Mindenre valaszol, csak kifejti hosszan, neha nagyon messzirol, hogy legyen egy stabil alapja annak, amit mond. Gulyas Marci kritikan aluli, egyszeruen felbasz, mintha teljesen hulye lenne, es nem ertene magyarul.swfan írta:Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.ferni írta: Marci botrány mennyi butaságba ragad bele, nem értem néha minek húz felesleges dolgokat percekig.
MPt is el lehetett volna küldenie valami leányzóhoz tegnap este, hogy egy fokkal nyugodtabb legyen![]()

Politika
Re: Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mire nem válaszol?swfan írta:Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.ferni írta: Marci botrány mennyi butaságba ragad bele, nem értem néha minek húz felesleges dolgokat percekig.
MPt is el lehetett volna küldenie valami leányzóhoz tegnap este, hogy egy fokkal nyugodtabb legyen![]()
ne csak hallgasd, értsd is meg, mit mond...

thereisonly1ronaldo
Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.ferni írta: Marci botrány mennyi butaságba ragad bele, nem értem néha minek húz felesleges dolgokat percekig.
Marci botrány mennyi butaságba ragad bele, nem értem néha minek húz felesleges dolgokat percekig.
MPt is el lehetett volna küldenie valami leányzóhoz tegnap este, hogy egy fokkal nyugodtabb legyen
MPt is el lehetett volna küldenie valami leányzóhoz tegnap este, hogy egy fokkal nyugodtabb legyen

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én emlékszem amikor szabadult, középiskolás voltam a helyen ahol újra felbukkant.
Jöttek rendőrök, az iskolába is kérdezgettek róla, szemtanúkat kerestek.
Akkor volt az, hogy elcsalt egy gyereket a közeli parkba, és fojtogatta, nagy nehezen elszabadult a gyerek.
Amikor újra szabadult 3 évbe, visszajött ide, de lakossági összefogással a polgármester elérte, hogy ne maradhasson a településen.
Ekkor ment el oda Tápiószentmártonra.
Szégyen, hogy most is majd kap egy 10 évet, legyen 15, kiszabadul "jómagaviselettel", letelepszik valahol és megnyomorít újra egy életre pár életet.
Jöttek rendőrök, az iskolába is kérdezgettek róla, szemtanúkat kerestek.
Akkor volt az, hogy elcsalt egy gyereket a közeli parkba, és fojtogatta, nagy nehezen elszabadult a gyerek.
Amikor újra szabadult 3 évbe, visszajött ide, de lakossági összefogással a polgármester elérte, hogy ne maradhasson a településen.
Ekkor ment el oda Tápiószentmártonra.
Szégyen, hogy most is majd kap egy 10 évet, legyen 15, kiszabadul "jómagaviselettel", letelepszik valahol és megnyomorít újra egy életre pár életet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem rég kapcsoltam a Partizánra, hát nem egy baráti csevej.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szakmai gyakorlatot is elvegezte, jo pap alapanyag. Golyot a fejebe az osszes ilyennekhehetheoriginal írta: ilyenből lesz a jó pap
mert isten megbocsát.
- hehetheoriginal
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Írtam valamit arról, azokról az ember(ek)ről(???), akik visszaengedték a társadalmunkba ezt a mocskot, de inkább kitöröltem.hehetheoriginal írta: mindeközben zajlik az élet, semmiségek, mindennapok:
https://index.hu/belfold/2025/02/11/sze ... entmarton/
Ott tart a magyar jog, hogy erre nem lehet életfogytiglanit adni? Egy gyerek fejének a levágása 12 év? Miután pedig bizonyítja, hogy továbbra is közveszélyes és képtelen emberekkel együttélni, akkor 14 évet kap? Ez mi?
- hehetheoriginal
mindeközben zajlik az élet, semmiségek, mindennapok:
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
21k ember var a partizanos live visszaszamlalasnal, remeljuk nem hibazik bele peterunk.

- 'shutterisland
a jo oreg pesty par sor utan neha nem hozta a kotelezot, el is lett teve onnan.

- BlancoMark
Az a szomoru, hogy a kormanyparti oldalrol nem tudsz hivni semmilyen fuggetlen velemenyformalo embert, mert ledaraltak a teljes ertelmisegi reteguket es csak a fizetett propagandistak maradtak. Veluk meg semmi ertelme a musornak, mert 100%-ban azt szajkozzak amit Roganek elore megirnak/kitalalnak. Magyarorszagon nem tudsz megrendezni egy vitat mar fuggetlen emberek reszvetelevel, egeszen tragikusan karos ez a folyamat is.'shutterisland írta:egri a vegenhehetheoriginal írta: daniék próbálják magyarázni:
https://www.youtube.com/watch?v=SHmw_N8 ... rsz%C3%A1g
![]()
![]()
" dani, a szerkeszto engedelye nelkul de igeretet teszek, hogy miutan szetverted az egesz musort, ide nem jossz tobbet. "
a tokeletes propagandista, rezzenestelen arrcal daralja amit kell mint egy gep es minden lepereg rola, csak hajtja a magaet.
az egyik legirritalobb fidesz katona.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
És a végén Deák lett az áldozat, már tetszeleg ebben a pózban.
Én ezeket jobban utálom mint a politikusaikat komolyan, igazi férgek.
Én ezeket jobban utálom mint a politikusaikat komolyan, igazi férgek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- 'shutterisland
egri a vegenhehetheoriginal írta: daniék próbálják magyarázni:
https://www.youtube.com/watch?v=SHmw_N8 ... rsz%C3%A1g
![]()

" dani, a szerkeszto engedelye nelkul de igeretet teszek, hogy miutan szetverted az egesz musort, ide nem jossz tobbet. "

a tokeletes propagandista, rezzenestelen arrcal daralja amit kell mint egy gep es minden lepereg rola, csak hajtja a magaet.
az egyik legirritalobb fidesz katona.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Jövőhét pénteken meg Sznobjektív MP-vel.'shutterisland írta:es szerintem a holnapi MP - partizan is karcolni fogja a millat a hetvegeig.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ne panaszkodjatok, szarnyal a forint

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ennyire bizonytalan válallkozó környezetben ez nem meglepő. Mindenki addig emel, addig akar minél több hasznot termelni, amíg nem jön újabb adó, vagy akár kettő is.swfan írta: Az infláció is repülőrajtot vett: https://telex.hu/gazdasag/2025/02/11/in ... januar-ksh
Az infláció is repülőrajtot vett: https://telex.hu/gazdasag/2025/02/11/in ... januar-ksh