koszontem.'shutterisland írta: en nem banom annyira, ha nyertek, aguero tokeit se, csak legyen legalabb both team to score pls.![]()

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 12., szerda 5:55
koszontem.'shutterisland írta: en nem banom annyira, ha nyertek, aguero tokeit se, csak legyen legalabb both team to score pls.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 12., szerda 2:08
Mutasd a puncit Aguero!realmadrid95 írta: Az volt mar, hogy Aguero azt mondta, hogy kizart, hogy nyer a Real, de ha vegul megtortenik, akkor levagja a hereit?
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 12., szerda 0:27
És eddig legalább minden páratlan évben nyugi volt nyáron, nem is csoda, hogy Carloval mindig az utána következő páros években nyertünk, páratlan években EB-VB (+BL győzelem) után szenvedtünk. Erre nyáron most jön az új Klub VB, ami után megint 0 pihenés lesz a játékosoknak, egyre több meccsel minden szezonban.Babinho írta:Nagyon gáz, holnap se nagyon kell más meccset nézni. És itt még vannak olyan párosítások, hogy látod azt, hogy a következő fordulóban is lesznek még olyan párosítasok a legjobb 16 között, hogy szinte EL színvonal...LosMerengues írta: Csak most nézem, hogy a többi párosítás a miénken kívül mennyire komolytalan...
És a klubok ki vannak fingva, esélytelen hogy egy real madridtól is csúcsteljesítményt láss, mert heti 2 meccsel augusztus óta...mik vannak már azokba a lábakba...és pihentek a nyáron 3 hetet. De a többi klub is. Eredménykényszer van, túlélés az egész. Csak hogy lehetőséget kapjon minden jött ment csapat, mindenféle porondon.
Nem is tudom hova tenni egyébként ezt a kört, olyan fura volt nézni, nem volt meg az a...indul a bl tavasz feeling, nem is vált el élesen a csoportkörtől még...a legjobb 8 sehol. Ez ilyen pótselejtező feeling. Elveszlik a bl rangja, főleg ha celticekkel, feyenordokkal vagy egy kalapban
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 12., szerda 0:23
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 12., szerda 0:16
Nagyon gáz, holnap se nagyon kell más meccset nézni. És itt még vannak olyan párosítások, hogy látod azt, hogy a következő fordulóban is lesznek még olyan párosítasok a legjobb 16 között, hogy szinte EL színvonal...LosMerengues írta: Csak most nézem, hogy a többi párosítás a miénken kívül mennyire komolytalan...
HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. február 11., kedd 23:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. február 11., kedd 23:25
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 11., kedd 19:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 11., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. február 11., kedd 19:36
Szornyen visszafele fejlodik, nemcsak fejben zuhant meg, de mar nem is agilis, csak a vegsebessege maradt meg. Ma meg docog is nala a labda.hehetheoriginal írta: hakimi bigballs achraf![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:26
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 11., kedd 18:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 11., kedd 18:12
Ja hát azt adom, hogy drága mint minden. Volt idő amikor 2 vagy 3 tv előfizetés kellett(még amikor a digi adta a bl-t), hogy mindenn meccset lássunk és az ha jól rémlik nem állt meg + 3000ben. Magára a szolgáltatásra gondoltam, hogy azzal nekem eddig nincs bajom sőt sikerült teljesen kiölnöm így a stúdiós beszélgetéseket és műs meccsekre se nagyon kapcsolgatok mert már nem lehet a fel le gombokkal váltani így megspórolok egy csomo felesleges focit ami amúgy se érdekelneBabinho írta: Dzsi az a bajom, hogy 3ezer, és már 20-30-at kell fizetni, hogy legyen tv-d, 1-2-3 streamed, hogy a családba mindenkinek legyen műsor, meg egy youtube premium. csak azért, hogy real meccseket nézz, kell két előfizetés (tv, meg ez) és akkor még egy szuperkupa meccset nem tudsz megnézni (mondjuk azért nem is volt kár...)
És ennyiért még Kata se ír rád...
De ezek a reddites meg vipleague-s streamek nem jók tv-n, fos az fps, megáll, szaggat, nem full screen általában, és akkor még ilyen pattanáskinyomás is bejön egy-egy szögletnél. hát azért 2025-ben otthon megvan minden érted, beülsz kanapé, popcorn, sör, nagy tv és akkor szórakozol ott, hogy 4x kell a play-re rányomni, mert 3x csak ribanc, szerencsejáték meg gyógyszer reklámot hoz be rá...
sok a 3k ezért, hogy megnézz 2 meccset, mert ha mellé kapnál még normális tartalmat egy hónapig, de hogy most visszanézd Hoffer Misit 2003-ból, meg Van Damme filmeket...hát nem vagyok én Remy
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. február 11., kedd 17:41
Linkeket elfogadok, meggyőzhető vagyok.hehetheoriginal írta:pont most irta le több ember - ígérem nem alternativ accountokAz illegális streameles béna, lassú, akad, reklámokkal van tele, akad, behal, lelövik.-, hogy nem ez a helyzet.
de hidd továbbra is ezt akkor![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 11., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 11., kedd 16:37
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 11., kedd 16:34
Pontosan, én 9kor eltakarodok futni, majd a második félidőre érkezem lehiggadva, hátha sikerül nem felbasznom magamziro4vr írta: aztán morgás és tombolás miután 20 perc után kettővel szopunk.![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2025. február 11., kedd 16:31
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 11., kedd 16:25
Valahol ott kell keresni.ziro4vr írta:Azokat nem Messi szájában tartja?realmadrid95 írta: Az volt mar, hogy Aguero azt mondta, hogy kizart, hogy nyer a Real, de ha vegul megtortenik, akkor levagja a hereit?![]()
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem