Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

ferni

Re: Politika

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 13., csütörtök 18:46

Realista24 írta:
realfan írta: mit? hogy kiosztott a haverjának a semmire 13 millát, de több is lett volna, ha lehet többet közbeszerzés nélkül, azért egy kis értő olvasással, ez bőven kiderül a cikkből :roll:
az összegek nekem mindegy, aki elcsal bármennyi pénzt, az később, ha lehetősége van, újra el fog, imádom ezt a kirikanélküliséget messiás úr felé, mondjuk arra nem is a reddit fog megtanítani :lol:
Feltetelezest tenykent beallitani eleg bator.
MP állítása szerint 2024ben találkoztak először életükben.
Had ne kelljen ecseteljem, hogy egy vezetői pozícióban hány szerződés futhat át a keze alatt, de ide lehet húzni egy elég gyengécske kis konteós vonalat és aki mindenbe bele akarja látni a rosszat, az bele is látja.

MP állítását meg röhögve meg lehetne cáfolni, telefonbeszélgetések, találkoztak valahol stb, Rogánéknak ez se lett volna nehéz felkutatni, ha lett volna mit.
Pont ez a Fidesz rendszer lényege, hogy legálisan lopnak és nem kell az erdő közepén találkozniuk és nem kell eldobható telefonnal kommunikálnak egymással.

Tök hihető a dolog, hogy MP lapátolta ki valakivel zsákszámra a pénzt és odaaengedi utána a Tiszához hátha lebuknak... :lol:

Egy kis Viktor régebbről, tűpontos

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 18:45

hehetheoriginal írta: szoval egy szó, mint száz, R megint összefújatta magát és a környezetét szeméttel :lol: :kalapos:
gutihaz14 írta: volt mar rola szo hogy iden is hogy rabolja ki a fidesz az ellenzeki onkormanyzatokat?
mindent, amig lehet, ami mozdítható :lol: :lol: :lol:
nincs semmi látnivaló, tiktok meg sztárbox jobban pörög
minden nép azt kapja, amit megérdemel :coffee:
Hallod hehe, Tate haverod pedig megmondta hogy Vitya törődik az emberekkel. Linkeltem is neked.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 17:48

realfan írta: mit? hogy kiosztott a haverjának a semmire 13 millát, de több is lett volna, ha lehet többet közbeszerzés nélkül, azért egy kis értő olvasással, ez bőven kiderül a cikkből :roll:
az összegek nekem mindegy, aki elcsal bármennyi pénzt, az később, ha lehetősége van, újra el fog, imádom ezt a kirikanélküliséget messiás úr felé, mondjuk arra nem is a reddit fog megtanítani :lol:
Feltetelezest tenykent beallitani eleg bator.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. február 13., csütörtök 17:43

Amugy itt ki messiasozza MP-t? Biztos vannak tulzasok vele kapcsolatban, de pl. Fernitol sem olvastam azt, hogy MP tokeletes, a megtestesult josag es az igazsag bajnoka.

Az, hogy vannak akik valtozast szeretnenek a ferto fidesz helyett, nem egyenlo azzal, hogy vakon benyelnek mindent es ujabb szemelyi kultuszt akarnak epiteni. Bizzunk benne, hogy lassan tarsadalmi szinten, a sajat nyomorbol tanulva leesik, hogy milyen veszelyes igy kezelni barmilyen politikust es partot.

De ha ez lenne az altalanos velekedes, hogy aki a Tiszara tervez szavazni, annak MP a messias, az hasonloan pejorativ, mint az, hogy minden fidesz szavazo agyhalott.

Egyszeruen sokaknak elege van a maffiabol es valasztjak a bizonytalant is akar a biztos tolvajbrigad helyett.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. február 13., csütörtök 17:32

Nem is olyan sz4r ez a Fidesz, inkább leszavazok a Kutyákra. Egyéniben is.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 13., csütörtök 17:27

imádom ezt a kirikanélküliséget messiás úr felé
lehet en butitom le tulsagosan de nalam ez ennyire egyszeru :

ott ragadtal valahol a semmi kozepen egy tokfaluban messzire az otthonodtol, mert lekested az utolso vonatod, nincs mas opcio, ott kell toltsd az ejszakat.

felutod az airbnb-t, bar tobb szallas is van, de azok kozul csak 2 elerheto.

az elsoben fixre tudod, hogy patkanyok rohangalnak, nincs meleg viz, ossze van szarva a wc es hulladek is az ertekelese.

a masodikrol nincs sok info, kepek alapjan nem tunik rossznak de azert van egy sanda gyanud, hogy nincs wifi.

mindenkepp valasztanod kell egyet, mert ezek kozul kell az egyikben megszallj, maskepp haza kell gyalogolj vagy taxizz (vagyis elhuzol kulfoldre) akkor valasztod a kevesbe rossz opciot.

szerintem ez ennyi, meg ha az analogia nyilvan nem is tokeletes.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 13., csütörtök 17:19

Munchenben latom megint az iskolazott hazai Jürgen hajtott a tomegbe….
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 13., csütörtök 16:50

ferni írta:
realfan írta: https://www.lakmusz.hu/mutatjuk-a-13-mi ... ast-kapta/

de majd messiás úr felszámolja a korrupciót is :mrgreen:
de most ebből mi újat tudtunk meg nem értem

pont ez a szomorú, hogy rendszerszinten, napi fene tudja hány ilyen szerződés születik és égetik el a milliókat, fel se fogjuk hány ezer milliárd megy a zsebekbe a pontosan az ilyen dolgok miatt és ez nagyon alsó szint, ami pl ez az ügy is, ennél elmondhatatlanul durvábban megy a dolog sok helyen
gondoljunk bele hány központ van, hány ilyen hely, ahol el vannak tüntetve a pénzek

pontosan ezt kell felszámolni, ezért ment be MP is a Partizánba egy éve és mesélte el pontosan ezt, hogy mi meg hogy megy és elég

Fidesz kiépített egy olyan szerteágazó rendszert, amelynek minden ágát teletette kiskapukkal, hogy ilyeneket lehessen csinálni törvényesen is

MP-vel is azért nem tudnak mit kezdeni, mert ezek a szerződések mind törvényesek.
Ez a Trentin szál is totál erőltetett, el lett mondva nem egyszer tavaly találkoztak először életükben.
Aláírt fene tudja hány szerződést amíg ott volt, azt sikerült azokból 1 darab szálat valahogy a Tiszához kötni.
Semmi bizonyíték, hogy saját zsebbe dolgozott volna bármikor is, egy szerződés a sok közül.

És folyamat be van dobva mindenféle gumicsont és egy 13 milliós szerződésen megy a rágcsa, amennyit Mészáros Lőrinc legálisan, hivatalosan megkeres olyan 15-20 perc alatt túlzás nélkül.
Ez a 13 millió elegendő az MTVA 40 percnyi működésére.
mit? hogy kiosztott a haverjának a semmire 13 millát, de több is lett volna, ha lehet többet közbeszerzés nélkül, azért egy kis értő olvasással, ez bőven kiderül a cikkből :roll:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 13., csütörtök 16:36

realfan írta: https://www.lakmusz.hu/mutatjuk-a-13-mi ... ast-kapta/

de most ebből mi újat tudtunk meg nem értem

pont ez a szomorú, hogy rendszerszinten, napi fene tudja hány ilyen szerződés születik és égetik el a milliókat, fel se fogjuk hány ezer milliárd megy a zsebekbe a pontosan az ilyen dolgok miatt és ez nagyon alsó szint, ami pl ez az ügy is, ennél elmondhatatlanul durvábban megy a dolog sok helyen
gondoljunk bele hány központ van, hány ilyen hely, ahol el vannak tüntetve a pénzek

pontosan ezt kell felszámolni, ezért ment be MP is a Partizánba egy éve és mesélte el pontosan ezt, hogy mi meg hogy megy és elég

Fidesz kiépített egy olyan szerteágazó rendszert, amelynek minden ágát teletette kiskapukkal, hogy ilyeneket lehessen csinálni törvényesen is

MP-vel is azért nem tudnak mit kezdeni, mert ezek a szerződések mind törvényesek.
Ez a Trentin szál is totál erőltetett, el lett mondva nem egyszer tavaly találkoztak először életükben.
Aláírt fene tudja hány szerződést amíg ott volt, azt sikerült azokból 1 darab szálat valahogy a Tiszához kötni.
Semmi bizonyíték, hogy saját zsebbe dolgozott volna bármikor is, egy szerződés a sok közül.

És folyamat be van dobva mindenféle gumicsont és egy 13 milliós szerződésen megy a rágcsa, amennyit Mészáros Lőrinc legálisan, hivatalosan megkeres olyan 15-20 perc alatt túlzás nélkül.
Ez a 13 millió elegendő az MTVA 40 percnyi működésére.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 13., csütörtök 16:29

Realista24 írta: Musk fia, hogy elkuldte a pcsaba Trumpot :lol: :lol:
Kicsit hasonlit hehere is a gyerek a video masodik feleben. :D
https://x.com/mollyploofkins/status/188 ... 19480?s=46

You’re not the president, you need to go away. Vajon kitol hallotta ezt a 4 eves X Æ A-Xii?
https://x.com/mmpadellan/status/1889842 ... 40904?s=46

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. február 13., csütörtök 15:57

https://www.lakmusz.hu/mutatjuk-a-13-mi ... ast-kapta/

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 15:34

Musk fia, hogy elkuldte a pcsaba Trumpot :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 13., csütörtök 15:33

https://hvg.hu/vilag/20250213_Medvegyev ... s-a-duhtol

Medvegyev reakciójánál több nem kell ahhoz, hogy mindenki lássa, Trump mekkora hibát készül épp véteni. Csak idő kérdése, hogy mikor jön az újabb invázió, és ezek alapján nem csodálkoznék, ha a következő célpont nem csak Ukrajna lenne, hanem valamelyik Balti ország is.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 14:26

szoval egy szó, mint száz, R megint összefújatta magát és a környezetét szeméttel :lol: :kalapos:
gutihaz14 írta: volt mar rola szo hogy iden is hogy rabolja ki a fidesz az ellenzeki onkormanyzatokat?
mindent, amig lehet, ami mozdítható :lol: :lol: :lol:
nincs semmi látnivaló, tiktok meg sztárbox jobban pörög
minden nép azt kapja, amit megérdemel :coffee:
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. február 13., csütörtök 13:28

volt mar rola szo hogy iden is hogy rabolja ki a fidesz az ellenzeki onkormanyzatokat?
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 13., csütörtök 13:11

realmadrid95 írta: Az epitoiparban viszont vannak nagyon kellemes csalodasok is.

Tavaly augban belealltam egy nagy epitkezesbe, kozben a befagyasztott kozgyulesek sorra lementek es kaptam ket tarsashazi hoszigetelest, valamint folyosok bontasat, kezierovel letermeleset.

Kicsit felve, de kiadtam 4 kulonbozo ukran vallalkozonak alvallalkozasra, ugy dolgoztak, mint a kisangyalok. Tobbek kozott felallvanyoztak 600 nmt fel nap alatt festokent. Sokkal jobban, mint egy allvanyozassal foglalkozo ceg, nem volt karomkodas, kiabalas, csendben tettek a dolgukat. A masik csapatban volt egy 30 ev koruli ferfi, 40 meter folyosot bontott fel, ugy, hogy 10 cm betont vesett. Abban a 2 hetben minden egyes nap teljes letszammal, jozanul(!), idoben erkeztek. Nem dobaltak el a cigicsikket, nem lezengtek.

Legtobbjuk farmerban, markas poloban dolgozott az elso nap, mondtak, hogy semmi ruhat nem tudtak hozni magukkal, igy amit felkaptak, abban jottek. Annyira alazatosan dolgoztak az elso nap, hogy mindenkinek vettem egy-egy szettet. Annyira halasak voltak, hogy szombaton hivott a kepviselo, hogy delutanra le is szereltek az allvanyt onszorgalombol, ezzel halaltak meg a ruhakat. Elszamolasnal is korrektek voltak, nem akartak felszamolni parkolast, de nyilvan rajuk tukmaltam.

Ettol fuggetlenul nem azt jelenti, hogy minden ukran jo szakember, vagy megbizhato, mert rengeteg kinti ismeros mesel az alkoholista ukran, lengyel es szerb epitoiparosokrol, de en mind a 4 vallalkozoban kellemesen csalodtam.
Szinten epitoipar, dolgozunk ukranokkal, kiadunk nekik alvallalkozasba melokat, foleg hoszigetelest, komuves munkakat, es teljesen meg vagyunk elegedve veluk, sot, a megrendelok is csak jokat mondanak. Az elvegzett munka is patika, teljesen rendben van. Az elszamolasnal kell nagyon vigyazni, a penzugyeket alaposan kell vezetni, nem szeretik, ha baszakodas van. Amiben megegyezunk, azt tartani kell. Ez nyilvan alap, es ez lenne a normalis, csak azert emelem ki, mert ha az anyagiakkal gond van, az ukranokkal nem erdemes baszakodni.
:goat:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. február 13., csütörtök 11:47

hehetheoriginal írta:
Van egy lengyel kötődésű haverom, és azt mondja, hogy az ukránokon b*sszák fel az agyukat, mert rengetegen jöttek és nem valami "szorgalmasak".
en se lennek tul "szorgalmas" es jokedvu, mikor kutyak bombazzak es basszak szet mindent, amit addig elertem es felepitettem az eletben, es igazabol kenyszeritenek, hogy elhagyjam a lakohelyem es mashol kell eljek. nezzuk el nekik talan kicsit, az aldott jo lengyelek is talan lehetnenek kisse megertobbek.... :coffee:
Igaz, elnézést.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 13., csütörtök 11:44

Az epitoiparban viszont vannak nagyon kellemes csalodasok is.

Tavaly augban belealltam egy nagy epitkezesbe, kozben a befagyasztott kozgyulesek sorra lementek es kaptam ket tarsashazi hoszigetelest, valamint folyosok bontasat, kezierovel letermeleset.

Kicsit felve, de kiadtam 4 kulonbozo ukran vallalkozonak alvallalkozasra, ugy dolgoztak, mint a kisangyalok. Tobbek kozott felallvanyoztak 600 nmt fel nap alatt festokent. Sokkal jobban, mint egy allvanyozassal foglalkozo ceg, nem volt karomkodas, kiabalas, csendben tettek a dolgukat. A masik csapatban volt egy 30 ev koruli ferfi, 40 meter folyosot bontott fel, ugy, hogy 10 cm betont vesett. Abban a 2 hetben minden egyes nap teljes letszammal, jozanul(!), idoben erkeztek. Nem dobaltak el a cigicsikket, nem lezengtek.

Legtobbjuk farmerban, markas poloban dolgozott az elso nap, mondtak, hogy semmi ruhat nem tudtak hozni magukkal, igy amit felkaptak, abban jottek. Annyira alazatosan dolgoztak az elso nap, hogy mindenkinek vettem egy-egy szettet. Annyira halasak voltak, hogy szombaton hivott a kepviselo, hogy delutanra le is szereltek az allvanyt onszorgalombol, ezzel halaltak meg a ruhakat. Elszamolasnal is korrektek voltak, nem akartak felszamolni parkolast, de nyilvan rajuk tukmaltam.

Ettol fuggetlenul nem azt jelenti, hogy minden ukran jo szakember, vagy megbizhato, mert rengeteg kinti ismeros mesel az alkoholista ukran, lengyel es szerb epitoiparosokrol, de en mind a 4 vallalkozoban kellemesen csalodtam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 11:40

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:

Erre azert rafuznek ket peldat.

Fehervar, gyar, munka szalag mellett. Tobb az ukran mint a magyar. Cigiszunetet ujraertelmeztek, bent soron ragyujtanak, aki szolt nekik (csoportvezeto) megvertek, mert miert ne.

Osztrak iskola, nem egy, tobb. Egyre tobb az ukran gyerek, akik nem hajlandoak tanulni a nemetet, tanar nem halad a tobbivel, mert ott vannak ezek. De a tanar felelemben van a szulok miatt.
Ja hat senki nem mondta, hogy egyszeru, mindenhol sok a proli.
Kerdes mi a jobb, megvernek vagy kesekkel ak-val halomra lőnek, aztan felrobbantanak, esetleg atmennek rajtad kamionnal a bevasarloutcaban.

De ki milyen korokben mozog ugye.
En ismerek abszolut top ukrán fogorvosokat, orvosokat, mernokoket. Nem erheti szo a haz elejet. Szakmailag, emberileg egyarant.
Persze aki a soron dolgozik vagy oda van ralatasa vmi gyarban, nyilvan nem a sokdiplomas értelmiségi reteggel talalja magat szemben
De nem fogorvos es mernok van tobb, hanem az aki olcsobban vallalja az amugy is legalja modjara fizetett munkakat, ezzel minimalon tartva a bereket, minosegi es termelesi romlast hozva az iparba.
Mellette az oktatas hanyatlasahoz is hozzajarulnak rendesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 13., csütörtök 11:18

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: en se lennek tul "szorgalmas" es jokedvu, mikor kutyak bombazzak es basszak szet mindent, amit addig elertem es felepitettem az eletben, es igazabol kenyszeritenek, hogy elhagyjam a lakohelyem es mashol kell eljek. nezzuk el nekik talan kicsit, az aldott jo lengyelek is talan lehetnenek kisse megertobbek.... :coffee:
Erre azert rafuznek ket peldat.

Fehervar, gyar, munka szalag mellett. Tobb az ukran mint a magyar. Cigiszunetet ujraertelmeztek, bent soron ragyujtanak, aki szolt nekik (csoportvezeto) megvertek, mert miert ne.

Osztrak iskola, nem egy, tobb. Egyre tobb az ukran gyerek, akik nem hajlandoak tanulni a nemetet, tanar nem halad a tobbivel, mert ott vannak ezek. De a tanar felelemben van a szulok miatt.
Ja hat senki nem mondta, hogy egyszeru, mindenhol sok a proli.
Kerdes mi a jobb, megvernek vagy kesekkel ak-val halomra lőnek, aztan felrobbantanak, esetleg atmennek rajtad kamionnal a bevasarloutcaban.

De ki milyen korokben mozog ugye.
En ismerek abszolut top ukrán fogorvosokat, orvosokat, mernokoket. Nem erheti szo a haz elejet. Szakmailag, emberileg egyarant.
Persze aki a soron dolgozik vagy oda van ralatasa vmi gyarban, nyilvan nem a sokdiplomas értelmiségi reteggel talalja magat szemben
thereisonly1ronaldo

Vissza: