Ezekkel nem tudok teljesen szembemenni. MP szerintem egyelore nem egy kategoria a fidesszel (egyebkent mivel a lehetosegek kozott eg es fold a kulonbseg, igy nem is lehet). Nala a fidesz minden baj forrasa, ami valoszinuleg legfeljebb reszben igaz. A fidesznel rajtuk kivul barki, aktualisan epp "eladhato" ellenseg, aki minden rossz okozoja (soros, migrans, covid, brusszel, haboru, multik, baloldal igy hirtelen). Ezt becsomagoljak egy sertoen primitiv kommunikacioba irgalmatlan sok kozpenzbol1madridista írta:ezt a toxikus proaganda stb vonalat szamomra mp is hozza sajna, azt nem irtam hogy az o erdemuk hogy a rendesen dolgozo emberek megelnek a munkajukbol, inkabb csak a ferni vezette apokaliptikus hangulatot erzem indokolatlannak.Szerintem sokakat már a toxikus propaganda zavar és az a felsőbbrendűségi viselkedés ami mellet azt hiszik bármit megtehetnek
tobbiek: koszi a normalis valaszokat. a megelhetest azert hoztam be mert sokszor lehet itt olyanokat olvasni hogy romokban az orszag, rohad minden (csodbemegyunk mindjart) es nem lehet megelni, szerintem ezek erosen el vannak tulozva (foleg a csod, ugy tudom hogy az nem realis veszely). meg egy kerdes nektek mi az az eletszinvonal amit? mert szerintem nem kell konkretan hasznot huzni a rendszerbol hogy fideszes legy, ha valaki elegedett az eletevel, es jol erzi magat akkor sokkal konnyebben elnezi a kormany hibait (es itt jonnek be sztem a diplomas fidesz szavazok akiknek lehet semmi kozuk a rendszerhez de jol elvannak igy.)megerdemlunk
Apokaliptikus helyzet nincs es nem is lesz nagy esellyel, egyebkent ezt eleg profin egyensulyozzak, annyira hagynak elni es ervenyesulni, hogy legyen eleg vesztenivaloja a tobbsegnek.
Azzal is egyetertek, hogy korrekt eletszinvonal mellett konnyebb elengedni a politikat, de engem szemely szerint borzalmasan zavar (sok egyeb mellett), hogy kicsit kevesbe szemermetlen "nagytokesites" mellett lehetett volna ugy csinalni, hogy valoban elore mozduljon az orszag es hosszabb tavon elhetobb legyen.