jel, hogy a sérülése előtt Asencionál is előbbre sorolták. Alabat kellene megfűzni összesen, hogy ne töltse ki a szerződését, hanem menjen. Szép volt, jó volt, de így már tényleg csak többlet lesz. Militaoval kapcsolatban igaza van Jimnek abban, hogy a hosszú távú szerződés miatt nem fog menni, de szerintem őt még elbírja a keret. A dupla acl után kiegészítőnek szerintem jó lehet, de maximum csak annak.hehetheoriginal írta: jövőre jön föl az acl után a ramosklón kisgyerek, joan vagy hogy híják, 19 lesz, ramos is tinédzser volt anno, ha olyan stabil, mint erőszaktevő morientes, akkor sok sok évre megvan a belső védőpáros.
kv-t könnyebb találni, még mindig és ujra és ujra a szélsővédő a szűk keresztmetszet sajnos
Ami a szélső hátvédeket illeti Mendyt kellene valahogyan kirobbantani innen, mert szerintem ezt a hosszú távú formahanyatlást és a pár hónap betont nem bírja el a keret. Miguel Gutinak így hely lenne teremtve, és Fran felőlem maradhat. Végső opciónak pedig Camavinga is ott van még arra az oldalra. Jobb oldalon Lucast jövőre nem bírja el a csapat, bár szerintem hosszabbítani fognak vele így is. Carvajaltól sajnos nem várhatunk nagy teljesítményt, így mindenképp kellene oda egy olyan ember, aki képes a spanyolokkal együtt stabil szintet hozni. Most, hogy ez Trent lesz-e vagy más, az legyen a vezetőség problémája, de mindenképp töltsék fel két szélső védővel a keretet, nekem ez az álláspontom.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa