elfogadom, ha valakinek ennyi is elég, viszont itt most pont arról van szó, hogy itt lett volna az alkalma, hogy az őt támogatóknak ne zsákbamacskát kelljen választani, ahnem érdemben beszéljen a dolgokról, pár facebook poszton meg egymásnak sokszor ellentmondó vagy saját magát meghazudtoló kijelentésen kívül. eddig az a fő üzenete, hogy eu mellett lesz és nuku korrupció. ezek meg nem a fő problémák, meg megint más, hogy volt neres korrupt vezetőként nehezen hiszem el neki, hogy ő nem lesz az...nuevo_ericco írta:Szerintem azok vannak így, akiknek a Fidesz gazdasági modeljével amúgy nem lenne akkora bajuk, már ami az elméletet illeti, sokkal inkább zavarják a demokráciával és jogállamisággal kapcsolatos dolgok.realfan írta: ezért nem is értem, hogy egyesek mért imádják feltétel nélkül, miközben ugyanezeket a dolgokat másban kritizálják
Hogy a hatalom mindent megtesz azért, hogy választásokon leválthatatlon legyenek, visszaélnek az állami eszközökkel és forrásokkal. Erre még rátesz pár lapáttal, hogy nincs meg a jog előtti egyenlőség sem (jogállamisággal kapcsolatos kritikás), mert egyértelmű, hogy a megszállt hatóságok, szervek politikai alapon szelektálnak. Nem kell sok gondolkodás, hogy lássuk, ez a politika hosszútávon káros, kontraproduktív, mint minden rendszer, amelyik a feltétlen hűséget értékeli a rátermettség és tudás helyett.
MP legerősebb üzenete pedig pont az, hogy ennek véget vet, miközben a Fidesz (szerinte) nem annyira káros dolgait megtartaná. Hogy ez a valóságban hogyan néz majd ki, az más kérdés, de csak egy módon derülhet ki. És igen, vannak, akiknek annyira tele a töke a NER-rel és a hatalmi arroganciával (ez a fajta propaganda már sokak intelligenciáját inzultája), ami ezzel együtt jár, hogy inkább a zsákbamacskát választják. Nem is kevesen.
a politika alapon való szekeltálást eddig meg ő maga is angyon jól alkalmazza, nem tudom miért változtatna rajt, ha mondjuk kormányra kerülne véletlenül.
nálam az emberek egymás ellen fordítása és a rengeteg gyűlöletkeltés a fidesz főbűne, minden más csak utána jön, mert nagyrészt abból is erednek, de ezeken MP se nagyon változtatna az eddigi tapasztalatok alapján, szóval ez nekem eddig egy Orbán helyett MP vezette fidesz, semmi más