ez a celja az ilyen deakdani klonoknak.Kész, engem megöltél mára 1madridista..
Nem szabad hagyni. Okosabbak, erosebbek, jobbak vagyunk ennel.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 7:21
ez a celja az ilyen deakdani klonoknak.Kész, engem megöltél mára 1madridista..
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 14., péntek 6:56
Ja, ezzel abszolut egyetertek. Irtam mar tobbszor is, hogy kapja meg a bizalmat mas (akar a Tisza, akar mas komolyan veheto kihivo) es ha nem el vele, valtsunk ujra. Reszben osszefugg a szemelyi kultusszal is, remelem nem lesz olyan aura MP korul, mint Orban cár korul kialakult, mert ez vezet oda, amit irtal.géza írta: Reszemrol nem errol folyik a vita, egyetertek, valtsuk le vegre Orbanekat, viszont csak azert mert jobbak a nagyon szarnal, ne nezzunk el dolgokat nekik, foleg akkor ne, ha kormanyozni fognak. Az a felelmem, ha az a hozzaallas a valasztok reszerol, hogy kimagyarazzuk a mutyikat (barmilyen merteku), akkor azzal picit felhatalmazzuk oket arra, hogy a jovoben is megtegyek, picit nagyobb leptekkel.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. február 14., péntek 6:49
ez mi a franc már megint?majd folyamatosan a sajat felmenoinek az erdemeivel villog
ha ez neked nem visszataszito akkor nem tudom mi az
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 14., péntek 6:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 5:55
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 14., péntek 0:14
MP-nek vannak olyan viselkedésformái, ami miatt ezek a kérdések előjönnek. Nem azért, mert Orbánék lesüllyesztették az emberek bizalmát a politikusokkal kapcsolatban.ferni írta:Én értem, hogy Orbánék 15 év alatt idáig süllyesztették az emberek bizalmát a politikusokkal kapcsolatban, de teljesen fals gondolkodás mód, hogy másokat az alapján értékelünk meg ítélünk meg, hogy képzeletben ez lesz a default mód mindenkinél is és tuti ez is meg az is ilyen lesz.hehetheoriginal írta:
kibaszott érthetetlen ilyeneken filózni, hogy hát mi van ha mp ugyanolyan rossz....
teljes agyrém gecibazmeg
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 13., csütörtök 23:56
Én értem, hogy Orbánék 15 év alatt idáig süllyesztették az emberek bizalmát a politikusokkal kapcsolatban, de teljesen fals gondolkodás mód, hogy másokat az alapján értékelünk meg ítélünk meg, hogy képzeletben ez lesz a default mód mindenkinél is és tuti ez is meg az is ilyen lesz.hehetheoriginal írta:
kibaszott érthetetlen ilyeneken filózni, hogy hát mi van ha mp ugyanolyan rossz....
teljes agyrém gecibazmeg
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 23:46
HozzászólásSzerző: géza » 2025. február 13., csütörtök 23:40
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 13., csütörtök 23:02
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 13., csütörtök 22:54
Tév úton jársz, ha azt gondolod, hogy én = jelet teszek a kettő közé, + engem nem kell meggyőznöd sem ,hogy kire kell szavazni. Azt mond már el nekem, hogy ugye nagyon büszke ezekre a szigetekre. Írd már le nekem 2 mondatban, hogy milyen értékek mentén alakulnak meg ezek a rendszer váltó erők?ferni írta:Először is ezt azért erős túlzásnak tartom.Rozsabimbo2019 írta: Nagyon azon a tracken vagyunk sajnos, mint az amerikaiak. Valaszthatunk két zsák kaki közül. Ott volt egy kajak elitélt bűnöző, meg egy élőhalott, majd azt a végén lecserélték egy olyanra, aki a saját identitását se tudta 2 mondatban elmondani. Na, nekünk van Felcsúti Ramszesz, aki 1az1ben Putyin mintát követ, és messziről süt róla, hogy idegileg csúnyán meg van roggyanva, és van a másik, akinek az előbbi a politikai példaképe, és mindent tőle tanult ,amit a politikáról tud. Ugyanúgy viszi a kampány, ugyanazok a politikai trükkök stb. És azt várja, hogy higyjük el, hogy most még kb. Mindenben a Fideszt majmolja, de majd kormányon minden más lesz, és nem fogja ugyanúgy állami pénzből ömleszteni a propagandát... el vagyunk veszve barátaim...![]()
Illetve ezzel az egésszel azért nem értek egyet, mert MP a korai Fidesszel szívta magába a politikát, ami persze akkor se volt tökéletes, de hát elmondhatatlanul, végtelenszer jobb volt mint a mostaniak.
Nem véletlen volt a Fidesznek ekkora felhatalmazása, mert valami ilyesmire is van szüksége az ország nagy részének, de a Fidesz olyan szinten kifordult magából, hogy arra szavak nincsenek és semmi közük nincsen a régi önmagukhoz, nem véletlen van ennyi régi Viktor videó, ahol a múltból szidja a mai saját magát, kajak végtelen mennyiségben van tele a net vele.
Kampánnyal meg trükkökkel kapcsolatban jogos lehetne a vélemény, de egyszerűen ezzel lehet kivenni a propaganda vitorlájából a szelet
Meg lehet nézni a hangfelvételek is eddig milyen minimális kárt okoztak, ahhoz képest mekkorát tudhattak volna.
Azért volt itt Varga Juci interjú, Evelin interjú, kiszivárgott orvosi és rendőri papírok, folyamatos nyomás a sok parazitától, folyamatos hazugságok az M1en, facebookon, youtuben, habzószájú pitbull egy gyermekotthon előtt és még lehetne sorolni és még mi minden lesz.
Én nem tudom mit csinálnak, lehet hívni ezt Fidesz módszernek is, de amíg működik csinálják.
És azt se felejtsük el, hogy ez a módszer főleg védekezésre van használva vagy arra hogy elmondják az igazságot, míg a Fidesz totál telibe lehazudja vele a csillagokat is.
Jogos észrevétel lehetne, csak megint odateszünk egyenlőségjelet ahova nem kéne.
De bárcsak itt tartanánk, hogy ezen kéne aggódni, helyette megint a legrosszabbat feltételezve fantáziálunk![]()
Írhatnád azt is hogy pont az ellentetje lesz minden és mindenhol csokiszökőkutak lesznek, mert némely teória már ezen a szinten tart a másik irányban.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 13., csütörtök 22:43
Hitelesebb lenne, persze.géza írta:Nyilvan nagyon mas merteku, de attol meg ez whataboutism. En nekem hitelesebb lenne az egesz MP jelenseg, ha kiallna, es nyiltan azt mondana, hogy igen, elbasztam, multam volt, es sok esetben profitaltam masok karara, de ennek vege, illetve ha a szimpatizansai is ugyanigy jarnanak el. Ami szar, azt szamon kell kerni, oldaltol fuggetlenul.RealMadridFanatic írta: Ezek a legerosebb ervek ellene?
A parazitak ezermilliardokat lopnak el, lezullesztik (de minimum nem segitik) az oktatast es egeszsegugyet (fura modon a valasztasok kozeledtevel igyekeznek kozmetikazni a bereket), Europa rekorder inflacio, nevetseges korrupcios index, folyamatos uszitas, az alternativa meg megemliti a felmenoit, igy nem szimpatikus.
Vagy feljon egy 13 millios szerzodes, amirol legjobb tudomasom szerint nem derult ki hivatalosan semmi korrupt, jogserto dolog, de az is beszedes, ha a kozpenzen fenntartott propagandabohocoknak ilyenen kell lovagolni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 13., csütörtök 22:39
Először is ezt azért erős túlzásnak tartom.Rozsabimbo2019 írta: Nagyon azon a tracken vagyunk sajnos, mint az amerikaiak. Valaszthatunk két zsák kaki közül. Ott volt egy kajak elitélt bűnöző, meg egy élőhalott, majd azt a végén lecserélték egy olyanra, aki a saját identitását se tudta 2 mondatban elmondani. Na, nekünk van Felcsúti Ramszesz, aki 1az1ben Putyin mintát követ, és messziről süt róla, hogy idegileg csúnyán meg van roggyanva, és van a másik, akinek az előbbi a politikai példaképe, és mindent tőle tanult ,amit a politikáról tud. Ugyanúgy viszi a kampány, ugyanazok a politikai trükkök stb. És azt várja, hogy higyjük el, hogy most még kb. Mindenben a Fideszt majmolja, de majd kormányon minden más lesz, és nem fogja ugyanúgy állami pénzből ömleszteni a propagandát... el vagyunk veszve barátaim...![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. február 13., csütörtök 22:23
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 13., csütörtök 22:20
HozzászólásSzerző: géza » 2025. február 13., csütörtök 22:05
Nyilvan nagyon mas merteku, de attol meg ez whataboutism. En nekem hitelesebb lenne az egesz MP jelenseg, ha kiallna, es nyiltan azt mondana, hogy igen, elbasztam, multam volt, es sok esetben profitaltam masok karara, de ennek vege, illetve ha a szimpatizansai is ugyanigy jarnanak el. Ami szar, azt szamon kell kerni, oldaltol fuggetlenul.RealMadridFanatic írta: Ezek a legerosebb ervek ellene?
A parazitak ezermilliardokat lopnak el, lezullesztik (de minimum nem segitik) az oktatast es egeszsegugyet (fura modon a valasztasok kozeledtevel igyekeznek kozmetikazni a bereket), Europa rekorder inflacio, nevetseges korrupcios index, folyamatos uszitas, az alternativa meg megemliti a felmenoit, igy nem szimpatikus.
Vagy feljon egy 13 millios szerzodes, amirol legjobb tudomasom szerint nem derult ki hivatalosan semmi korrupt, jogserto dolog, de az is beszedes, ha a kozpenzen fenntartott propagandabohocoknak ilyenen kell lovagolni.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 13., csütörtök 22:00
Szerintem túl fújod.1madridista írta:majd folyamatosan a sajat felmenoinek az erdemeivel villogElnök úr, a köztársasági elnöki posztról a magyar embereknek Göncz Árpád, Sólyom László vagy épp a keresztapám, Mádl Ferenc jut eszébe.
ha ez neked nem visszataszito akkor nem tudom mi az
szamonkeri masokon ugyanazt amit o csinal a ferni felek meg tapsolnak neki hogy milyen nagyszeru felmenoi vannak
senkit nem erdekelnek a felmenoi ha jol tudom az erdemek nem oroklodnek hanem meg kell ertuk dolgozni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 13., csütörtök 21:54
elcsalt?1madridista írta:az hogy elcsalt tizenx millat az nem csak feltetelezes...Realista24 írta:
Feltetelezest tenykent beallitani eleg bator.
szóval, hogy nekimegy valaki egy példátlanul bebetonozott maffiakormányként működő rendszernek, ahol nem csak a saját nyugodt életét, biztos egsziztenciáját, hanem még akár a családjával levő kapcsolatát is kockára teszi az neked elit sznobizmus?meg jo hogy tegnap nem volt idom reagalni
attol mert valakinek az apja/nagyapja (keresztapja xd erted aztan hozza sok koze van) becsuletes tiszteletremelto ember volt semmi garancia nincs arra hogy az illeto is az lesz es semmi koze ahhoz amit a nagyszulei (keresztapja xd) elert...
leszarom a csaladja erdemeit, engem az o viselkedese erdekel, es az alapjan eddig az elkenyeztetett elitista sznobizmuson kivul nem sok mindent szivott magaba...
nevetseges hogy azzal probalja meg bizonygatni hogy mekkora nagy formatumu vezeto hogy "a keresztapam koztarsasagi elnok volt... tessek bizonyitani...
tiszta elkenyeztetett elitista sznobizmusra vall ennek nekivágni"Mi nem hatalmat és dicsőséget osztottunk egymás között, hanem arról beszéltünk, hogy melyikünk megy a vágóhídra mindannyiunk érdekében. Hogy ez nem egy dícsőség misszió, ez egy öngyilkos misszió, ez egy halálos misszió."
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 13., csütörtök 21:44
HozzászólásSzerző: Hoppy » 2025. február 13., csütörtök 21:43
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem