Én nem nagyon szoktam bele menni, de ez nagyon alja volt tőle. Tényleg ilyen megafonos szint.Realista24 írta: Tul sok energiat egettek el. Nem is latom az ertelmet az ilyen jellegu vitaknak.
Közbe agyalok, hogy ugye Mészárosékat azzal védik, hogy kellenek az országba az ilyen vagyonos emberek. Akkor miért olyan nagy gond, hogy Bajnai be akar szállni a Rákosrendezői bizniszbe? Már ha be akar egyáltalán és nem csak kitaláció. Költői kérdés természetesen. A lényeg az, hogy ezen sem háborodnak fel a Fidesz szimpatizánsok (azok akik nem belőlük élnek), hogy úgy néznek az országra, mintha az övéké lenne és abból senkinek nem jár semmi, minden az övéké. Nem értem, hogy nem lehet látni a nyílvánvalót és ilyen piti dolgokat felhozni MP ellen.
De hogy MP-t is kritizáljam, nekem sem tetszett a Partizános interjú. Nem éreztem annyira támadónak a Marcit, mint amennyire elő adta, hogy támadja. Ami meg még rosszabb, hogy a szavazói is azonnal megrohamozták a kommentszekciót és védték. Pont erről írtunk itt is, hogy nem még egy bálvány kell, hanem egy miniszterelnök. A másik, hogy az ellenzéket és a Fideszt is el akarja tűntetni, ami nem fog sikerülni amúgy. De abban sem vagyok biztos, hogy ez jó. Mert lehet jönnének újak, de ott a veszély, hogy megint egypártrendszer jönne elő. Ami lehet azt fújná meg csinálná, ami már tetszik nekem, de a demokráciának nem tenne jót, az fix.