Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Sokan azt mondják csak szerencséje volt mert nem volt más választása.
Igen, igazolni akart, mint ahogy itt mindenki a fórumon. De nem kapott senkit.És ebből az állományból hozta ki a legtöbbet. Nem hisztizett mint Pep...csak így is a csúcson tartott minket, megküzdve minden nehézséggel.
Szerintem ez inkább pozitívum, mert sokan, nagyon sokan belebuktak volna. Most döntsük már el hogy áldás vagy átok volt Carlonak ez a sok sérülés...én nem a hibát keresem benne.
Én nem vagyok benne biztos hogy más edző alatt is Asencio így robban be.
Sokan úgy gondolják Carlo ELLENÉRE IS itt tartunk...sztem vastagon benne van, blődség az ellenkezőjét gondolni. Rengeteg potenciál van a keretben, de sok helyen vérzik is...mindenhol elől vagyunk újra, és a csapat jól fest. Számomra így a mérleg nyelve Carlo maradása felé billen.
Elhiszem azt is hogy mindenkinek unalmas már Modricot nézni, ez a generáció ilyen...hiába legenda, hiába csk, megkérdőjelezik sokan miért lép pályára egy ilyen rangadón, ahol elengedhetetlen az ő vezér alkata, tudása és rutinja...számomra élmény nézni ahogy még pályára lép, mert tudom hogy az utolsó varázslatait láthatom, én ezt tudom élvezni. Sokan nem, én ezt elfogadom. De nekem vicces már bocsánat ennyire megkérdőjelezni (illetve szarba se nézni) egy olyan edző döntését aki komolyan vetekszik a valaha volt legnagyobb edző "címéért"...ezért a titulusért az elmult egy évben, és jelen pillanatban is rengeteget tesz....noha csak a fórumot olvasva aligha hinné el ezt bárki is........
Igen, igazolni akart, mint ahogy itt mindenki a fórumon. De nem kapott senkit.És ebből az állományból hozta ki a legtöbbet. Nem hisztizett mint Pep...csak így is a csúcson tartott minket, megküzdve minden nehézséggel.
Szerintem ez inkább pozitívum, mert sokan, nagyon sokan belebuktak volna. Most döntsük már el hogy áldás vagy átok volt Carlonak ez a sok sérülés...én nem a hibát keresem benne.
Én nem vagyok benne biztos hogy más edző alatt is Asencio így robban be.
Sokan úgy gondolják Carlo ELLENÉRE IS itt tartunk...sztem vastagon benne van, blődség az ellenkezőjét gondolni. Rengeteg potenciál van a keretben, de sok helyen vérzik is...mindenhol elől vagyunk újra, és a csapat jól fest. Számomra így a mérleg nyelve Carlo maradása felé billen.
Elhiszem azt is hogy mindenkinek unalmas már Modricot nézni, ez a generáció ilyen...hiába legenda, hiába csk, megkérdőjelezik sokan miért lép pályára egy ilyen rangadón, ahol elengedhetetlen az ő vezér alkata, tudása és rutinja...számomra élmény nézni ahogy még pályára lép, mert tudom hogy az utolsó varázslatait láthatom, én ezt tudom élvezni. Sokan nem, én ezt elfogadom. De nekem vicces már bocsánat ennyire megkérdőjelezni (illetve szarba se nézni) egy olyan edző döntését aki komolyan vetekszik a valaha volt legnagyobb edző "címéért"...ezért a titulusért az elmult egy évben, és jelen pillanatban is rengeteget tesz....noha csak a fórumot olvasva aligha hinné el ezt bárki is........
-
rikiramos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ugyan ezt gondolom.Pad'em írta:Hullunk is ki akkor azzal a lendülettel. Az a baj én is félek ettől a forgatókönyvtőlrikiramos írta:
Mi mast tudott volna feltenni?
Én meg mindig ugy gondolom, hogy túl makacs, ha lesz Alaba, Lv,
ugyan ugy az Lv-alaba,rudi,mendy
valvi Tchu, kezdot fogja feldobni..
De ezen majd akkor idegeskedjünk.
Ez a mai ez 10/10-es performansz mindenkitől![]()
Lehet én vagyok bugyuta, de kerdem,
Mikor tanult az öreg a hibáiból?
Ha ragaszkodik valamihez, abbol nem enged.
Mint a multkori nyilatkozat.
“Asencio nem reg van velünk”
Az nem szamit, hogy harap karmol szerel, tenyleg mar mar a prime Ramost idezi fel olykor. De Ő “nem olyan reg van velünk”
Mi lett volna ha még egy Lorenzot is kiprobalt volna?!
Lehet lenne jobb hatvedunk is..(nyilvan ez nem biztos, de ha ki sem probaljuk..)
De mara ez mindegy, megvagtuk a cici-t, tovabb mentunk, ma örülünk ennek, hetvegen ujra ismet szenvedes.
- Pad'em
Hullunk is ki akkor azzal a lendülettel. Az a baj én is félek ettől a forgatókönyvtőlrikiramos írta:Babinho írta: Carlo![]()
![]()
![]()
Remélem azért a sok mocsok befejeződik az irányába, nem a jogos kritikáról beszélve.
A 2. generációval nyomja az érát, és ezzel a generációval is a 3. szezonban is új csapatot kreálva...megint megtalálta a tökéletes csapatot, a tökéletes játékot, kivégeztük a cityt
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon. Teljesen egyedülálló amit művel![]()
Csak gondoljuk végig az összes szezonját...most is a tavalyi évi csúcs után, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. 0 igazolás a sérülések és a távozó Kroos helyére. Mbappe persze más tészta. Lehet a sérülések kellettek, de felfedezte, betette, bizalmat adott Asencionak, korrigálta a hibáit a kp-n és a védelemben, és csapatmunkára, alázatra és hihetetlen focira bírta ezt a négyest elől, ahol most szinte mindenki lubickol![]()
Ha kupát nyer? MARADJON
De ezen majd akkor idegeskedjünk.
Ez a mai ez 10/10-es performansz mindenkitől
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
rikiramos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Raúl, Morientes, Modric, Carvajal, Marcelo, A Fenomen, S. Ramos, David Silva, Maldini, Varane, Valverde, Hakimi
Babinho írta: Carlo![]()
![]()
![]()
Remélem azért a sok mocsok befejeződik az irányába, nem a jogos kritikáról beszélve.
A 2. generációval nyomja az érát, és ezzel a generációval is a 3. szezonban is új csapatot kreálva...megint megtalálta a tökéletes csapatot, a tökéletes játékot, kivégeztük a cityt
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon. Teljesen egyedülálló amit művel![]()
Csak gondoljuk végig az összes szezonját...most is a tavalyi évi csúcs után, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. 0 igazolás a sérülések és a távozó Kroos helyére. Mbappe persze más tészta. Lehet a sérülések kellettek, de felfedezte, betette, bizalmat adott Asencionak, korrigálta a hibáit a kp-n és a védelemben, és csapatmunkára, alázatra és hihetetlen focira bírta ezt a négyest elől, ahol most szinte mindenki lubickol![]()
Ha kupát nyer? MARADJON
Azért erősen a sérülések miatt nem volt választása más kezdőt felrakni.Babinho írta: Carlo![]()
![]()
![]()
Reméljük most már kitart emellett.
Jelenleg a balhátvéd az egyetlen kérdés, erre a Cama-Fran-Mendy hármasból nem Mendy van a legjobb formában
Carlo
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon. Teljesen egyedülálló amit művel
Csak gondoljuk végig az összes szezonját...most is a tavalyi évi csúcs után, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. 0 igazolás a sérülések és a távozó Kroos helyére. Mbappe persze más tészta. Lehet a sérülések kellettek, de felfedezte, betette, bizalmat adott Asencionak, korrigálta a hibáit a kp-n és a védelemben, és csapatmunkára, alázatra és hihetetlen focira bírta ezt a négyest elől, ahol most szinte mindenki lubickol
Ha kupát nyer? MARADJON
Ki lenne erre képes? Szerintem senki a világon. Teljesen egyedülálló amit művel
Csak gondoljuk végig az összes szezonját...most is a tavalyi évi csúcs után, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. 0 igazolás a sérülések és a távozó Kroos helyére. Mbappe persze más tészta. Lehet a sérülések kellettek, de felfedezte, betette, bizalmat adott Asencionak, korrigálta a hibáit a kp-n és a védelemben, és csapatmunkára, alázatra és hihetetlen focira bírta ezt a négyest elől, ahol most szinte mindenki lubickol
Ha kupát nyer? MARADJON
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Realista24 írta:Lehet jobb pundit lesz, mint edzoPad'em írta: Wayne Rooney: "Real Madrid came here without any defenders, and we never heard Ancelotti talk about that even once. He never complains. He lost his defense and has had many injuries this season, but he didn't speak, if it was another coach he would never shut up."
Tudnak ezek az alkesz angol favágók jókat is mondani![]()
![]()
Mondjuk azt nem nehez megugrani.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet jobb pundit lesz, mint edzoPad'em írta: Wayne Rooney: "Real Madrid came here without any defenders, and we never heard Ancelotti talk about that even once. He never complains. He lost his defense and has had many injuries this season, but he didn't speak, if it was another coach he would never shut up."
Tudnak ezek az alkesz angol favágók jókat is mondani![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Wayne Rooney: "Real Madrid came here without any defenders, and we never heard Ancelotti talk about that even once. He never complains. He lost his defense and has had many injuries this season, but he didn't speak, if it was another coach he would never shut up."
Tudnak ezek az alkesz angol favágók jókat is mondani
Tudnak ezek az alkesz angol favágók jókat is mondani
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Valóban jár a dicséret Carlo-nak, sokadszorra bizonyítja, hogy mostoha körülmények között is valahogy még mindig áll a csapata.
Komoly mélyütés volt a 2 Barca elleni meccs és a helyenként siralmas játék, de a City elleni taktika a sok és lassú kézilabdázás ellenére is nagyon ült, lehetett volna 4-9 is ide...
