amit irsz ez valid... az utak is ganyok a mav is es tenyleg vannak vallalhatatlan arcok, de ugyanakkor azt te is belathatod hogy 14 ev kormanyzas alatt 1.: belekenyelmesednek, 2.: mindig vannak olyan jol lavirozo emberek akik valahogy erdemek nelkul kerulnek magasabb pozicioba es egy ilyen hosszu ideje hatalmon levo partnal ez nyilvan hatvanyozottan igazTudod ...
ezert is orulnek ha lenne olyan alternativa akivel szemben kevesebb aggalyom van...
ertem amit irsz es megertem hogy teged zavar annyira a dolog hogy igy is levaltanad a fideszt. amiket irtal engem is zavar valoszinuleg en kevesbe merek kockazatot vallalni es mp-ben is van boven kockazat. azert a haboru, a covid es a bevandorlohullam tenyleg nem tettek jot europanak, nem csak nalunk "szarnyal" a gazdasag, de nyilvan a fidesz sem artatlan.Ezekkel nem tudok teljesen szembemenni. MP szerintem egyelore nem egy kategoria a fidesszel (egyebkent mivel a lehetosegek kozott eg es fold a kulonbseg, igy nem is lehet). Nala a fidesz minden baj forrasa, ami valoszinuleg legfeljebb reszben igaz. A fidesznel rajtuk kivul barki, aktualisan epp "eladhato" ellenseg, aki minden rossz okozoja (soros, migrans, covid, brusszel, haboru, multik, baloldal igy hirtelen). Ezt becsomagoljak egy sertoen primitiv kommunikacioba irgalmatlan sok kozpenzbol
Apokaliptikus helyzet nincs es nem is lesz nagy esellyel, egyebkent ezt eleg profin egyensulyozzak, annyira hagynak elni es ervenyesulni, hogy legyen eleg vesztenivaloja a tobbsegnek.
Azzal is egyetertek, hogy korrekt eletszinvonal mellett konnyebb elengedni a politikat, de engem szemely szerint borzalmasan zavar (sok egyeb mellett), hogy kicsit kevesbe szemermetlen "nagytokesites" mellett lehetett volna ugy csinalni, hogy valoban elore mozduljon az orszag es hosszabb tavon elhetobb legyen.
csak vannak itt akik eleg vegletesen gondolkodnak ezert probalok ervelni hogy miert szavaz epeszu ember a fideszre...
szerk.: az utolso mondat szerencsetlenre sikeredett: tartom hogy nem csak krumplis ciganyok megfelemlitettek es pszichopatak, hanme tanult ertelmes becsuletes emberek is szavaznak onszantukbol a fideszre.