de majd messiás úr felszámolja a korrupciót is

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 13., csütörtök 15:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 15:34
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 13., csütörtök 15:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 14:26
mindent, amig lehet, ami mozdíthatógutihaz14 írta: volt mar rola szo hogy iden is hogy rabolja ki a fidesz az ellenzeki onkormanyzatokat?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 13., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 13., csütörtök 13:11
Szinten epitoipar, dolgozunk ukranokkal, kiadunk nekik alvallalkozasba melokat, foleg hoszigetelest, komuves munkakat, es teljesen meg vagyunk elegedve veluk, sot, a megrendelok is csak jokat mondanak. Az elvegzett munka is patika, teljesen rendben van. Az elszamolasnal kell nagyon vigyazni, a penzugyeket alaposan kell vezetni, nem szeretik, ha baszakodas van. Amiben megegyezunk, azt tartani kell. Ez nyilvan alap, es ez lenne a normalis, csak azert emelem ki, mert ha az anyagiakkal gond van, az ukranokkal nem erdemes baszakodni.realmadrid95 írta: Az epitoiparban viszont vannak nagyon kellemes csalodasok is.
Tavaly augban belealltam egy nagy epitkezesbe, kozben a befagyasztott kozgyulesek sorra lementek es kaptam ket tarsashazi hoszigetelest, valamint folyosok bontasat, kezierovel letermeleset.
Kicsit felve, de kiadtam 4 kulonbozo ukran vallalkozonak alvallalkozasra, ugy dolgoztak, mint a kisangyalok. Tobbek kozott felallvanyoztak 600 nmt fel nap alatt festokent. Sokkal jobban, mint egy allvanyozassal foglalkozo ceg, nem volt karomkodas, kiabalas, csendben tettek a dolgukat. A masik csapatban volt egy 30 ev koruli ferfi, 40 meter folyosot bontott fel, ugy, hogy 10 cm betont vesett. Abban a 2 hetben minden egyes nap teljes letszammal, jozanul(!), idoben erkeztek. Nem dobaltak el a cigicsikket, nem lezengtek.
Legtobbjuk farmerban, markas poloban dolgozott az elso nap, mondtak, hogy semmi ruhat nem tudtak hozni magukkal, igy amit felkaptak, abban jottek. Annyira alazatosan dolgoztak az elso nap, hogy mindenkinek vettem egy-egy szettet. Annyira halasak voltak, hogy szombaton hivott a kepviselo, hogy delutanra le is szereltek az allvanyt onszorgalombol, ezzel halaltak meg a ruhakat. Elszamolasnal is korrektek voltak, nem akartak felszamolni parkolast, de nyilvan rajuk tukmaltam.
Ettol fuggetlenul nem azt jelenti, hogy minden ukran jo szakember, vagy megbizhato, mert rengeteg kinti ismeros mesel az alkoholista ukran, lengyel es szerb epitoiparosokrol, de en mind a 4 vallalkozoban kellemesen csalodtam.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. február 13., csütörtök 11:47
Igaz, elnézést.hehetheoriginal írta:en se lennek tul "szorgalmas" es jokedvu, mikor kutyak bombazzak es basszak szet mindent, amit addig elertem es felepitettem az eletben, es igazabol kenyszeritenek, hogy elhagyjam a lakohelyem es mashol kell eljek. nezzuk el nekik talan kicsit, az aldott jo lengyelek is talan lehetnenek kisse megertobbek....Van egy lengyel kötődésű haverom, és azt mondja, hogy az ukránokon b*sszák fel az agyukat, mert rengetegen jöttek és nem valami "szorgalmasak".![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 13., csütörtök 11:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 11:40
De nem fogorvos es mernok van tobb, hanem az aki olcsobban vallalja az amugy is legalja modjara fizetett munkakat, ezzel minimalon tartva a bereket, minosegi es termelesi romlast hozva az iparba.hehetheoriginal írta:Ja hat senki nem mondta, hogy egyszeru, mindenhol sok a proli.Realista24 írta:
Erre azert rafuznek ket peldat.
Fehervar, gyar, munka szalag mellett. Tobb az ukran mint a magyar. Cigiszunetet ujraertelmeztek, bent soron ragyujtanak, aki szolt nekik (csoportvezeto) megvertek, mert miert ne.
Osztrak iskola, nem egy, tobb. Egyre tobb az ukran gyerek, akik nem hajlandoak tanulni a nemetet, tanar nem halad a tobbivel, mert ott vannak ezek. De a tanar felelemben van a szulok miatt.
Kerdes mi a jobb, megvernek vagy kesekkel ak-val halomra lőnek, aztan felrobbantanak, esetleg atmennek rajtad kamionnal a bevasarloutcaban.
De ki milyen korokben mozog ugye.
En ismerek abszolut top ukrán fogorvosokat, orvosokat, mernokoket. Nem erheti szo a haz elejet. Szakmailag, emberileg egyarant.
Persze aki a soron dolgozik vagy oda van ralatasa vmi gyarban, nyilvan nem a sokdiplomas értelmiségi reteggel talalja magat szemben
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 11:18
Ja hat senki nem mondta, hogy egyszeru, mindenhol sok a proli.Realista24 írta:Erre azert rafuznek ket peldat.hehetheoriginal írta: en se lennek tul "szorgalmas" es jokedvu, mikor kutyak bombazzak es basszak szet mindent, amit addig elertem es felepitettem az eletben, es igazabol kenyszeritenek, hogy elhagyjam a lakohelyem es mashol kell eljek. nezzuk el nekik talan kicsit, az aldott jo lengyelek is talan lehetnenek kisse megertobbek....![]()
Fehervar, gyar, munka szalag mellett. Tobb az ukran mint a magyar. Cigiszunetet ujraertelmeztek, bent soron ragyujtanak, aki szolt nekik (csoportvezeto) megvertek, mert miert ne.
Osztrak iskola, nem egy, tobb. Egyre tobb az ukran gyerek, akik nem hajlandoak tanulni a nemetet, tanar nem halad a tobbivel, mert ott vannak ezek. De a tanar felelemben van a szulok miatt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. február 13., csütörtök 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 11:11
Erre azert rafuznek ket peldat.hehetheoriginal írta:en se lennek tul "szorgalmas" es jokedvu, mikor kutyak bombazzak es basszak szet mindent, amit addig elertem es felepitettem az eletben, es igazabol kenyszeritenek, hogy elhagyjam a lakohelyem es mashol kell eljek. nezzuk el nekik talan kicsit, az aldott jo lengyelek is talan lehetnenek kisse megertobbek....Van egy lengyel kötődésű haverom, és azt mondja, hogy az ukránokon b*sszák fel az agyukat, mert rengetegen jöttek és nem valami "szorgalmasak".![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 11:05
en se lennek tul "szorgalmas" es jokedvu, mikor kutyak bombazzak es basszak szet mindent, amit addig elertem es felepitettem az eletben, es igazabol kenyszeritenek, hogy elhagyjam a lakohelyem es mashol kell eljek. nezzuk el nekik talan kicsit, az aldott jo lengyelek is talan lehetnenek kisse megertobbek....Van egy lengyel kötődésű haverom, és azt mondja, hogy az ukránokon b*sszák fel az agyukat, mert rengetegen jöttek és nem valami "szorgalmasak".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 13., csütörtök 10:58
Ez az illiberális taktikar: azonnal támadni, mindent tagadni, hibát, felelősséget sosem elismerni.swfan írta: Pedig hát Tuskból is mekkora patásördögöt csinált az ottani meg az itthoni propaganda is
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 13., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. február 13., csütörtök 10:41
Jól nyomják lengyel barátaink, ráadásul már Tusk pártja is egyértelműen előzi a PiS-t. Egyetlen probléma, hogy a széljobber Konföderáció és a jobbközép Harmadik Út népszerűsége kb. megfordult az előző másfél évben. Bár úgy tudom, hogy előbbi nem lenne valami koalícióképes a PiS-szel.Dupla D írta:A szerző szeret túlozni, de a lengyel gazdaság megindult rendesen, főleg mióta leváltották Orbán haverját.Realista24 írta:
Az mit jelent, hogy szarnyalnak a lengyelek? Nem vagyok kepben.
Sidenote, hogy a 90-es években a lengyel gazdaság a magyar mögött volt, ahogy az összes többi keleti blokk ország gazdasága. És arról a Lengyelországról van szó, akik a legtöbb ukrán menekültet fogadták be.
Van egy lengyel kötődésű haverom, és azt mondja, hogy az ukránokon b*sszák fel az agyukat, mert rengetegen jöttek és nem valami "szorgalmasak". Mondjuk külső szemmel én ünnepelném, hogy a közel-keletiek és afrikaiak helyett részben velük sikerül pótolni az elöregedő társadalmat + mégiscsak szláv testvérnép.hehetheoriginal írta:plusz nincs illegalis migrans, minimalis a bunozes es az inflacio, gyarapodnak, jol megvannak, haborus inflacio, bekepropaganda es covid ide vagy oda, kinek mit intezett a kormanya ugye.Dupla D írta:
A szerző szeret túlozni, de a lengyel gazdaság megindult rendesen, főleg mióta leváltották Orbán haverját.
Sidenote, hogy a 90-es években a lengyel gazdaság a magyar mögött volt, ahogy az összes többi keleti blokk ország gazdasága. És arról a Lengyelországról van szó, akik a legtöbb ukrán menekültet fogadták be.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 10:38
plusz nincs illegalis migrans, minimalis a bunozes es az inflacio, gyarapodnak, jol megvannak, haborus inflacio, bekepropaganda es covid ide vagy oda, kinek mit intezett a kormanya ugye.Dupla D írta:A szerző szeret túlozni, de a lengyel gazdaság megindult rendesen, főleg mióta leváltották Orbán haverját.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 13., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. február 13., csütörtök 10:28
https://www.orulunkvincent.hu/lengyelor ... -is-avagy/Dupla D írta:A szerző szeret túlozni, de a lengyel gazdaság megindult rendesen, főleg mióta leváltották Orbán haverját.Realista24 írta:
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem