Btw 15 nap nyaralás szerintem luxus.

HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 15., szombat 11:45
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 15., szombat 8:58
Egy tisztesseges, manapsag sokat hasznalt kozeposztalybeli elettel en boldog lennek. Szimplan annyi a lenyeg, hogy ha mar elem az eletemet akkor az minosegi szinten tortenjen ebben a par evtizedben. Tehat sokat adok peldaul a minosegi etelekre, sportberletek, vitaminok, neha masszazs stb. Emellett evi kb 15 nap europai utazgatasok, neha egy-egy etterem, fesztival, rendezvenyek stb.Realista24 írta:Megfogalmazodott mar benne, hogy hol akarsz lenni 10-15 ev mulva? Mit akarsz elerni? Mit akarsz "birtkolni"?Caraway írta: Ha most kene uj szakmat valasztanotok, ti milyen iranyba mennetek el mai fejjel?
Csak elmeleti sikban kacerkodok egy szakmavaltasban vagy tovabbkepzesben mondjuk az elkovetkezo 2-3 evben,(jelenleg kkvnal projekteken dolgozok) es erdekelne, hogy szerintetek mik azok a szakmak amikbe erdemes lenne idot, energiat, akar penzt fektetni. Nyilvan olyanra gondolok, ami a kovetkezo 10-15 evben meghatarozo lehet, magas piaci kereslettel, normalis fizetseggel, vagy akar hianyszakma. Lehet akar alkalmazotti, vagy egyeni vallalkozoi munka is, sot nem csak szellemi de akar reszben fizikai is. De szimpla online kepzesekre is nyitott vagyok, amik mondjuk hasznosak lennenek ha tegyuk fel egy multihoz akarnek tovabb allni.
Szerencsere meg a 20as eveimben vagyok, szoval ahogy mondani szokas elottem az elet.![]()
Koszi!
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. február 14., péntek 16:45
Áthozom ide itt jobban passzol.raul 4 ever írta:Amit a baleset után építettek, nem volt elég biztonságos, ez jobb.Halfkey írta: Segítesz abban, hogy a bentit miért bontják el? Csak mert úgy látom képben vagy![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 16:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 15:40
na ezért tart itt ez az egész szar.sok ismerosom van/volt focista berkekben, nb1/nb2, mindig is irigykedtem rajuk.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 14., péntek 15:36
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. február 14., péntek 15:15
Az adoilletoseggel mi a helyzet?nmate írta:Nem egy alkalmazottat ismerek, aki digitális nomádban nyomja. Jó szakemberek, bíznak bennük, ez is fontos. Egy Vietnám, Bali teljesen élhető tud lenni és nagyjából 3 hónap alatt repjeggyel együtt annyit költesz, mint Budapesten, ha csak úgy élsz (már akinek mondjuk nincs itt lakása). Beleraksz még 1-1 hét szabit az elejére, végére és meg is vagy.Marky írta: Ehhez nem HO kell, hanem sajat vallalkozas. Alkalmazottkent nem utazgathatsz, plane nem masik foldreszre. Egyebkent sem jo osszekeverni a munkat es a szabadidot.
Nem elrugaszkodott dolog, mondjuk nem is való mindenkinek.
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. február 14., péntek 14:37
Nem egy alkalmazottat ismerek, aki digitális nomádban nyomja. Jó szakemberek, bíznak bennük, ez is fontos. Egy Vietnám, Bali teljesen élhető tud lenni és nagyjából 3 hónap alatt repjeggyel együtt annyit költesz, mint Budapesten, ha csak úgy élsz (már akinek mondjuk nincs itt lakása). Beleraksz még 1-1 hét szabit az elejére, végére és meg is vagy.Marky írta: Ehhez nem HO kell, hanem sajat vallalkozas. Alkalmazottkent nem utazgathatsz, plane nem masik foldreszre. Egyebkent sem jo osszekeverni a munkat es a szabadidot.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 14., péntek 14:22
focista karriert probalnek meg.Ha most kene uj szakmat valasztanotok, ti milyen iranyba mennetek el mai fejjel?
HozzászólásSzerző: babaking » 2025. február 14., péntek 11:20
Ezzel azért óvatosan. Menő lett a digital nomad életmód, de egy páran már megütötték a bokájukat a társadalombiztosítás és adózás témával. Picit komplexebb a dolog, minthogy magyar szerződés magyar tb magyar adó, de 8 hónapot utazgatok. Nem megoldhatatlan, de sokan nem foglalkoznak vele.Remy írta: Barmit, amit lehet HOban tolni, hogy lehessen folyamat utazgatni es el lehessen takarodni EUbol honapokra Azsiaba.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 11:08
cegtol, cegvezetestol fugg, a mostani ceg, ahol vagyok pont a covid kezdeten alakult, szoval default home office, es azota is, szerte ausztriaban es nemetorszagban, svajcban laknak a munkatarsak, nyilvan nem fog mindenki minden nap bemenni az irodaba. foni annyit mondott, leszarja hol vagyunk - a biztositas meg munkavedelem miatt ne legyen sport vagy ilyenek munkaidoben -, de annyi szamit, hogy a munka kesz van-e, nem erdekli hol vagyunk meg hogy osztjuk be az idonket. volt munkatarsam, aki honapokig dubaj, tavol-kelet es hasonlo koroket ment, mellette parhuzamosan dolgozott, nem vett ki szabitAlkalmazottkent nem utazgathatsz, plane nem masik foldreszre.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. február 14., péntek 10:41
Ehhez nem HO kell, hanem sajat vallalkozas. Alkalmazottkent nem utazgathatsz, plane nem masik foldreszre. Egyebkent sem jo osszekeverni a munkat es a szabadidot.Remy írta: Barmit, amit lehet HOban tolni, hogy lehessen folyamat utazgatni es el lehessen takarodni EUbol honapokra Azsiaba.
Maradnek ugyanigy a szoftveres palyan. Gyerekkoromtol kezdve ebbol akartam megelni, ebben vagyok jo, boven van meg elottem karrier lepcso.Caraway írta: Ha most kene uj szakmat valasztanotok, ti milyen iranyba mennetek el mai fejjel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 10:36
Megfogalmazodott mar benne, hogy hol akarsz lenni 10-15 ev mulva? Mit akarsz elerni? Mit akarsz "birtkolni"?Caraway írta: Ha most kene uj szakmat valasztanotok, ti milyen iranyba mennetek el mai fejjel?
Csak elmeleti sikban kacerkodok egy szakmavaltasban vagy tovabbkepzesben mondjuk az elkovetkezo 2-3 evben,(jelenleg kkvnal projekteken dolgozok) es erdekelne, hogy szerintetek mik azok a szakmak amikbe erdemes lenne idot, energiat, akar penzt fektetni. Nyilvan olyanra gondolok, ami a kovetkezo 10-15 evben meghatarozo lehet, magas piaci kereslettel, normalis fizetseggel, vagy akar hianyszakma. Lehet akar alkalmazotti, vagy egyeni vallalkozoi munka is, sot nem csak szellemi de akar reszben fizikai is. De szimpla online kepzesekre is nyitott vagyok, amik mondjuk hasznosak lennenek ha tegyuk fel egy multihoz akarnek tovabb allni.
Szerencsere meg a 20as eveimben vagyok, szoval ahogy mondani szokas elottem az elet.![]()
Koszi!
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 14., péntek 10:33
Sebészeti szakmák.Caraway írta: Ha most kene uj szakmat valasztanotok, ti milyen iranyba mennetek el mai fejjel?
Koszi!
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 14., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. február 14., péntek 9:23
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 13., csütörtök 21:27
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. február 13., csütörtök 6:33
KösziRealista24 írta:Érkező reptér talált tárgyak osztálya ha megtalalta a crew.KAG írta: Muncheni layover gépen fent maradt a telefonom.
Valaki járt már így? Van bármi esély visszaszerezni?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem