Szerintem nem tükrözi a politikai realitást elvárni most 14 hónappal a választások előtt a programot. Ameddig nincsenek megnevezve azok a szakpolitikusok, akikhez az adott tárca tartozik, minden ilyen megnyilvánulása MP-nek alaptalanak tűnne. Hiszen nem érthet mindenhez. Értem, hogy nem szimpatikus, húzzuk rá a vizes lepedőt ugyan úgy, ahogy a tetszőlegesen szimpatikus másik politikusra történt.swfan írta:Ha már meg lettem szólítvahehetheoriginal írta:
de nem érted te se, hogy nem adott egyértelmű választ?![]()
![]()
mindenkinek a fekete fehér igen nem meg az 1x1 kell válaszba, hátha megérti a csökött félalkoholista ledarált agyával. mikor aztán valaki rávilágít részletekre, működésre, és kicsit egy szinttel beljebb megy az adott témában, ott az ilyen swfan és társai agya leold, egyszerűen nem képesek figyelni és értelmezni onnantól az elhangzottakat, mert nem a kőegyszerű nyílegyenes A vagy B választ kapják az arcukba.
és sok, de még mennyi sok ilyen ember van, egyszerűen nincs rá idejük, energiájuk, képességük ilyen szinten belemenni a témába, és a felszín, igazából a semmi alapján, érzésre, szimpátiára alapozva alkotnak véleményt, hogy akkor most orbán, gyurcsány vagy mp legyen a faszagyerek, ki legyen a régi/ új atyuska.
az elmúlt 30 évben olvasott el egyáltalán bármelyik választópolgár pártprogramot választás előtt? (már ha ugye volt, mert ugye minek, ki mit érdemel)
Én olvastam pártprogramot. Pont ezért várnék részletes választ, nemcsak az üres szócséplést. Az, hogy MP sokat beszél a semmiről, az nem részletes válasz. Számomra semmi új nem hangzott el az interjúban, mert ugyanezeket MP posztjaiban is el tudom olvasni nap mint nap.
Úgyhogy tűkön ülve várom a programot, remélem abban lesznek valódi, részletes válaszok is, nemcsak bullshitelés
De azért én vagyok az, aki érzelemből dönt, és nem a szakmai oldalt várja kifejtvena mesélj még
Nem tudom, hogy tervezett volt a MP színre lépés vagy sem, de mind a kettő esetben jobb 1 év után nem előállni ilyen kidolgozott ötletekkel. Vagy nem volt rá elég idő, vagy fontosabb a mese, mint az, hogy már előálljanak a programmal. Plusz fogalmunk, sincs a valós számokról, főleg a 2026 választások környékivel.
Korábban behozott példámmal, progresszív jövedelemadózás kérdésében sem mondanék többet MP helyében, mint társadalmi egyeztetés kormányváltás esetén a számok ismeretében. Elég, ha beszél róla és közben nem tűnik az értelmiség előtt idiótának, mint akik benyögtek mindenféle ígéretet.
Szerintem ezekben jó Mp eddig, nem ígérgethet hasra ütésre. Az, hogy elég irritáló és sok idegesítő szurkolója van, igaz. De nekik is ugyan annyit ér a szavazatuk, mint mindenkinek, és ez egy népszerűségi verseny.