Komoly mélyütés volt a 2 Barca elleni meccs és a helyenként siralmas játék, de a City elleni taktika a sok és lassú kézilabdázás ellenére is nagyon ült, lehetett volna 4-9 is ide...
- Galacticos
Azert ha mar sokat szidtuk carlot ezt tegnap odatette. Akkor is ezt mondanam ha x lett volna, az nem az o "hibaja" hogy vini az elso negyed oraba 2 ziccert hibazott vagy hogy a masodik elejen minden is kimaradt. Felrakta ceballost ezt akartuk, megkaptuk. Felrakta fedet jobbhatvedbe, ezt akartuk meghuzta ezt is.
Furcsa de pici keseruseg van bennem annak ellenere hogy az utolso perces gyoztes gol sok mindent felulir mert tegnap tobb gollal is nyerhettunk volna, mindegy ha ezt megtesszuk a bernabeuba is. Nagyon jo helyzetbe vagyunk, a city mentalisan nem jo es most tamadniuk kell majd, es akkor meg nagyobb teruleteink lesznek.
Brahim behozatala is tokeletesen lett idozitve igy hogy egybol golt lott, az asencio tchoua paros is teljesen jol mukodott. Azt remelem hogy ceba nem jatszotta ki magat az amugy tok felesleges bunteto miatt.
Beli.
Furcsa de pici keseruseg van bennem annak ellenere hogy az utolso perces gyoztes gol sok mindent felulir mert tegnap tobb gollal is nyerhettunk volna, mindegy ha ezt megtesszuk a bernabeuba is. Nagyon jo helyzetbe vagyunk, a city mentalisan nem jo es most tamadniuk kell majd, es akkor meg nagyobb teruleteink lesznek.
Brahim behozatala is tokeletesen lett idozitve igy hogy egybol golt lott, az asencio tchoua paros is teljesen jol mukodott. Azt remelem hogy ceba nem jatszotta ki magat az amugy tok felesleges bunteto miatt.
Beli.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nekünk az, hogy talán kevesebbet kellene Lucasnak és gyenge Mendynek játszania. Carlonak viszont csak annyi, hogy jó minden elsők vagyunk.Yazid írta:És? Mi a konkluzio?Realista24 írta: Carlo bajnoki pontjai 23 meccs utan:
57 points - 2013/14
57 points - 2014/15
53 points - 2021/22
52 points - 2022/23
58 points - 2023/24
50 points - 2024/25![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ki mit akarYazid írta:És? Mi a konkluzio?Realista24 írta: Carlo bajnoki pontjai 23 meccs utan:
57 points - 2013/14
57 points - 2014/15
53 points - 2021/22
52 points - 2022/23
58 points - 2023/24
50 points - 2024/25![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nuevo_ericco
Több pontot kell szerezni a szezon végéig, mint a Barca és az AtletiYazid írta:És? Mi a konkluzio?Realista24 írta: Carlo bajnoki pontjai 23 meccs utan:
57 points - 2013/14
57 points - 2014/15
53 points - 2021/22
52 points - 2022/23
58 points - 2023/24
50 points - 2024/25![]()
És? Mi a konkluzio?Realista24 írta: Carlo bajnoki pontjai 23 meccs utan:
57 points - 2013/14
57 points - 2014/15
53 points - 2021/22
52 points - 2022/23
58 points - 2023/24
50 points - 2024/25
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Carlo bajnoki pontjai 23 meccs utan:
57 points - 2013/14
57 points - 2014/15
53 points - 2021/22
52 points - 2022/23
58 points - 2023/24
50 points - 2024/25
57 points - 2013/14
57 points - 2014/15
53 points - 2021/22
52 points - 2022/23
58 points - 2023/24
50 points - 2024/25
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt a bírózásba búrkolózást amúgy el kellene felejteni a csapatnak/klubnak/RMTV-nek, mert olyanok leszünk a végére, mint Vinicius és a rasszizmus elleni küzdelem.
Jobb lenne, ha a pályán lenne megcsapkodva mindenki és nem egy-egy rossz ítéletre akarnánk felülni.
Jobb lenne, ha a pályán lenne megcsapkodva mindenki és nem egy-egy rossz ítéletre akarnánk felülni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- R. Carlos
Azt alig merem már ezek után mondani, hogy az Atalanta 2x is meg volt. Szuperkupa döntőt is játszottunk velük.bluebike írta:Hát de hogy, hogy nem, ilyenkor az EL gyímvédő, még a tavaly BL döntős nem számít nagy csapatnak, bezzeg a messzeföldön méltatott AC Milan...R. Carlos írta:
Dortmund is.![]()
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Hát de hogy, hogy nem, ilyenkor az EL gyímvédő, még a tavaly BL döntős nem számít nagy csapatnak, bezzeg a messzeföldön méltatott AC Milan...R. Carlos írta:Dortmund is.Whiteheart írta:
Atalanta megvolt azért
- R. Carlos
Dortmund is.Whiteheart írta:Atalanta megvolt azért_Bushido_ írta:
City és barca ellen lehet javítani, de pesszimista vagyok.
Ezek a nagy meccsek manapság nem nagyon mennek Carlonak....![]()