Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Egy csapat védekezése nem csak a kezdokbol all. Lebront kihagytam, de Gabe, DFS es Vando szerintem a legjobb perimeter vedok jelenleg a Lakersben. De majd kiderul Redick milyen rotaciot rak össze, nem lepodnek még ha pl Reavest lerakna a padra.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kikre gondolsz?a csapat 3 legjobb perimeter vedojebol ketto hianyzott
csak mert lebum, luka es ar15 kezdenek, mind jarasi liga szint vedekezesben, az meg rogton a csapat 60%-a, lehetetlen vallalkozas
thereisonly1ronaldo
En ertelek, de tovabbra is, a csapat 3 legjobb perimeter vedojebol ketto hianyzott, nyilvan a vedekezes kuka így. Szerintem helyezestol fuggoen egy kort mehet a csapat a rajatszasban, nyilvan nem lesz bajnoki cim, ugyanakkor alulbecsulni sem kell oket.
- hehetheoriginal
statokat irtal, erre mondtam, hogy csaloka, nem sokat jelent januarban.
en a szememnek hiszek, hogy oldalra lassuak, gyengek es/vagy kicsik a jatekosok vedekezesben
en a szememnek hiszek, hogy oldalra lassuak, gyengek es/vagy kicsik a jatekosok vedekezesben
thereisonly1ronaldo
De miért ebből indulsz ki? Korabban masoltam, hogy az azt megelőző 10 meccsen milyen volt a defense. Nyilvan a Denver jobb csapat mint a Lakers, de akkor náluk meg abból kell kiindulni hogy simazta oket a Wizards?

- hehetheoriginal
igy van, ebbol se, meg a tobbibol se, egyszeruen fizikalisan gyenge a keret, nem tudnak semmi ellenallast kifejteni vedekezesben, minden tamadas ellenuk sima ziccer vagy ures tempo szinte. (csak mert mar hallom amerikabol, hogy nagy menetelesek lesznek itt POban
)

thereisonly1ronaldo
Hayes kiesett, nem volt Gabe, DFS, Luka majdnem két honapos pihenobol tert vissza limitalt percekkel es nincs center.hehetheoriginal írta: Ki is kaptak tok siman a jazztol, nem tudnak ezek vedekezesben senkit se megallitani, de meg csak lelassitani se, igazi lakoma van mindig

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bár nem pont ilyen érvek mentén, de a véleményedet osztom, azért egy meccsből kár kiindulni. Pláne, hogy előtte 9-1 volt a Lakers.hehetheoriginal írta: Ki is kaptak tok siman a jazztol, nem tudnak ezek vedekezesben senkit se megallitani, de meg csak lelassitani se, igazi lakoma van mindig
Knicks meccs visszont hihetetlen volt. Leadnak vagy 8 pont 20 másodperccel a vége előtt, aztán hosszabbításban Brunson beveri...
Most meg egy hét faszverés mindenkinek, aztán kezdődik a szezon.
- hehetheoriginal
Ki is kaptak tok siman a jazztol, nem tudnak ezek vedekezesben senkit se megallitani, de meg csak lelassitani se, igazi lakoma van mindig
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Sztem csaloka ez a nagy lakers meneteles.
Egyszeruen atletikussagban, fizikumban es kepessegekben is maximum atlagos szintu csapat, playoffban helyre lesznek rakva.
Amugy a kezdo egy lebum + 4 white bois hogy mutatna
Egyszeruen atletikussagban, fizikumban es kepessegekben is maximum atlagos szintu csapat, playoffban helyre lesznek rakva.
Amugy a kezdo egy lebum + 4 white bois hogy mutatna

thereisonly1ronaldo
- nmate
Sérült volt. Egyébként voltak elég patika szezonjai, Houston, Dallas..._Bushido_ írta: Christian Wood távozott a lakersből.
Ő G ligás volt? Mert tudtommal idén még nem játszott.
Zsombor bástya, ezekkel nem tudok vitára kelni.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ilyet lehet?
Vagy ez kamu?
Amúgy állítólag rettenetes védő, csapata is jobb védekezésben, ha ő nincs a pályán. Akkor egyáltalán miért őt akarták megszerezni?
REPORT: Mark Williams is unwilling to return to the Charlotte Hornets, can request buyout.
There's a chance Mark Williams may join the Los Angeles Lakers as buyout player.
Christian Wood távozott a lakersből.
Vagy ez kamu?
Amúgy állítólag rettenetes védő, csapata is jobb védekezésben, ha ő nincs a pályán. Akkor egyáltalán miért őt akarták megszerezni?
REPORT: Mark Williams is unwilling to return to the Charlotte Hornets, can request buyout.
There's a chance Mark Williams may join the Los Angeles Lakers as buyout player.
Christian Wood távozott a lakersből.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vando visszatérését rengetegen várták, én is írtam már korábban, hogy rajta sok múlhat. Igazi kis "makelele", vízhordó, labdaszerző, hihetetelnül fontos egy ilyen tipusu játékos a pályára. 
Amúgy állítólag Durantet vitték volna sokan télen is, GSW is, de Durant blokkolt pár tradet. Azt hogy? Néhány játékos csak passog, hogy elcserélték, egyesek pedig blokkolhatnak? Az a suns projekt eléggé mellément, hatalmas fizuk, luxusadó is lesz gondolom és sehol sincsenek. Bemutatta a tulaj, "hogy ne építs csapatot.

Amúgy állítólag Durantet vitték volna sokan télen is, GSW is, de Durant blokkolt pár tradet. Azt hogy? Néhány játékos csak passog, hogy elcserélték, egyesek pedig blokkolhatnak? Az a suns projekt eléggé mellément, hatalmas fizuk, luxusadó is lesz gondolom és sehol sincsenek. Bemutatta a tulaj, "hogy ne építs csapatot.
Szerintem pont a tavalyi PO cáfolta ezt, ahol Luka láthatóan jobban odatette magát védekezésben sérülés ide vagy oda, és azért Dort ellen is jól játszott véleményem szerint.nmate írta:Kétségtelen, de azért ez nem hinném, hogy elég egy playoffban, ahol 48 percen keresztül fáradhatatlanul piócaként tapad rád majd egy Dort vagy Thompson.Zsombor írta: Szerintem abszolút jó fit, úgy gondolom a top 3 legjobb kosár IQ-val rendelkező játékosból kettőről beszélünk
Hiába, ha védekezésre nem marad kraft és megeszik őket erőből a másik oldalon. Luka támadásban zseni, Lebronnál is jobb, de védekezésben sokat kell őt kompenzálni. Lakers én érzésem szerint továbbra sem lesz tényező, valami isteni közjáték kell ahhoz. Alapszakaszban jól mutat ez a támadás heavy power, de egy playoff komplexebb dolog.
Ez a véleményem.
tegnapi meccsről pár séma
itt van Lukáról JJ és Lebron
Továbbá pont, hogy Lebron és Doncic abszolút jól tud reagálni az aktuális coveragere és szerintem itt lesz (vagyis normális magasember hiányában inkább csak lenne) hatalmas szerepe Reavesnek, aki abszolút bizonyította, hogy secondary ball handler is tud akár lenni, arról nem is beszélve, hogy az aktuális csapat 3. legjobb védőjének kell fognia őt, ami úgy érzem abszolút mismatch. Ezért lett volna jó mondjuk Claxtont megcsípni valahogy.
Amúgy az is látszik, hogy mekkora a különbség Ham és JJ között az utóbbi javára, rájátszásban ezen is rengeteg múlik.
Lakers' last 10 games: 9-1 (1st), ORTG: 122.2 (4th), DRTG: 108.1 (2nd), NetRTG: 14.1 (2nd), EFG: 60.7% (1st), TS: 64.3% (1st)
Ez amúgy nagyon komoly, AD kiválásával felébredtek a role playerek, Gabe jócskán feljavult, év elején botrányos volt, na meg Vando visszatérte és a DFS trade mind-mind hozzátettek ehhez. Persze elég kicsi sample size.
- nmate
Kétségtelen, de azért ez nem hinném, hogy elég egy playoffban, ahol 48 percen keresztül fáradhatatlanul piócaként tapad rád majd egy Dort vagy Thompson.Zsombor írta: Szerintem abszolút jó fit, úgy gondolom a top 3 legjobb kosár IQ-val rendelkező játékosból kettőről beszélünk
OKC talán a legveszélyesebb nyugaton, Denver szerintem vékony (Jokic goat, de amúgy a keret kevés), Cavs szvsz lufi, Boston 5-6 meccsen üti őket, ha odajutunk és mindenki egészséges._Bushido_ írta: OKC, Denver erősebb még a LAkersnél, másik oldalon a Cleveland erős egyedül szerintem, Boston fogható, többen is bemutatták már.
Hiába, ha védekezésre nem marad kraft és megeszik őket erőből a másik oldalon. Luka támadásban zseni, Lebronnál is jobb, de védekezésben sokat kell őt kompenzálni. Lakers én érzésem szerint továbbra sem lesz tényező, valami isteni közjáték kell ahhoz. Alapszakaszban jól mutat ez a támadás heavy power, de egy playoff komplexebb dolog.Yazid írta: En akkor is remelem a lakers belerondit a nagyok dolgába. Szerintem ez szorosabb playoff lesz mint a tavalyi. En a bostont utalom, denvert is, mert jokic undorító cheatcode.
Ar, lebron, luka, hachi ha tudná konstans hozni a 20+ az senkinek se lesz kellemes
Ez a véleményem.
Munkásemberek hozzák ugyanezt az 50-50-et, playinből veszélyesek lehetnek simán.hehetheoriginal írta: Dallas meg meguszta talan, gafford par het knee sprain, ad meg ugye kb 1 honap, benne all star break
- hehetheoriginal
Dallas meg meguszta talan, gafford par het knee sprain, ad meg ugye kb 1 honap, benne all star break, szoval a stephen a smithek meg faszomtudja kik lehet túl hamar temettek a csapatot.
Amugy lehet csal az eye test, de az elso mavs meccsen ad vekonyabbnak, agilisebbnek, mozgekonyabbnak tunt, mint a lakersben az elmúlt x evben barmikor, mar mar new orleans idoket vizionaltam, ami kecske trajectory volt, csak nem birta a teste
Lehet csak a kameraszog miatt, nem tudom....
Amugy lehet csal az eye test, de az elso mavs meccsen ad vekonyabbnak, agilisebbnek, mozgekonyabbnak tunt, mint a lakersben az elmúlt x evben barmikor, mar mar new orleans idoket vizionaltam, ami kecske trajectory volt, csak nem birta a teste
Lehet csak a kameraszog miatt, nem tudom....
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Alex len aláírt lakershez, 6 falt es par easy layup/zsak
thereisonly1ronaldo
En akkor is remelem a lakers belerondit a nagyok dolgába. Szerintem ez szorosabb playoff lesz mint a tavalyi. En a bostont utalom, denvert is, mert jokic undorító cheatcode.
Ar, lebron, luka, hachi ha tudná konstans hozni a 20+ az senkinek se lesz kellemes
- hehetheoriginal
mikor x ezer dodi egy belépő átlagosan, azért az annyira nem ingyen, egy 150 usd-s mez azért belefér sztemminden néző kapott 77es Luka mezt! ingyé.

thereisonly1ronaldo