Raúl Asencio - 17
Re: Raúl Asencio - 35
Tenyleg megkerdeznem az utanpotlas edzoinket, hogy munkaidoben mit neztek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
HIHETETLEN
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Alaba tavozasa utan a 4es mez tudjuk kihez kell h keruljon
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig probaltak gyozkodni itt a forumon, hogy nem lesz vilagklasszis.

Pont ezt mondtam igenBabinho írta:Legalább most kibírnád hogy nem állsz bele Ancelottiba bazdmegTheBull6 írta: Egy fontos meccsen veszi még ki a kezdőből az öreg a gyereket, nálam másnap már csomagolhatna![]()
Parádé a kicsi![]()
a szertáros tette a kezdőbe megint?
Vezetünk úgyhogy már a következő kezdő 11et várod hogy basztathasd. Nyugi. Még itt vannak ma a cserék. Azért még követelheted a fejét, ne hagyd ki

Majd legközelebb két röhögös fejet rakok bele, talán akkor leesik (bazdmeg

Puszi

Legalább most kibírnád hogy nem állsz bele Ancelottiba bazdmegTheBull6 írta: Egy fontos meccsen veszi még ki a kezdőből az öreg a gyereket, nálam másnap már csomagolhatna![]()
Parádé a kicsi![]()

Vezetünk úgyhogy már a következő kezdő 11et várod hogy basztathasd. Nyugi. Még itt vannak ma a cserék. Azért még követelheted a fejét, ne hagyd ki
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
egyedul o nem tartja magat a tervekhez, o leszarta, hogy alapbol 2-3 golos hatranyba kellett volna kerulnunk, ha edzon mulik

thereisonly1ronaldo
Egy fontos meccsen veszi még ki a kezdőből az öreg a gyereket, nálam másnap már csomagolhatna
Parádé a kicsi

Parádé a kicsi

Újabb tűpontos hosszúlabda
Elképesztően jól megy ez neki
Elképesztően jól megy ez neki
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jól van, én még nem felejtettem el a léhűtő barátomatwZoLee7 írta: Most nézem, Asensio már a villanal van kölcsönben, onnan nem igen hívják majd be![]()

közben behívták a válogatottba gratula

most nem baj ha ott nem játszik sokat, mert nálunk jelenleg nélkülözhetetlen
- hehetheoriginal
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.google.com/search?client=ms ... sid=mosaichehetheoriginal írta: az mind semmi.
szerintem annal nincs nagyobb - hollywood szeru tortenet -, hogy pl joselu a 2022es dontoben ott volt parizsban a lelaton szurkolokent a pool ellenin, aztan 2 evvel kesobb meg mar sorsdonto golokkal es bajnokok ligaja gyozelemmel a real madrid szineiben......
ennel nincs feljebb.
- hehetheoriginal
az mind semmi.
szerintem annal nincs nagyobb - hollywood szeru tortenet -, hogy pl joselu a 2022es dontoben ott volt parizsban a lelaton szurkolokent a pool ellenin, aztan 2 evvel kesobb meg mar sorsdonto golokkal es bajnokok ligaja gyozelemmel a real madrid szineiben......
ennel nincs feljebb.
ennel nincs feljebb.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ennel jobb sztori mar csak Joselue, aki nem sokkal a BL gyozelem elott meg szurkolokent volt ott a lelaton. Igaz ferni?BlancoMark írta:Par het alatt a Castillabol a Real kezdojebe es az EB-gyoztes spanyol valogatottba. Mennyire alomszeru mar.ELSiete írta: BREAKING: Spain NT coach De La Fuente has decided to start calling up Raul Asencio for the NT. @diarioas
Boldog szulinapot mellesleg.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Par het alatt a Castillabol a Real kezdojebe es az EB-gyoztes spanyol valogatottba. Mennyire alomszeru mar.ELSiete írta: BREAKING: Spain NT coach De La Fuente has decided to start calling up Raul Asencio for the NT. @diarioas

Boldog szulinapot mellesleg.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most nézem, Asensio már a villanal van kölcsönben, onnan nem igen hívják majd beJim írta:lehet nem baj, legalább nem sérül meg, tud pihenni stb.Pad'em írta: Cubarsí, Vivian, Le Normand, Laporte, Pau Torres, de sztem még a vén Inigót is elöbb fogja behivni a Barcából mint Asenciót az a gyökér.
de amúgy ezek közül melyik jobb(volt jobb) a mostani Asensionál?![]()
![]()
a top Laporte lehet, de ő az araboknál játszik már 1,5 éve...

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Spain NT coach De La Fuente has decided to start calling up Raul Asencio for the NT. @diarioas
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
lehet nem baj, legalább nem sérül meg, tud pihenni stb.Pad'em írta: Cubarsí, Vivian, Le Normand, Laporte, Pau Torres, de sztem még a vén Inigót is elöbb fogja behivni a Barcából mint Asenciót az a gyökér.
de amúgy ezek közül melyik jobb(volt jobb) a mostani Asensionál?

a top Laporte lehet, de ő az araboknál játszik már 1,5 éve...
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
allatPad'em írta: Raúl Asencio stepped up against Atlético Madrid and Man City in the last two games, winning 100% of his duels in both matches.
◉ 5/5 duels won vs. Atleti
◉ 4/4 duels won vs. Man City
He also won all four of his tackles, completed 95 of his 100 passes and did not commit a single foul across both games.
@Squawka
Betyáros![]()

- Pad'em
Cubarsí, Vivian, Le Normand, Laporte, Pau Torres, de sztem még a vén Inigót is elöbb fogja behivni a Barcából mint Asenciót az a gyökér.Jim írta:ez érdekes leszflori írta: Elképesztő milyen hatással van a játékra. Cubarsít fele ennyiért keresztben lenyelte mindenki. De le Fuente is szájhúzva ismeri el, "nehéz bekerülni, mert sok jó játékos van" - a kisgyerek a barcából három meccs után válogatott volt.![]()
megkockáztatom, hogy ő a legjobb formában lévő spanyol kh, a válogatottban lenne a helye
főleg, hogy a tavalyi keretben én nem nagyon láttam top kh-eket![]()
Cebára is kíváncsi leszek ott lesz e mint Casado a 3 jó passza után.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"