Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 14., péntek 8:17

Realista24 írta: Tul sok energiat egettek el. Nem is latom az ertelmet az ilyen jellegu vitaknak.
Én nem nagyon szoktam bele menni, de ez nagyon alja volt tőle. Tényleg ilyen megafonos szint.

Közbe agyalok, hogy ugye Mészárosékat azzal védik, hogy kellenek az országba az ilyen vagyonos emberek. Akkor miért olyan nagy gond, hogy Bajnai be akar szállni a Rákosrendezői bizniszbe? Már ha be akar egyáltalán és nem csak kitaláció. Költői kérdés természetesen. A lényeg az, hogy ezen sem háborodnak fel a Fidesz szimpatizánsok (azok akik nem belőlük élnek), hogy úgy néznek az országra, mintha az övéké lenne és abból senkinek nem jár semmi, minden az övéké. Nem értem, hogy nem lehet látni a nyílvánvalót és ilyen piti dolgokat felhozni MP ellen.

De hogy MP-t is kritizáljam, nekem sem tetszett a Partizános interjú. Nem éreztem annyira támadónak a Marcit, mint amennyire elő adta, hogy támadja. Ami meg még rosszabb, hogy a szavazói is azonnal megrohamozták a kommentszekciót és védték. Pont erről írtunk itt is, hogy nem még egy bálvány kell, hanem egy miniszterelnök. A másik, hogy az ellenzéket és a Fideszt is el akarja tűntetni, ami nem fog sikerülni amúgy. De abban sem vagyok biztos, hogy ez jó. Mert lehet jönnének újak, de ott a veszély, hogy megint egypártrendszer jönne elő. Ami lehet azt fújná meg csinálná, ami már tetszik nekem, de a demokráciának nem tenne jót, az fix.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 8:16

Dupla D írta:
swfan írta:

MP-nek vannak olyan viselkedésformái, ami miatt ezek a kérdések előjönnek. Nem azért, mert Orbánék lesüllyesztették az emberek bizalmát a politikusokkal kapcsolatban.

Példa: Partizán interjú, GM megkérdezi, hogyan lesznek kiválasztva a képviselőjelöltek. Erre MP kvázi felháborodva visszatámad, hogy a Momentumnál, SZDSZ-nél, stb. nyilvános volt ez? Kb. számonkérve Marcit, hogy hogy mer ilyet kérdezni, és ezzel a rage-eléssel el is ment vagy 3-4 perc. Ami után egyébként válaszolt is a kérdésre, kifejtve a folyamatot a HR körtől át a Tisza szigetes szavazásig (mellesleg, egy korábbi Magyarinfón is elmondta már ezt, tehát nem kezeli titokként). Csak akkor tudnám, mi a francnak kellett kellett oda az a 3-4 perc rage... De ugye nem MP miatt nem volt idő többet kérdezni...

MP eléggé strongman típusú politikus, aki uralni akarja a pillanatot. Ami felvet kérdéseket, amire vissza kell majd térni, ha nyert 26-ban
Szerintem ez egy teljesen irreleváns kérdés volt Marcitól. A sokadik egymás után. Hát hol a tökömbe érdekli a választót, hogy egy checklist alapján vagy szimpátia alapján választanak ki valakit a szigetek vagy egy személyben MP?
Mivel a választók 98%-a egyik opciót se ismeri, ezért nekik csak az a lényeg, hogy ki lesz végül a képviselőjelölt. Nem fogja érdekelni őket a folyamat.
MP a magyarinfón is elmondta már a folyamatot, szóval ő sem gondolja irrelevánsnak a kérdést (ott általában magától vagy nézői kérdésre mond dolgokat)

Abból a szempontból sem az, hogy ők éppen egy diktatúrát akarnak megdönteni. Ezzel szemben felmutatva, hogy nekik a párton belül is működik a demokrácia, ez igen jó pont. Nem a személyek a kérdés, hanem a folyamat. Ez, amit felvázolt sokkal szimpatikusabb annál, hogy esetleg ő választja ki a 106 jelöltet egy személyben. 15 év egyszemélyi vezetés után érdekel ez sokakat

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 14., péntek 8:06

Realista24 írta:Nem is latom az ertelmet az ilyen jellegu vitaknak.
Én sem. Az egyik fél reális, már létező problémákról, elbaltázott döntésekről, jogilag aggályos dolgokról ír, a másik pedig vélt félelmeiről, spekulációkról, vélt vagy valós következtetésekről, amelyeknek zöme rendseresen elhangzik a kormánypropagandában.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 7:34

M1Ö írta: Nyíilván vannak hibái, de ez:
majd folyamatosan a sajat felmenoinek az erdemeivel villog

ha ez neked nem visszataszito akkor nem tudom mi az
ez mi a franc már megint? :kivagyhe:

Hát ennél visszataszítóbb dolgok nem is történnek az országban. Én ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen van. Ott a covid... Emberek haltak meg a Fidesz alkalmatlansága miatt, de nekik ez sem volt elég. Még megfejelték azzal, hogy MAGYAR EMBEREK ÉLETÉN NYERÉSZKEDTEK. Hát már csak ezért el kellett volna takarítani őket, pedig ez csak egy gusztustalan, hányinger húzásuk volt a sok közül. De nem bazdmeg, hát mennyire visszataszító már az, hogy MP folyamatosan (folyamatosan egyáltalán?) a felmenői érdemeivel villog... Kész, engem megöltél mára 1madridista... :lol:
Tul sok energiat egettek el. Nem is latom az ertelmet az ilyen jellegu vitaknak.

Sosem fogod meggyozni oket, ok sem titeket, es csak felcseszitek magatokat. Szerintem ferni is oregedett mar egy ötöst 1 ev alatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 7:32

Dupla D írta:
swfan írta:

MP-nek vannak olyan viselkedésformái, ami miatt ezek a kérdések előjönnek. Nem azért, mert Orbánék lesüllyesztették az emberek bizalmát a politikusokkal kapcsolatban.

Példa: Partizán interjú, GM megkérdezi, hogyan lesznek kiválasztva a képviselőjelöltek. Erre MP kvázi felháborodva visszatámad, hogy a Momentumnál, SZDSZ-nél, stb. nyilvános volt ez? Kb. számonkérve Marcit, hogy hogy mer ilyet kérdezni, és ezzel a rage-eléssel el is ment vagy 3-4 perc. Ami után egyébként válaszolt is a kérdésre, kifejtve a folyamatot a HR körtől át a Tisza szigetes szavazásig (mellesleg, egy korábbi Magyarinfón is elmondta már ezt, tehát nem kezeli titokként). Csak akkor tudnám, mi a francnak kellett kellett oda az a 3-4 perc rage... De ugye nem MP miatt nem volt idő többet kérdezni...

MP eléggé strongman típusú politikus, aki uralni akarja a pillanatot. Ami felvet kérdéseket, amire vissza kell majd térni, ha nyert 26-ban
Szerintem ez egy teljesen irreleváns kérdés volt Marcitól.
Szerintem az a kerdes nem volt irrelevans fidesz szempontbol, ha erted mire gondolok.

A 3-4 perc rage pedig feltetelezhetoen idohuzas volt, hogy osszeszedje a gondolatait es megfogalmazza a valaszat ugy, hogy adjon is, de ne is mondjon olyan reszletet, amit fel tudnak ellene hasznalni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. február 14., péntek 7:24

swfan írta:
ferni írta:

Én értem, hogy Orbánék 15 év alatt idáig süllyesztették az emberek bizalmát a politikusokkal kapcsolatban, de teljesen fals gondolkodás mód, hogy másokat az alapján értékelünk meg ítélünk meg, hogy képzeletben ez lesz a default mód mindenkinél is és tuti ez is meg az is ilyen lesz.

Szerintem ez egy teljesen irreleváns kérdés volt Marcitól. A sokadik egymás után. Hát hol a tökömbe érdekli a választót, hogy egy checklist alapján vagy szimpátia alapján választanak ki valakit a szigetek vagy egy személyben MP?
Mivel a választók 98%-a egyik opciót se ismeri, ezért nekik csak az a lényeg, hogy ki lesz végül a képviselőjelölt. Nem fogja érdekelni őket a folyamat.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 7:21

Kész, engem megöltél mára 1madridista..
ez a celja az ilyen deakdani klonoknak.
Nem szabad hagyni. Okosabbak, erosebbek, jobbak vagyunk ennel.
thereisonly1ronaldo

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 14., péntek 6:56

géza írta: Reszemrol nem errol folyik a vita, egyetertek, valtsuk le vegre Orbanekat, viszont csak azert mert jobbak a nagyon szarnal, ne nezzunk el dolgokat nekik, foleg akkor ne, ha kormanyozni fognak. Az a felelmem, ha az a hozzaallas a valasztok reszerol, hogy kimagyarazzuk a mutyikat (barmilyen merteku), akkor azzal picit felhatalmazzuk oket arra, hogy a jovoben is megtegyek, picit nagyobb leptekkel.
Ja, ezzel abszolut egyetertek. Irtam mar tobbszor is, hogy kapja meg a bizalmat mas (akar a Tisza, akar mas komolyan veheto kihivo) es ha nem el vele, valtsunk ujra. Reszben osszefugg a szemelyi kultusszal is, remelem nem lesz olyan aura MP korul, mint Orban cár korul kialakult, mert ez vezet oda, amit irtal.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 14., péntek 6:49

Nyíilván vannak hibái, de ez:
majd folyamatosan a sajat felmenoinek az erdemeivel villog

ha ez neked nem visszataszito akkor nem tudom mi az
ez mi a franc már megint? :kivagyhe:

Hát ennél visszataszítóbb dolgok nem is történnek az országban. Én ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen van. Ott a covid... Emberek haltak meg a Fidesz alkalmatlansága miatt, de nekik ez sem volt elég. Még megfejelték azzal, hogy MAGYAR EMBEREK ÉLETÉN NYERÉSZKEDTEK. Hát már csak ezért el kellett volna takarítani őket, pedig ez csak egy gusztustalan, hányinger húzásuk volt a sok közül. De nem bazdmeg, hát mennyire visszataszító már az, hogy MP folyamatosan (folyamatosan egyáltalán?) a felmenői érdemeivel villog... Kész, engem megöltél mára 1madridista... :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 14., péntek 6:16

egyetertek hehevel, ez van, ebbol kell fozni.
vagy marad a fidesz, vagy jon a tisza.

ettol fuggetlenul mp hibait vagy vele kapcsolatos intelmeket nyilvan meg lehet/kell jegyezni, de aki emiatt leszavaz majd inkabb a 2 szazalekert harcolo momentumra vagy a 2rk-ra, az meg is erdemli a semjen-orban-rogan trio kossuth nota enekleset az eredmenyhirdeteskor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 5:55

És?
Sorolhatod a peldaidat, lenyegtelen.

Ha mp egy sorozatgyilkos lenne is jobb valasztas, mint viktor, akinek kozvetve sokezer ember halala szarad a kezen az eü helyzete miatt pl.
Mpnek bele kell huznia nagyon, ha utol akarja erni

Kedvencem, hogy szamon keri mpn, hogy mit ert el eddig a politikában :lol:

De mondom, az ilyenek miatt viktor megint megnyeri, aztan egyétek, turjetek az ujabb 4 évet :lol:
thereisonly1ronaldo

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 0:14

ferni írta:
hehetheoriginal írta:
kibaszott érthetetlen ilyeneken filózni, hogy hát mi van ha mp ugyanolyan rossz....
teljes agyrém gecibazmeg
Én értem, hogy Orbánék 15 év alatt idáig süllyesztették az emberek bizalmát a politikusokkal kapcsolatban, de teljesen fals gondolkodás mód, hogy másokat az alapján értékelünk meg ítélünk meg, hogy képzeletben ez lesz a default mód mindenkinél is és tuti ez is meg az is ilyen lesz.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 13., csütörtök 23:56

hehetheoriginal írta:
kibaszott érthetetlen ilyeneken filózni, hogy hát mi van ha mp ugyanolyan rossz....
teljes agyrém gecibazmeg

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 23:46

én esküszöm nem értelek titeket, és sok hozzátok hasonló gondolkodású embert.
ha mp a legszarabb, legnyomorultabb geci is lenne tegyük fel, akkor is rá kell szavazni, amilyen állapotban van viktorék miatt az ország, ezeket egyszerűen el kell takarítani bármi áron. mivel senki se lát a jövőbe, majd ráérünk akkor törődni mp-vel, ha már miniszterelnök lesz.
vagy ki akar még 4/8 év viktort? 15 éve vannak hatalmon, körbe kell nézni, listát kell írni, mi javult, mi romlott, hol állunk, merre tartunk.

teljes agyrém gecibazmeg
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2025. február 13., csütörtök 23:40

Reszemrol nem errol folyik a vita, egyetertek, valtsuk le vegre Orbanekat, viszont csak azert mert jobbak a nagyon szarnal, ne nezzunk el dolgokat nekik, foleg akkor ne, ha kormanyozni fognak. Az a felelmem, ha az a hozzaallas a valasztok reszerol, hogy kimagyarazzuk a mutyikat (barmilyen merteku), akkor azzal picit felhatalmazzuk oket arra, hogy a jovoben is megtegyek, picit nagyobb leptekkel.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 13., csütörtök 23:02

Vannak valóban MP körül intő jelek, kár ezt tagadni. Nem kell elhinni amúgy, hogy vele tényleg lesz változás, szerintem 50-50 az esélye, hogy nem fog-e ő is visszaélni a hatalommal.

De amíg Orbánnál tudjuk, hogy 100% az esélye, hogy ez bizony egy egyre diktatórikusabb, orosz típusú, nyomorba taszított rendszer lesz továbbra is, addig nem lehet kérdés, hova menjen a szavazat, ha változást szeretnél.

A szombati rendezvényen a szakértők bemutatásánál azért szerintem el kezd majd körvonalazódni, hogy kb. mire lehet számítani.

Említette amúgy, hogy van olyan szakemberük, aki dolgozott Fidesz kormánynak is, amikor még voltak szakemberek Fidesz körül. Nekem hirtelen Bod Péter Ákos, Aszódi Attila, Holoda Attila nevei ugrottak be, kíváncsi vagyok, ott lesz-e valamelyikük szombaton

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 13., csütörtök 22:54

ferni írta:
Rozsabimbo2019 írta: Nagyon azon a tracken vagyunk sajnos, mint az amerikaiak. Valaszthatunk két zsák kaki közül. Ott volt egy kajak elitélt bűnöző, meg egy élőhalott, majd azt a végén lecserélték egy olyanra, aki a saját identitását se tudta 2 mondatban elmondani. Na, nekünk van Felcsúti Ramszesz, aki 1az1ben Putyin mintát követ, és messziről süt róla, hogy idegileg csúnyán meg van roggyanva, és van a másik, akinek az előbbi a politikai példaképe, és mindent tőle tanult ,amit a politikáról tud. Ugyanúgy viszi a kampány, ugyanazok a politikai trükkök stb. És azt várja, hogy higyjük el, hogy most még kb. Mindenben a Fideszt majmolja, de majd kormányon minden más lesz, és nem fogja ugyanúgy állami pénzből ömleszteni a propagandát... el vagyunk veszve barátaim... :/
Először is ezt azért erős túlzásnak tartom.

Illetve ezzel az egésszel azért nem értek egyet, mert MP a korai Fidesszel szívta magába a politikát, ami persze akkor se volt tökéletes, de hát elmondhatatlanul, végtelenszer jobb volt mint a mostaniak.

Nem véletlen volt a Fidesznek ekkora felhatalmazása, mert valami ilyesmire is van szüksége az ország nagy részének, de a Fidesz olyan szinten kifordult magából, hogy arra szavak nincsenek és semmi közük nincsen a régi önmagukhoz, nem véletlen van ennyi régi Viktor videó, ahol a múltból szidja a mai saját magát, kajak végtelen mennyiségben van tele a net vele.

Kampánnyal meg trükkökkel kapcsolatban jogos lehetne a vélemény, de egyszerűen ezzel lehet kivenni a propaganda vitorlájából a szelet

Meg lehet nézni a hangfelvételek is eddig milyen minimális kárt okoztak, ahhoz képest mekkorát tudhattak volna.
Azért volt itt Varga Juci interjú, Evelin interjú, kiszivárgott orvosi és rendőri papírok, folyamatos nyomás a sok parazitától, folyamatos hazugságok az M1en, facebookon, youtuben, habzószájú pitbull egy gyermekotthon előtt és még lehetne sorolni és még mi minden lesz.

Én nem tudom mit csinálnak, lehet hívni ezt Fidesz módszernek is, de amíg működik csinálják.
És azt se felejtsük el, hogy ez a módszer főleg védekezésre van használva vagy arra hogy elmondják az igazságot, míg a Fidesz totál telibe lehazudja vele a csillagokat is.
Jogos észrevétel lehetne, csak megint odateszünk egyenlőségjelet ahova nem kéne.

De bárcsak itt tartanánk, hogy ezen kéne aggódni, helyette megint a legrosszabbat feltételezve fantáziálunk :lol:
Írhatnád azt is hogy pont az ellentetje lesz minden és mindenhol csokiszökőkutak lesznek, mert némely teória már ezen a szinten tart a másik irányban.
Tév úton jársz, ha azt gondolod, hogy én = jelet teszek a kettő közé, + engem nem kell meggyőznöd sem ,hogy kire kell szavazni. Azt mond már el nekem, hogy ugye nagyon büszke ezekre a szigetekre. Írd már le nekem 2 mondatban, hogy milyen értékek mentén alakulnak meg ezek a rendszer váltó erők? :hmmm: ugye majd rájuk támaszkodik amikor talpalni kell a cigánysoron, meg a zsákfalukban... :roll:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 13., csütörtök 22:43

géza írta:
RealMadridFanatic írta: Ezek a legerosebb ervek ellene?

A parazitak ezermilliardokat lopnak el, lezullesztik (de minimum nem segitik) az oktatast es egeszsegugyet (fura modon a valasztasok kozeledtevel igyekeznek kozmetikazni a bereket), Europa rekorder inflacio, nevetseges korrupcios index, folyamatos uszitas, az alternativa meg megemliti a felmenoit, igy nem szimpatikus.

Vagy feljon egy 13 millios szerzodes, amirol legjobb tudomasom szerint nem derult ki hivatalosan semmi korrupt, jogserto dolog, de az is beszedes, ha a kozpenzen fenntartott propagandabohocoknak ilyenen kell lovagolni.
Nyilvan nagyon mas merteku, de attol meg ez whataboutism. En nekem hitelesebb lenne az egesz MP jelenseg, ha kiallna, es nyiltan azt mondana, hogy igen, elbasztam, multam volt, es sok esetben profitaltam masok karara, de ennek vege, illetve ha a szimpatizansai is ugyanigy jarnanak el. Ami szar, azt szamon kell kerni, oldaltol fuggetlenul.
Hitelesebb lenne, persze.

Ezeken lovagolunk? Annyira mashogy latjuk a helyzetet ezek szerint, hogy reszemrol megint eddig tartott valoszinuleg a poltika tema a madridomon.

Vannak MP-vel kapcsolatban ketelyek? Persze. Van vaj a fule mogott? Biztosan.

Eselyes, hogy pont az teszi alkalmassa potencialis kormanyvalto eronek, hogy a rendszeren belulrol jon. A sajat fegyvereiket forditja ellenuk, vagy eloz meg tamadasokat, mert szamit ra. De a fidesz altal szetbarmolt kamudemokraciaban mashogy nem is lehet valtani. En eljutottam arra a pontra, hogy ok tunjenek el es minden eddigi megelhetesi ellenzeki probalkozas csufos kudarc volt. Most talan van esely a valtasra. Abszolut meggyozo-e MP es a Tisza? Szamomra nem, de ha allandoan varunk az emlegetett messiasra, itt soha nem lesz valtozas.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 13., csütörtök 22:39

Rozsabimbo2019 írta: Nagyon azon a tracken vagyunk sajnos, mint az amerikaiak. Valaszthatunk két zsák kaki közül. Ott volt egy kajak elitélt bűnöző, meg egy élőhalott, majd azt a végén lecserélték egy olyanra, aki a saját identitását se tudta 2 mondatban elmondani. Na, nekünk van Felcsúti Ramszesz, aki 1az1ben Putyin mintát követ, és messziről süt róla, hogy idegileg csúnyán meg van roggyanva, és van a másik, akinek az előbbi a politikai példaképe, és mindent tőle tanult ,amit a politikáról tud. Ugyanúgy viszi a kampány, ugyanazok a politikai trükkök stb. És azt várja, hogy higyjük el, hogy most még kb. Mindenben a Fideszt majmolja, de majd kormányon minden más lesz, és nem fogja ugyanúgy állami pénzből ömleszteni a propagandát... el vagyunk veszve barátaim... :/
Először is ezt azért erős túlzásnak tartom.

Illetve ezzel az egésszel azért nem értek egyet, mert MP a korai Fidesszel szívta magába a politikát, ami persze akkor se volt tökéletes, de hát elmondhatatlanul, végtelenszer jobb volt mint a mostaniak.

Nem véletlen volt a Fidesznek ekkora felhatalmazása, mert valami ilyesmire is van szüksége az ország nagy részének, de a Fidesz olyan szinten kifordult magából, hogy arra szavak nincsenek és semmi közük nincsen a régi önmagukhoz, nem véletlen van ennyi régi Viktor videó, ahol a múltból szidja a mai saját magát, kajak végtelen mennyiségben van tele a net vele.

Kampánnyal meg trükkökkel kapcsolatban jogos lehetne a vélemény, de egyszerűen ezzel lehet kivenni a propaganda vitorlájából a szelet

Meg lehet nézni a hangfelvételek is eddig milyen minimális kárt okoztak, ahhoz képest mekkorát tudhattak volna.
Azért volt itt Varga Juci interjú, Evelin interjú, kiszivárgott orvosi és rendőri papírok, folyamatos nyomás a sok parazitától, folyamatos hazugságok az M1en, facebookon, youtuben, habzószájú pitbull egy gyermekotthon előtt és még lehetne sorolni és még mi minden lesz.

Én nem tudom mit csinálnak, lehet hívni ezt Fidesz módszernek is, de amíg működik csinálják.
És azt se felejtsük el, hogy ez a módszer főleg védekezésre van használva vagy arra hogy elmondják az igazságot, míg a Fidesz totál telibe lehazudja vele a csillagokat is.
Jogos észrevétel lehetne, csak megint odateszünk egyenlőségjelet ahova nem kéne.

De bárcsak itt tartanánk, hogy ezen kéne aggódni, helyette megint a legrosszabbat feltételezve fantáziálunk :lol:
Írhatnád azt is hogy pont az ellentetje lesz minden és mindenhol csokiszökőkutak lesznek, mert némely teória már ezen a szinten tart a másik irányban.

Rozsabimbo2019

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 13., csütörtök 22:23

Nagyon azon a tracken vagyunk sajnos, mint az amerikaiak. Valaszthatunk két zsák kaki közül. Ott volt egy kajak elitélt bűnöző, meg egy élőhalott, majd azt a végén lecserélték egy olyanra, aki a saját identitását se tudta 2 mondatban elmondani. Na, nekünk van Felcsúti Ramszesz, aki 1az1ben Putyin mintát követ, és messziről süt róla, hogy idegileg csúnyán meg van roggyanva, és van a másik, akinek az előbbi a politikai példaképe, és mindent tőle tanult ,amit a politikáról tud. Ugyanúgy viszi a kampány, ugyanazok a politikai trükkök stb. És azt várja, hogy higyjük el, hogy most még kb. Mindenben a Fideszt majmolja, de majd kormányon minden más lesz, és nem fogja ugyanúgy állami pénzből ömleszteni a propagandát... el vagyunk veszve barátaim... :/

Vissza: