Premier Leaguebe csak mehetnenk.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 17., hétfő 16:49
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 17., hétfő 16:44
Ezek mellett a feltételek mellett kicsit pofátlanság az edzőtől minden áron elvárni a kupá(ka)t. Védője szinte nem volt a City otthonában, mégis behúzta a csapat, a bajnokság meg ebben az ellenszélben nem nyerhető. Ha elhúz a csapat, újra beállítják a pontegyenlőséget. Erről Carlo nem tehet. Össze volt hozva a kényelmes előny a bajnokságban is, egy csomó sérülttel. Amit tudtak, megtettek. Egyedül a barca elleni rendszeres kiadós zakók védhetetlenek szerintem.Realista24 írta: BREAKING: Xabi Alonso has an AGREEMENT with Bayer Leverkusen to go to Real Madrid if they want him.
Real Madrid have confidence in Ancelotti, but if they don’t win either the league, UCL, or Copa del Rey, Xabi will be Real Madrid’s manager next season. @Rodra10_97
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. február 17., hétfő 16:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 15., szombat 14:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 15., szombat 2:18
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 14., péntek 20:05
De Carvajal nem szimpla ACL.Jim írta:meglátjuk, ki tud visszatérni az ACL sérülés után top szintreRealista24 írta: Carvajal sem, bontsuk az ő szerződését is?![]()
btw Carvajal legenda státuszban van szerintem, Militao és Alaba nem...
de mindegy, kicsit túl lett beszélve
a lényeg, hogy kéne nyáron igazolni bal-, közép-, és jobbhátvédet is![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 14., péntek 19:58
meglátjuk, ki tud visszatérni az ACL sérülés után top szintreRealista24 írta: Carvajal sem, bontsuk az ő szerződését is?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 14., péntek 17:54
Eddig vardridoznak, minek akarunk ebben diktalni... tovabbra is rossz az irany a biro kerdesekbenRealista24 írta: Az RFEF azt mondta a Real meghallgathatja a Var felvételeket de nem fogjak megkapni. Ha akarjak, bemehetnek és megnézhetik.
Közben azt írják Perezek jovoheten jönnek ki egy akciótervvel ami a bíráskodás fejlesztését segítene elő.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 14., péntek 10:08
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 14., péntek 6:54
KH-t tényleg egyszerűbb lesz találni. Asencio jó lesz, de egy acl-ből felépült 19 évesre már nehezebben tudnék alapozni. Az viszont talán jó jel, hogy a sérülése előtt Asencionál is előbbre sorolták. Alabat kellene megfűzni összesen, hogy ne töltse ki a szerződését, hanem menjen. Szép volt, jó volt, de így már tényleg csak többlet lesz. Militaoval kapcsolatban igaza van Jimnek abban, hogy a hosszú távú szerződés miatt nem fog menni, de szerintem őt még elbírja a keret. A dupla acl után kiegészítőnek szerintem jó lehet, de maximum csak annak.hehetheoriginal írta: jövőre jön föl az acl után a ramosklón kisgyerek, joan vagy hogy híják, 19 lesz, ramos is tinédzser volt anno, ha olyan stabil, mint erőszaktevő morientes, akkor sok sok évre megvan a belső védőpáros.
kv-t könnyebb találni, még mindig és ujra és ujra a szélsővédő a szűk keresztmetszet sajnos
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 5:59
legnagyobb faszsag tobb szempontból is.Közben azt írják Perezek jovoheten jönnek ki egy akciótervvel ami a bíráskodás fejlesztését segítene elő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 5:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 13., csütörtök 21:21
Persze, nekem ez csak vagyalom sajnos.Nika91127 írta:Szerintem az lehetetlen. De tévedjekrealmadrid95 írta:
En bizom benne, hogy Cyborg Carvajal valami hihetetlen csoda modjan visszater ugyan erre a szintre. Ha van akibol ezt kinezem, az o.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 13., csütörtök 20:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 19:21
Carvajal sem, bontsuk az ő szerződését is?Jim írta:olvass visszaRealista24 írta: Neked mi a bajod a nem spanyolokkal? Úgy állandóan. Nem kell válaszolni, mert tudom.
nem volt téma, hogy ki spanyol és ki nem, hanem hogy milyen kh kombinációkkal indulhatunk neki a következő szezonnak![]()
amúgy pont a Saliba (Asencio páros) -mellett vagyok, aki francia![]()
úgy kezdődött az egész, hogy én mondtam, Militaot még nem engedném el, hátha felépül rendesen, amire Nika kolléga válaszolt, hogy nem valószínű
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 13., csütörtök 19:19
olvass visszaRealista24 írta: Neked mi a bajod a nem spanyolokkal? Úgy állandóan. Nem kell válaszolni, mert tudom.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. február 13., csütörtök 19:06
Szerintem az lehetetlen. De tévedjekrealmadrid95 írta:En bizom benne, hogy Cyborg Carvajal valami hihetetlen csoda modjan visszater ugyan erre a szintre. Ha van akibol ezt kinezem, az o.Nika91127 írta:
De kuka.
Ahogy Carvajal se fogja tudni hozni ezt a szintet.
El kell fogadnunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 18:24
Neked mi a bajod a nem spanyolokkal? Úgy állandóan. Nem kell válaszolni, mert tudom.Jim írta:jó, de ez hogy jön ide?Realista24 írta:
Mintha az elmult 20 evben nem lett volna tobb olyan spanyol, akivel csak eggyel tobben voltunk papiron, mert amugy semmi hasznuk nem volt.![]()
mi bajod pont most a spanyolokkal, mikor viszik a hátukon a csapatot?![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 13., csütörtök 18:13
jó, de ez hogy jön ide?Realista24 írta:Mintha az elmult 20 evben nem lett volna tobb olyan spanyol, akivel csak eggyel tobben voltunk papiron, mert amugy semmi hasznuk nem volt.Jim írta: de akkor mit csinálunk Militaoval, 2028-ig van szerződése![]()
addig elfoglal 1 helyet a keretben?
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 13., csütörtök 17:59
En bizom benne, hogy Cyborg Carvajal valami hihetetlen csoda modjan visszater ugyan erre a szintre. Ha van akibol ezt kinezem, az o.Nika91127 írta:De kuka.Jim írta:
úgy értem, nem mond le róla a csapat szerintem![]()
fiatalabb és hosszabb a szerződése
Ahogy Carvajal se fogja tudni hozni ezt a szintet.
El kell fogadnunk.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem