Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. február 14., péntek 12:11

En nem vetnek ra kovet, ha elfogadna. Ennyi penzt soha nem fog megkeresni Europaban, kesobb pedig mar valoszinuleg nem adnanak neki ennyit, amikor berobbannak a most meg 13 evesek.
A sportszakmai celjaibol pedig valoszinuleg csak a valogatott siker maradt, amire nagyon vagyik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 11:15

azonyamot, az man döfi

plusz az atigazolasi dij ugye.

de hat valamibu elo kell torleszteni az uj stadiont, ugye flo? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 14., péntek 11:15

hehetheoriginal írta: 1000 millio euro, az pont 1.000.000.000 euro, azaz 400.000.000.000 huf

lörincet megvenni kilora meg nem eleg, de kajara cigire telik belole azert.
A hirek szerint ezt meg megdobnak par szazmillio alairasi loveval is, all in all, 1,5mrd eurora becsulik a szerzodes erteket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 14., péntek 11:13

1000 millio euro, az pont 1.000.000.000 euro, azaz 400.000.000.000 huf

lörincet megvenni kilora meg nem eleg, de kajara cigire telik belole azert.
thereisonly1ronaldo

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 14., péntek 9:48

Kizartnak tartom, hogy elmenjen szaudi ligbe, akarmilyen hulye es brazil is, neki sztem az elismeres jobban kell.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. február 13., csütörtök 23:33

Egy milliard euronak nehez nemet mondani. Tokmindegy a presztizs meg kupak. Azzal a penzzel o bebiztositja hogy meg az unokai is kiskiralykent fognak elni. Van az a penz na. Teljesen megertem ha elfogadja a Szaudi ajanlatot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 13., csütörtök 22:12

Azert egy 200-250koruli osszegnel nem kerdes szerintem hogy azonnal elkell adni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 21:25

Marca most vagy komoly hadjáratot intéz ellene vagy nagyon exkluzívak.

Most azt írják, hogy Viniek voltak a kezdeményezők a transzfert illetően.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 10:25

Szerintem sem fog elmenni, de ha kiveri a biztositekot Pereznel, akkor jobb, ha csomagol es keri a private jetet :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 13., csütörtök 10:23

Realista24 írta: Ez lehet esetleg akadaly, mert az evi 200 millio ot evre, olyan opcioval, hogy 2029ben szabaon igazolhat ahova akar, biztos vonzo lehet neki.
Hát igen, brutál della. Azért ha belegondolok hogy nekem ajánlanának a jelenlegi fizumnál egy jó 6-szor, 7-szer akkora pénzt, én is megfontolnám legalább :D

Kb első primejában lévő szupersztár lenne aki oda megy. De valahogy nem tudom komolyan elképzelni, hiába nyert már meg mindent klubszinten. 5 év múlva is kurva sok pénzt kaszálhat ha odamegy.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 10:15

Pad'em írta:
Realista24 írta: Marca azt irja, hogy Vini szemelyesen talalkozott az arabok kepviseloivel...a jatekoshoz kozel allok szerint, nehez nemet mondani 1 milliard eurora.
Másfél éve találkoztak először személyesen egy 15 perces videóhíváson, szaudi királyi családdal, akkor Vini elvileg érdeklődő volt, gazdasági előnyök mellett a sport projektet vázoltak neki, 34-es vb nagykövete lenne. Most Prágában volt vmi egyeztetés az ügynökének, hogy mennyire komoly az ajánlat a szaudi liga egyik főmuftijával illetve ügynöke pár hete ki is utazott.

A körülötte állók pusholják, hogy ne maradjon egy ilyen országban ahol ennyi sérelem éri, Vini viszont imádja a klubot és maradna.

Azért lábjegyzetbe, mindezt egy 640 követővel rendelkező Radio Marcás csávó hozta le, szóval készpénznek nem venném. Meccs utáni nyilatkozata elég egyértelmű volt.
Az a resz, ami itt is megjelent az volt, de volt egy reszletesebb is, ami mas kontextusba rakja az egeszet, mert az nem annyira egyertelmu.

Mindegyikben az szerepel, hogy I hope...mellette a masik hir, hogy bar a Real ugy gondolja, hogy o a vilag legjobbja jelenleg, a fizetesi policyt miatta sem fogjak megboritani, ahogy eddig senki kedveert nem tettek.

Ez lehet esetleg akadaly, mert az evi 200 millio ot evre, olyan opcioval, hogy 2029ben szabaon igazolhat ahova akar, biztos vonzo lehet neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 13., csütörtök 10:10

Realista24 írta: Marca azt irja, hogy Vini szemelyesen talalkozott az arabok kepviseloivel...a jatekoshoz kozel allok szerint, nehez nemet mondani 1 milliard eurora.
Másfél éve találkoztak először személyesen egy 15 perces videóhíváson, szaudi királyi családdal, akkor Vini elvileg érdeklődő volt, gazdasági előnyök mellett a sport projektet vázoltak neki, 34-es vb nagykövete lenne. Most Prágában volt vmi egyeztetés az ügynökének, hogy mennyire komoly az ajánlat a szaudi liga egyik főmuftijával illetve ügynöke pár hete ki is utazott.

A körülötte állók pusholják, hogy ne maradjon egy ilyen országban ahol ennyi sérelem éri, Vini viszont imádja a klubot és maradna.

Azért lábjegyzetbe, mindezt egy 640 követővel rendelkező Radio Marcás csávó hozta le, szóval készpénznek nem venném. Meccs utáni nyilatkozata elég egyértelmű volt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 13., csütörtök 10:07

ELSiete írta:
realmadrid95 írta:

Vagy kikerul europabol es semmifele tamadas nem eri, mert nem jut el hozza olyan szinten, mint most. En siman kinezem belole, hogy odaigazol, de csak azert, mert Brazil.
De most mi van abban, hogy brazil? A legléhűtőbbek is elfocizgattak 28 éves korukig, akik meg a Realban voltak, sokkal tovább vitték. Itt azért jó alapok vannak, hogy fogják a játékosokat, Vini sem tűnik egy lazsálós alkatnak. A körülötte lévő probléma amúgy szempillantás alatt megoldódna, de túl sok felületet enged a tamadasra az állandó pályán lévő balhékkal, hisztikkel. Egyáltalán nem olyannak látom a helyzetét ami megoldhatatlan lenne és hogy emiatt váltania kellene, ezt szerintem ő is tudja.
Mert a legtobb brazil jatekos belekenyelmesedik idovel es csak a penzt nezi. Rengeteg pelda van erre, par kivetellel szemben.

Az, hogy talalkozgat mas csapat elnokevel biztos nem lesz jo pont Pereznel. Volt mar itt egy bizonyos Cr is, aki probalt nagyobb fizetest es elismerest kiharcolni, a szezon vegen meg bucsu lett. Ettol fuggetlenul nem jelenti azt, hogy meg is tortenik, de van ra esely szerintem.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 13., csütörtök 9:14

realmadrid95 írta:
ELSiete írta:

Kizártnak tartom, hogy ilyen fiatalon, a csúcsok csúcsán elmenne. Más csapathoz még talán, de egy arab átigazolással rengeteg támadási felületet engedne magának, ennyit meg nem ér a dolog. Ott lesz ez a szerződés majd idősebben is, amikor már a korra hivatkozva tényleg átigazolhat. Valószínű szimpi neki az ajánlat, és próbálja a Realos fizut jóval följebb vinni.
Vagy kikerul europabol es semmifele tamadas nem eri, mert nem jut el hozza olyan szinten, mint most. En siman kinezem belole, hogy odaigazol, de csak azert, mert Brazil.
De most mi van abban, hogy brazil? A legléhűtőbbek is elfocizgattak 28 éves korukig, akik meg a Realban voltak, sokkal tovább vitték. Itt azért jó alapok vannak, hogy fogják a játékosokat, Vini sem tűnik egy lazsálós alkatnak. A körülötte lévő probléma amúgy szempillantás alatt megoldódna, de túl sok felületet enged a tamadasra az állandó pályán lévő balhékkal, hisztikkel. Egyáltalán nem olyannak látom a helyzetét ami megoldhatatlan lenne és hogy emiatt váltania kellene, ezt szerintem ő is tudja.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 13., csütörtök 9:02

Szerintem is inkább lenne menekülő az arab liga mint bármi más, plusz ott az a rengeteg pénz és az, hogy brazil. Minden adott és szerintem a döntést meghatározza, a bl szereplésünk. Ha kiesnénk hamar menne, ha nyerünk akkor mindig nagy madridista lesz és jönnek a jól hangzó nyilatkozatok, nem is kezdik ki. Viszont szerintem idén is jók leszünk a bl-ben, a bajnokság is sokáig nyílt lesz Ő meg hosszabbít majd, hagynak neki egy kiskaput amivel 2-3 éven belül távozhat egy mindenki számára jó összegért.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 13., csütörtök 9:00

Én nem állok hozzá közel, de szerintem is nehéz lehet :kalapos:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 13., csütörtök 8:54

ELSiete írta:
Kizártnak tartom, hogy ilyen fiatalon, a csúcsok csúcsán elmenne. Más csapathoz még talán, de egy arab átigazolással rengeteg támadási felületet engedne magának, ennyit meg nem ér a dolog. Ott lesz ez a szerződés majd idősebben is, amikor már a korra hivatkozva tényleg átigazolhat. Valószínű szimpi neki az ajánlat, és próbálja a Realos fizut jóval följebb vinni.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 13., csütörtök 8:47

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 13., csütörtök 8:40

Marca azt irja, hogy Vini szemelyesen talalkozott az arabok kepviseloivel...a jatekoshoz kozel allok szerint, nehez nemet mondani 1 milliard eurora.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 12., szerda 9:49

VINÍ JR: "I will resolve the negotiation of my contract in the next few days and I will stay here for a LONG time. I have always said that my wish is to CONTINUE at Real Madrid."
picsába :lol:

mást is resolválnod kéne btw akkor már, ha már minden stadion zsigerből gyűlöli a képedet....
thereisonly1ronaldo

Vissza: