hehetheoriginal írta:
jövőre jön föl az acl után a ramosklón kisgyerek, joan vagy hogy híják, 19 lesz, ramos is tinédzser volt anno, ha olyan stabil, mint erőszaktevő morientes, akkor sok sok évre megvan a belső védőpáros.
kv-t könnyebb találni, még mindig és ujra és ujra a szélsővédő a szűk keresztmetszet sajnos
KH-t tényleg egyszerűbb lesz találni. Asencio jó lesz, de egy acl-ből felépült 19 évesre már nehezebben tudnék alapozni. Az viszont talán jó jel, hogy a sérülése előtt Asencionál is előbbre sorolták. Alabat kellene megfűzni összesen, hogy ne töltse ki a szerződését, hanem menjen. Szép volt, jó volt, de így már tényleg csak többlet lesz. Militaoval kapcsolatban igaza van Jimnek abban, hogy a hosszú távú szerződés miatt nem fog menni, de szerintem őt még elbírja a keret. A dupla acl után kiegészítőnek szerintem jó lehet, de maximum csak annak.
Ami a szélső hátvédeket illeti Mendyt kellene valahogyan kirobbantani innen, mert szerintem ezt a hosszú távú formahanyatlást és a pár hónap betont nem bírja el a keret. Miguel Gutinak így hely lenne teremtve, és Fran felőlem maradhat. Végső opciónak pedig Camavinga is ott van még arra az oldalra. Jobb oldalon Lucast jövőre nem bírja el a csapat, bár szerintem hosszabbítani fognak vele így is. Carvajaltól sajnos nem várhatunk nagy teljesítményt, így mindenképp kellene oda egy olyan ember, aki képes a spanyolokkal együtt stabil szintet hozni. Most, hogy ez Trent lesz-e vagy más, az legyen a vezetőség problémája, de mindenképp töltsék fel két szélső védővel a keretet, nekem ez az álláspontom.