Be akartam en is irni ezeket, de rajottem felesleges, aki nem akarja latni mennyire hatraltat, az soha nem is fogja.wZoLee7 írta:Meccs kozben bezzeg nem valaszoltal mikor megkerdeztem, hogy szerinted rendben van helyzet kozben megallni egy nyert szituacioban reklamalni... Marha nem lett a csend es nem jott a vedo beszed ami mar kezd nevetseges lenni. Par perccel kesobb siman melle fejelt a labdanak. Az elso felidoben meg eladta parszor vagy csak belevezette a vedokbe. Meccsek ota jut egy jo megoldas egy rakat szarra, de azert vedeni kell akkor is ha vegig pofazza meg szimulalja a meccset. Pont ezert nem fog javulni a helyzet mert mindig csak vedik a segget. Vicces h az elozo meccsen is a vegen ugy hivatkoznak arra h a kapu melle emelt, hogy mekkora golpaszt adott. Az egyik legnagyobb tehetseggel megaldott jatekos jelenleg aki barkit megtudna verni, ha a focijavql foglalkozna, de erdemes lenne levenni a rozsaszin szemuvegetToniKroos írta:
Bezzeg mikor 1v4 megcsinálja és átadja Modricnak a hosszúra, akinek kb csak kaput kéne találnia akkor kuss van. De nagyon unalmasak vagytok már. Most nem pofázik, akkor bele kell kötni másba. Nagyon durva mi gyűlölet van itt emberekbe.![]()
Es mindez azert, mert egy irritalo ostoba nyomorult emberileg.
Még a rasszista szurkolok es a birok elleni harcban mellette is allnek, de abban a pillanatban, hogy a csapatot hatraltatja es art a csapatnak a faszsagaival, onnantol kuka. Ez a multkor jott elo, es mar meccsek ota tart, tukorsima gyozelmek mennek el rajta, mert konnyelmuskodik, rohogcsel, ha elbasz valamit, ha elveszti a labdat, egy kJ energiat nem tesz bele, hogy visszaszerezze, csak ul a foldon szettart karokkal.
Kibaszott irritalo.
Es nincs senki, de senki aki egyenesbepofozna