én saját tapasztalatból is látom, hogy sokan, akik dolgoznának sem tudnak, vagy tudnak, de éppen elég, hogy túléljenek, aminél szerintem azért több kéne egy embernek....1madridista írta: Amugy jo ezt olvasni xd
Volt mar a hvg dk press most epp gulyas marci a hulye kivancsi vagyok mi lesz meg itt?![]()
Szerintem meg mind az mp mind a fidesz szavazok kozt vannak olyanok akik nem ertenek egyet sok mindennel de rajuk szavaznak mert szerintuk az a legkisebb rossz. Ertem a fidesz elleni nagy kozfelhaborodast de gondoljatok mar vegig: szerintetek ha valaki szorgalmasan dolgozik (foleg ha jokepessegu is) nem tud egy eleg jo szinvonalon elni ebben az orszagban? Mert szerintem ez nagyon nem igy van, becsuletes munkaval el lehet erni egy eleg jo eletszinvonalat politikai kapcsolatok nelkul is, innentol meg azon mulik hogy mennyire tudsz megelegedni azzal amid van. En peldaul nem leszek boldogtalan ha nem lesz olyan auto/ingatlangyujtemenyem mint ner oligarchaknak (ettol fuggetlenul igazsagtalan a dolog de nem tudok mit csinalni vele, nagyon sok politikus/hozzajuk kozel levo ember gazdagodik meg igazsagtalanul), es nem fogok azon sirni hogy nemetorszagban (ki tudja egybkent hogy meddig mert a gazdasaguk szarnyal...) tobbet keresnek ugyanazzal a munkaval. Szemelyes tapasztalatotok van arrol hogy becsuletesen dolgozo emberek nem tudnak normalisan megelni (tanarok ilyenek voltak, most nem tudom mire eleg a megemelt tanari fizetes) vagy csak a sajtoban bemutatott nyomor (borsodi zsakfalvak ahol armandoek sose dolgoztak) alapjan latjatok ezt?most tökéletes képet adtál a fidesz meg MP szimpatizánsokról, pont ilyenek, ő szimpatikus, ezért rászavazok, tökmindegy mit mond, mint anno Kádár, Horthy, előtte Ferenc Jóska atyácska
a társadalmi átjárás hiányáról nem is beszélve vagy az ország megosztásáról, utóbbiban MP is élen jár, nekem eddig nem tűnik különbnek a fidesznél, kb semmi újat ne mondana, amit korábban más ne tett volna meg, ezért nem is értem, hogy egyesek mért imádják feltétel nélkül, miközben ugyanezeket a dolgokat másban kritizálják