Politika
Re: Politika
Pedig sajnos nem úgy néz ki, hogy Trump a Putyin nyakára akarna lépni. A nagy peace deal az lenne a jelek szerint, hogy Putyin megkapja a megszállt területeket, Ukrajna pedig nem lehetne NATO tag. Magyarán kb. megadná azt, amit Putyin el akart érni. Ukrajna biztonságát pedig az EU-nak kellene szavatolni a továbbiakban. A G8-ban is vissza akarja vetetni az oroszokat. Gyorsan eljutottunk onnan, hogy "ha Putyin nem áll le, akkor újabb szankciók jönnek" oda, hogy kb. teljesítené Putyin minden követelését.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mi kell meg ahhoz, hogy kibaszott putyin nyakara lepjenek vegre?Ruszkiknak sikerült eltalálni a csernobili szarkofágot
ird mar le, mik voltak ezek leccide hehe az elmúlt napokban vagy 4x szólt be ordenáré stílusban
csak hogy tudjam/ertsem, mi az ami kiveri a biztositekot, ami elfogadhatatlan szint.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kerted, igy kaptadhehetheoriginal írta: LOL.
mivel sértegettelek?tényeket írtam.
azonkivul, rám nem szoktak rászólni, hanem instant basznak le a padra általában![]()
(bár most legutóbb rendesen priviben kaptam figyit, meg is lepődtem, sose volt még ilyen)

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
LOL.
mivel sértegettelek?
tényeket írtam.
azonkivul, rám nem szoktak rászólni, hanem instant basznak le a padra általában
(bár most legutóbb rendesen priviben kaptam figyit, meg is lepődtem, sose volt még ilyen
)
mivel sértegettelek?

azonkivul, rám nem szoktak rászólni, hanem instant basznak le a padra általában

(bár most legutóbb rendesen priviben kaptam figyit, meg is lepődtem, sose volt még ilyen

thereisonly1ronaldo
Köszönöm, megértettem.
Na, akkor vissza az ON-ra:
Ruszkiknak sikerült eltalálni a csernobili szarkofágot, tragédia szerencsére nem történt, de azért lehetett volna komolyabb is
Na, akkor vissza az ON-ra:
Ruszkiknak sikerült eltalálni a csernobili szarkofágot, tragédia szerencsére nem történt, de azért lehetett volna komolyabb is
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar itt tartunk:
hehe: Figyelmeztetések: 2
swfan: Figyelmeztetések: 0
Remélem most mar fogsz tudni aludni.
Viszont nullarol rogton tobb szintet is tudsz ugrani, ahogy az elobbiekben irtam is.
hehe: Figyelmeztetések: 2
swfan: Figyelmeztetések: 0
Remélem most mar fogsz tudni aludni.
Viszont nullarol rogton tobb szintet is tudsz ugrani, ahogy az elobbiekben irtam is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha mar offolunk.swfan írta:Mindenféle offense nélkül:Realista24 írta:
Persze.
Hehe: ejnyebejnye.
Tehetek erted meg valamit?
Nyilván úgy moderálod a fórumod, ahogyan te szeretnéd, de hehe az elmúlt napokban vagy 4x szólt be ordenáré stílusban, bármilyen figyelmeztetés nélkül, amit én eltűrtem visszaszólás nélkül. Most, hogy egyszer megelégeltem, és visszaszóltam, én elő lettem véve egyből. Nekem ez nem tűnik következetesnek.
Honnan tudod, hogy privatban kapott-e barmit vagy sem?
Hehenek amugy is ilyen rolling listaja van, csinalja csinalja, aztan rotty, pihen par hetet.
Te pedig azert lettel eloveve, mert elobb velem szemelyeskedtel, majd utana kaptal egy kicsit hehetol, es egybol a report gombra nyomkodtal, tobbszor is. Most pedig folytatod a szemelyeskedest.
Ezert irtam legyel kovetkezetes. Tobb lehetoseged is van.
Egyik, figyelmen kivul hagyod, netalantan nem is reagalsz ra, mert semmi ertelme.
Masik, hogy nem tul paraszt modon, de hasonlo stilusban folytatjatok. Itt van ra esely, hogy egyszer megunom, es jovok.
Harmadik, hogy rogton szintet lepsz, es aztan pihensz egy kicsit, es ezen ido alatt eldontheted, hogy amikor visszatersz, hogyan folytatod.
Nekem igazabol teljesen mindegy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mindenféle offense nélkül:Realista24 írta:Persze.swfan írta:
Rászólsz hehére is légyszi?
Nyilván úgy moderálod a fórumod, ahogyan te szeretnéd, de hehe az elmúlt napokban vagy 4x szólt be ordenáré stílusban, bármilyen figyelmeztetés nélkül, amit én eltűrtem visszaszólás nélkül. Most, hogy egyszer megelégeltem, és visszaszóltam, én elő lettem véve egyből. Nekem ez nem tűnik következetesnek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze.swfan írta:Rászólsz hehére is légyszi?Realista24 írta:
Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Rászólsz hehére is légyszi?Realista24 írta:Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.swfan írta:
Na, akkor tisztázzuk légyszi...
Az is baj, ha jelentem, mert te majd közbelépsz úgyis, ha kell.
Most meg az is baj, ha nem tűröm csendben, hogy valaki sértegessen
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.swfan írta:Na, akkor tisztázzuk légyszi...Realista24 írta:
Ezt is jelented szemelyeskedesert?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na, akkor tisztázzuk légyszi...Realista24 írta:Ezt is jelented szemelyeskedesert?swfan írta: Ó persze, el is felejtettem, hogy fényévente hagyja el értelmes mondat a szád, igazad van
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt is jelented szemelyeskedesert?swfan írta: Ó persze, el is felejtettem, hogy fényévente hagyja el értelmes mondat a szád, igazad van
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ó persze, el is felejtettem, hogy fényévente hagyja el értelmes mondat a szád, igazad van
- hehetheoriginal
veled erről nem beszélek, mert már az interjú alatt se értetted meg a mondatokat.swfan írta: Mi volt nem professzionális, és mik voltak azok a hülyeségek, amiket megkérdezett?
kíméljük meg egymást.
thereisonly1ronaldo
Mi volt nem professzionális, és mik voltak azok a hülyeségek, amiket megkérdezett?
- hehetheoriginal
nem bekérdezett, hanem kicsit sem professzionális módon faszságokat kérdezett.
persze lehet így is, csak akkor ne csodálkozzon, ha nem veszik komolyan, mint riporter és politikai médiaszereplő
persze lehet így is, csak akkor ne csodálkozzon, ha nem veszik komolyan, mint riporter és politikai médiaszereplő
thereisonly1ronaldo
Itt is írta asszem valaki, de elszokott a társadalom attól, hogy valódi politikai interjúk vannak itthon. Pedig teljesen rendben volt GM stílusa és a kérdései is, nyugaton ez teljesen alap, hogy a független sajtó így viszonyul valamennyi vezető politikushozM1Ö írta:Tiszta sor, egyet is értek. De mindannyiunknak magunkba kell nézni és visszafogni magunk, mert észre se veszed, könnyen átbillenhet a mérleg kritikus hozzáállásból elfogultsággá. Ezt egyébként én tapasztalom ismerősi körben is, meg ugye a kommentszekciókban. Akik oké, hogy nem az iskolázott réteg, de ők a többség. A Gulyás Marci meg nem támadta a reménysugarakat. Legalábbis én nem éreztem. Keményen bekérdezett. De nem ez lenne a normális egy jól működő országban?hehetheoriginal írta: millioknak van tele a fasza viktorekkal, teljesen ertheto es emberi reakcio az ilyen merteku indulat, amikor felcsillan valami kis remenysugar, hogy europa legszarabb, legotvarabb orszagaban lehetne (felteteles mod nyilvan, de mar csak a remenysugar is eleg okot ad ra) feljebb, elorebb lepni valahogy, es akkor jonnek a mindenfele karogo gecik, akik mindenfele mondvacsinalt vagy anyagi/erzelmi indittatasbol tamadjak ezt a remenysugarat es ezzel egyuttal vedik es tamogatjak a jelenlegi allapotokat, akkor teljesen ertheto, hogy tele lesz a fasza a legnyugodtabb, amugy legracionalisabban gondolkodo legnormalisabb embernek is.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Tiszta sor, egyet is értek. De mindannyiunknak magunkba kell nézni és visszafogni magunk, mert észre se veszed, könnyen átbillenhet a mérleg kritikus hozzáállásból elfogultsággá. Ezt egyébként én tapasztalom ismerősi körben is, meg ugye a kommentszekciókban. Akik oké, hogy nem az iskolázott réteg, de ők a többség. A Gulyás Marci meg nem támadta a reménysugarakat. Legalábbis én nem éreztem. Keményen bekérdezett. De nem ez lenne a normális egy jól működő országban?hehetheoriginal írta: millioknak van tele a fasza viktorekkal, teljesen ertheto es emberi reakcio az ilyen merteku indulat, amikor felcsillan valami kis remenysugar, hogy europa legszarabb, legotvarabb orszagaban lehetne (felteteles mod nyilvan, de mar csak a remenysugar is eleg okot ad ra) feljebb, elorebb lepni valahogy, es akkor jonnek a mindenfele karogo gecik, akik mindenfele mondvacsinalt vagy anyagi/erzelmi indittatasbol tamadjak ezt a remenysugarat es ezzel egyuttal vedik es tamogatjak a jelenlegi allapotokat, akkor teljesen ertheto, hogy tele lesz a fasza a legnyugodtabb, amugy legracionalisabban gondolkodo legnormalisabb embernek is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Egyébként ez tényleg egyre erősebb. Nagy fanja lettem a Csatt műsornak egy jó ideje. Az utóbbi pár adásban vettem észre, hogy mindenre megy a terelés a kormánypárti oldalról és elviszik a témákat teljesen komolytalan dolgok felé. Így mindenről beszélve, csak az adott téma lényegéről nem. Tökéletes példa a Dinasztia doku. Mindenről vitáztak, csak a lényegről nemnuevo_ericco írta: Amire már annyiszor felhívtam a figyelmet, hogy már unom.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero