mivel sértegettelek?
azonkivul, rám nem szoktak rászólni, hanem instant basznak le a padra általában
(bár most legutóbb rendesen priviben kaptam figyit, meg is lepődtem, sose volt még ilyen
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 10:37
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 10:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 9:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 9:53
Ha mar offolunk.swfan írta:Mindenféle offense nélkül:Realista24 írta:
Persze.
Hehe: ejnyebejnye.
Tehetek erted meg valamit?
Nyilván úgy moderálod a fórumod, ahogyan te szeretnéd, de hehe az elmúlt napokban vagy 4x szólt be ordenáré stílusban, bármilyen figyelmeztetés nélkül, amit én eltűrtem visszaszólás nélkül. Most, hogy egyszer megelégeltem, és visszaszóltam, én elő lettem véve egyből. Nekem ez nem tűnik következetesnek.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:46
Mindenféle offense nélkül:Realista24 írta:Persze.swfan írta:
Rászólsz hehére is légyszi?
Hehe: ejnyebejnye.
Tehetek erted meg valamit?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 9:41
Persze.swfan írta:Rászólsz hehére is légyszi?Realista24 írta:
Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:34
Rászólsz hehére is légyszi?Realista24 írta:Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.swfan írta:
Na, akkor tisztázzuk légyszi...
Az is baj, ha jelentem, mert te majd közbelépsz úgyis, ha kell.
Most meg az is baj, ha nem tűröm csendben, hogy valaki sértegessen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 9:33
Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.swfan írta:Na, akkor tisztázzuk légyszi...Realista24 írta:
Ezt is jelented szemelyeskedesert?
Az is baj, ha jelentem, mert te majd közbelépsz úgyis, ha kell.
Most meg az is baj, ha nem tűröm csendben, hogy valaki sértegessen
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:32
Na, akkor tisztázzuk légyszi...Realista24 írta:Ezt is jelented szemelyeskedesert?swfan írta: Ó persze, el is felejtettem, hogy fényévente hagyja el értelmes mondat a szád, igazad van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 9:24
Ezt is jelented szemelyeskedesert?swfan írta: Ó persze, el is felejtettem, hogy fényévente hagyja el értelmes mondat a szád, igazad van
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 9:11
veled erről nem beszélek, mert már az interjú alatt se értetted meg a mondatokat.swfan írta: Mi volt nem professzionális, és mik voltak azok a hülyeségek, amiket megkérdezett?
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 9:04
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:03
Itt is írta asszem valaki, de elszokott a társadalom attól, hogy valódi politikai interjúk vannak itthon. Pedig teljesen rendben volt GM stílusa és a kérdései is, nyugaton ez teljesen alap, hogy a független sajtó így viszonyul valamennyi vezető politikushozM1Ö írta:Tiszta sor, egyet is értek. De mindannyiunknak magunkba kell nézni és visszafogni magunk, mert észre se veszed, könnyen átbillenhet a mérleg kritikus hozzáállásból elfogultsággá. Ezt egyébként én tapasztalom ismerősi körben is, meg ugye a kommentszekciókban. Akik oké, hogy nem az iskolázott réteg, de ők a többség. A Gulyás Marci meg nem támadta a reménysugarakat. Legalábbis én nem éreztem. Keményen bekérdezett. De nem ez lenne a normális egy jól működő országban?hehetheoriginal írta: millioknak van tele a fasza viktorekkal, teljesen ertheto es emberi reakcio az ilyen merteku indulat, amikor felcsillan valami kis remenysugar, hogy europa legszarabb, legotvarabb orszagaban lehetne (felteteles mod nyilvan, de mar csak a remenysugar is eleg okot ad ra) feljebb, elorebb lepni valahogy, es akkor jonnek a mindenfele karogo gecik, akik mindenfele mondvacsinalt vagy anyagi/erzelmi indittatasbol tamadjak ezt a remenysugarat es ezzel egyuttal vedik es tamogatjak a jelenlegi allapotokat, akkor teljesen ertheto, hogy tele lesz a fasza a legnyugodtabb, amugy legracionalisabban gondolkodo legnormalisabb embernek is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 14., péntek 8:56
Tiszta sor, egyet is értek. De mindannyiunknak magunkba kell nézni és visszafogni magunk, mert észre se veszed, könnyen átbillenhet a mérleg kritikus hozzáállásból elfogultsággá. Ezt egyébként én tapasztalom ismerősi körben is, meg ugye a kommentszekciókban. Akik oké, hogy nem az iskolázott réteg, de ők a többség. A Gulyás Marci meg nem támadta a reménysugarakat. Legalábbis én nem éreztem. Keményen bekérdezett. De nem ez lenne a normális egy jól működő országban?hehetheoriginal írta: millioknak van tele a fasza viktorekkal, teljesen ertheto es emberi reakcio az ilyen merteku indulat, amikor felcsillan valami kis remenysugar, hogy europa legszarabb, legotvarabb orszagaban lehetne (felteteles mod nyilvan, de mar csak a remenysugar is eleg okot ad ra) feljebb, elorebb lepni valahogy, es akkor jonnek a mindenfele karogo gecik, akik mindenfele mondvacsinalt vagy anyagi/erzelmi indittatasbol tamadjak ezt a remenysugarat es ezzel egyuttal vedik es tamogatjak a jelenlegi allapotokat, akkor teljesen ertheto, hogy tele lesz a fasza a legnyugodtabb, amugy legracionalisabban gondolkodo legnormalisabb embernek is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 14., péntek 8:47
Egyébként ez tényleg egyre erősebb. Nagy fanja lettem a Csatt műsornak egy jó ideje. Az utóbbi pár adásban vettem észre, hogy mindenre megy a terelés a kormánypárti oldalról és elviszik a témákat teljesen komolytalan dolgok felé. Így mindenről beszélve, csak az adott téma lényegéről nem. Tökéletes példa a Dinasztia doku. Mindenről vitáztak, csak a lényegről nemnuevo_ericco írta: Amire már annyiszor felhívtam a figyelmet, hogy már unom.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 8:40
millioknak van tele a fasza viktorekkal, teljesen ertheto es emberi reakcio az ilyen merteku indulat, amikor felcsillan valami kis remenysugar, hogy europa legszarabb, legotvarabb orszagaban lehetne (felteteles mod nyilvan, de mar csak a remenysugar is eleg okot ad ra) feljebb, elorebb lepni valahogy, es akkor jonnek a mindenfele karogo gecik, akik mindenfele mondvacsinalt vagy anyagi/erzelmi indittatasbol tamadjak ezt a remenysugarat es ezzel egyuttal vedik es tamogatjak a jelenlegi allapotokat, akkor teljesen ertheto, hogy tele lesz a fasza a legnyugodtabb, amugy legracionalisabban gondolkodo legnormalisabb embernek is.Ami meg még rosszabb, hogy a szavazói is azonnal megrohamozták a kommentszekciót
majd mikor rakoppintanak az orrara, hogy hogy volt mersze engedetlennek es ezaltal hazaarulonak lenni, mert megtagadta a kozszolgalatot, akkor talan nem oda megy majd az az x 26-banÉdesanyám köztisztviselő, ő is sztrájkolni fog, pedig vérfideszes
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 8:36
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem