Persze.swfan írta:Rászólsz hehére is légyszi?Realista24 írta:
Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.
Hehe: ejnyebejnye.
Tehetek erted meg valamit?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 9:41
Persze.swfan írta:Rászólsz hehére is légyszi?Realista24 írta:
Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:34
Rászólsz hehére is légyszi?Realista24 írta:Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.swfan írta:
Na, akkor tisztázzuk légyszi...
Az is baj, ha jelentem, mert te majd közbelépsz úgyis, ha kell.
Most meg az is baj, ha nem tűröm csendben, hogy valaki sértegessen
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 9:33
Csak legyel kovetkezetes es ne lepodj meg a kovetkezmenyeken adott esetben.swfan írta:Na, akkor tisztázzuk légyszi...Realista24 írta:
Ezt is jelented szemelyeskedesert?
Az is baj, ha jelentem, mert te majd közbelépsz úgyis, ha kell.
Most meg az is baj, ha nem tűröm csendben, hogy valaki sértegessen
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:32
Na, akkor tisztázzuk légyszi...Realista24 írta:Ezt is jelented szemelyeskedesert?swfan írta: Ó persze, el is felejtettem, hogy fényévente hagyja el értelmes mondat a szád, igazad van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 9:24
Ezt is jelented szemelyeskedesert?swfan írta: Ó persze, el is felejtettem, hogy fényévente hagyja el értelmes mondat a szád, igazad van
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 9:11
veled erről nem beszélek, mert már az interjú alatt se értetted meg a mondatokat.swfan írta: Mi volt nem professzionális, és mik voltak azok a hülyeségek, amiket megkérdezett?
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 9:04
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 9:03
Itt is írta asszem valaki, de elszokott a társadalom attól, hogy valódi politikai interjúk vannak itthon. Pedig teljesen rendben volt GM stílusa és a kérdései is, nyugaton ez teljesen alap, hogy a független sajtó így viszonyul valamennyi vezető politikushozM1Ö írta:Tiszta sor, egyet is értek. De mindannyiunknak magunkba kell nézni és visszafogni magunk, mert észre se veszed, könnyen átbillenhet a mérleg kritikus hozzáállásból elfogultsággá. Ezt egyébként én tapasztalom ismerősi körben is, meg ugye a kommentszekciókban. Akik oké, hogy nem az iskolázott réteg, de ők a többség. A Gulyás Marci meg nem támadta a reménysugarakat. Legalábbis én nem éreztem. Keményen bekérdezett. De nem ez lenne a normális egy jól működő országban?hehetheoriginal írta: millioknak van tele a fasza viktorekkal, teljesen ertheto es emberi reakcio az ilyen merteku indulat, amikor felcsillan valami kis remenysugar, hogy europa legszarabb, legotvarabb orszagaban lehetne (felteteles mod nyilvan, de mar csak a remenysugar is eleg okot ad ra) feljebb, elorebb lepni valahogy, es akkor jonnek a mindenfele karogo gecik, akik mindenfele mondvacsinalt vagy anyagi/erzelmi indittatasbol tamadjak ezt a remenysugarat es ezzel egyuttal vedik es tamogatjak a jelenlegi allapotokat, akkor teljesen ertheto, hogy tele lesz a fasza a legnyugodtabb, amugy legracionalisabban gondolkodo legnormalisabb embernek is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 14., péntek 8:56
Tiszta sor, egyet is értek. De mindannyiunknak magunkba kell nézni és visszafogni magunk, mert észre se veszed, könnyen átbillenhet a mérleg kritikus hozzáállásból elfogultsággá. Ezt egyébként én tapasztalom ismerősi körben is, meg ugye a kommentszekciókban. Akik oké, hogy nem az iskolázott réteg, de ők a többség. A Gulyás Marci meg nem támadta a reménysugarakat. Legalábbis én nem éreztem. Keményen bekérdezett. De nem ez lenne a normális egy jól működő országban?hehetheoriginal írta: millioknak van tele a fasza viktorekkal, teljesen ertheto es emberi reakcio az ilyen merteku indulat, amikor felcsillan valami kis remenysugar, hogy europa legszarabb, legotvarabb orszagaban lehetne (felteteles mod nyilvan, de mar csak a remenysugar is eleg okot ad ra) feljebb, elorebb lepni valahogy, es akkor jonnek a mindenfele karogo gecik, akik mindenfele mondvacsinalt vagy anyagi/erzelmi indittatasbol tamadjak ezt a remenysugarat es ezzel egyuttal vedik es tamogatjak a jelenlegi allapotokat, akkor teljesen ertheto, hogy tele lesz a fasza a legnyugodtabb, amugy legracionalisabban gondolkodo legnormalisabb embernek is.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 14., péntek 8:47
Egyébként ez tényleg egyre erősebb. Nagy fanja lettem a Csatt műsornak egy jó ideje. Az utóbbi pár adásban vettem észre, hogy mindenre megy a terelés a kormánypárti oldalról és elviszik a témákat teljesen komolytalan dolgok felé. Így mindenről beszélve, csak az adott téma lényegéről nem. Tökéletes példa a Dinasztia doku. Mindenről vitáztak, csak a lényegről nemnuevo_ericco írta: Amire már annyiszor felhívtam a figyelmet, hogy már unom.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 8:40
millioknak van tele a fasza viktorekkal, teljesen ertheto es emberi reakcio az ilyen merteku indulat, amikor felcsillan valami kis remenysugar, hogy europa legszarabb, legotvarabb orszagaban lehetne (felteteles mod nyilvan, de mar csak a remenysugar is eleg okot ad ra) feljebb, elorebb lepni valahogy, es akkor jonnek a mindenfele karogo gecik, akik mindenfele mondvacsinalt vagy anyagi/erzelmi indittatasbol tamadjak ezt a remenysugarat es ezzel egyuttal vedik es tamogatjak a jelenlegi allapotokat, akkor teljesen ertheto, hogy tele lesz a fasza a legnyugodtabb, amugy legracionalisabban gondolkodo legnormalisabb embernek is.Ami meg még rosszabb, hogy a szavazói is azonnal megrohamozták a kommentszekciót
majd mikor rakoppintanak az orrara, hogy hogy volt mersze engedetlennek es ezaltal hazaarulonak lenni, mert megtagadta a kozszolgalatot, akkor talan nem oda megy majd az az x 26-banÉdesanyám köztisztviselő, ő is sztrájkolni fog, pedig vérfideszes
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 8:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 8:36
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 14., péntek 8:34
Amire már annyiszor felhívtam a figyelmet, hogy már unom. Ismét szándékosan oda húzni az egyenlőségjelet, ahova értelmes ember nem húzna. Az alt-right oldalon ez már bevett taktika, relativizálásnak, whataboutism-nek hívják a jelenséget. Mint mikor a korrupt politikus nem azt mondja, hogy ő nem korrupt, hanem hogy az ellenfelei is azok lennének a helyében. Vissza a témához:M1Ö írta:de ez nagyon alja volt tőle. Tényleg ilyen megafonos szint.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. február 14., péntek 8:34
Így van minden áron el kell őket takarítani.hehetheoriginal írta: És?
Sorolhatod a peldaidat, lenyegtelen.
Ha mp egy sorozatgyilkos lenne is jobb valasztas, mint viktor, akinek kozvetve sokezer ember halala szarad a kezen az eü helyzete miatt pl.
Mpnek bele kell huznia nagyon, ha utol akarja erni
Kedvencem, hogy szamon keri mpn, hogy mit ert el eddig a politikában![]()
De mondom, az ilyenek miatt viktor megint megnyeri, aztan egyétek, turjetek az ujabb 4 évet![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 14., péntek 8:17
Én nem nagyon szoktam bele menni, de ez nagyon alja volt tőle. Tényleg ilyen megafonos szint.Realista24 írta: Tul sok energiat egettek el. Nem is latom az ertelmet az ilyen jellegu vitaknak.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 8:16
MP a magyarinfón is elmondta már a folyamatot, szóval ő sem gondolja irrelevánsnak a kérdést (ott általában magától vagy nézői kérdésre mond dolgokat)Dupla D írta:Szerintem ez egy teljesen irreleváns kérdés volt Marcitól. A sokadik egymás után. Hát hol a tökömbe érdekli a választót, hogy egy checklist alapján vagy szimpátia alapján választanak ki valakit a szigetek vagy egy személyben MP?swfan írta:
MP-nek vannak olyan viselkedésformái, ami miatt ezek a kérdések előjönnek. Nem azért, mert Orbánék lesüllyesztették az emberek bizalmát a politikusokkal kapcsolatban.
Példa: Partizán interjú, GM megkérdezi, hogyan lesznek kiválasztva a képviselőjelöltek. Erre MP kvázi felháborodva visszatámad, hogy a Momentumnál, SZDSZ-nél, stb. nyilvános volt ez? Kb. számonkérve Marcit, hogy hogy mer ilyet kérdezni, és ezzel a rage-eléssel el is ment vagy 3-4 perc. Ami után egyébként válaszolt is a kérdésre, kifejtve a folyamatot a HR körtől át a Tisza szigetes szavazásig (mellesleg, egy korábbi Magyarinfón is elmondta már ezt, tehát nem kezeli titokként). Csak akkor tudnám, mi a francnak kellett kellett oda az a 3-4 perc rage... De ugye nem MP miatt nem volt idő többet kérdezni...
MP eléggé strongman típusú politikus, aki uralni akarja a pillanatot. Ami felvet kérdéseket, amire vissza kell majd térni, ha nyert 26-ban
Mivel a választók 98%-a egyik opciót se ismeri, ezért nekik csak az a lényeg, hogy ki lesz végül a képviselőjelölt. Nem fogja érdekelni őket a folyamat.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 14., péntek 8:06
Én sem. Az egyik fél reális, már létező problémákról, elbaltázott döntésekről, jogilag aggályos dolgokról ír, a másik pedig vélt félelmeiről, spekulációkról, vélt vagy valós következtetésekről, amelyeknek zöme rendseresen elhangzik a kormánypropagandában.Realista24 írta:Nem is latom az ertelmet az ilyen jellegu vitaknak.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem