viszont tudom értelmezni az elhangzottakat, veled ellentétben.
ott volt feketén-fehéren a válasz, csak neked az agyad nem hallotta biztos.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:39
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:38
Nem ferdítettem sehol, konkrétan ezt válaszolta.hehetheoriginal írta:ne hazudj, ne ferdíts.swfan írta:
Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményed
Válasz: lényegtelen.
Ja, válaszolt... Jézusom, ne legyetek már olyanok, mint a fideszesek
ez az első alapdolog.
utána mehetünk tovább összetettebb dolgokra.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. február 11., kedd 19:37
De elmondta, kifejtette, nem szamit mi a velemenye. Az szamit, hogy akik ertenek hozza, mit mondanak. Emberek, akik ertenek dolgozkhoz, ossze fognak ulni, es megmondjak mi lehet a jo. Nem Magyar Peter sem Jozsi bacsi Pilismarotrol fogja megmondani, hogy az egykulcsos ado jo vagy nem.swfan írta:Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményedhehetheoriginal írta: mire nem válaszol?
ne csak hallgasd, értsd is meg, mit mond...![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:36
Egy műsort nézünk? Vagy itt már a NER 2.0 épül?soadroli írta: mekkora nyomorult ez a marci![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:36
ne hazudj, ne ferdíts.swfan írta:Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményedhehetheoriginal írta: mire nem válaszol?
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:35
Konkrét kérdés: egy vagy többkulcsos adó, neked személyesen mi a véleményedhehetheoriginal írta:mire nem válaszol?swfan írta:
Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. február 11., kedd 19:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:34
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. február 11., kedd 19:32
Mindenre valaszol, csak kifejti hosszan, neha nagyon messzirol, hogy legyen egy stabil alapja annak, amit mond. Gulyas Marci kritikan aluli, egyszeruen felbasz, mintha teljesen hulye lenne, es nem ertene magyarul.swfan írta:Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.ferni írta: Marci botrány mennyi butaságba ragad bele, nem értem néha minek húz felesleges dolgokat percekig.
MPt is el lehetett volna küldenie valami leányzóhoz tegnap este, hogy egy fokkal nyugodtabb legyen![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 19:31
mire nem válaszol?swfan írta:Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.ferni írta: Marci botrány mennyi butaságba ragad bele, nem értem néha minek húz felesleges dolgokat percekig.
MPt is el lehetett volna küldenie valami leányzóhoz tegnap este, hogy egy fokkal nyugodtabb legyen![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 11., kedd 19:30
Marci azért húzza, mert MP nem válaszol konkrétan a kérdésre.ferni írta: Marci botrány mennyi butaságba ragad bele, nem értem néha minek húz felesleges dolgokat percekig.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 11., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. február 11., kedd 19:18
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 11., kedd 19:15
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. február 11., kedd 18:41
Szakmai gyakorlatot is elvegezte, jo pap alapanyag. Golyot a fejebe az osszes ilyennekhehetheoriginal írta: ilyenből lesz a jó pap
mert isten megbocsát.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. február 11., kedd 18:30
Írtam valamit arról, azokról az ember(ek)ről(???), akik visszaengedték a társadalmunkba ezt a mocskot, de inkább kitöröltem.hehetheoriginal írta: mindeközben zajlik az élet, semmiségek, mindennapok:
https://index.hu/belfold/2025/02/11/sze ... entmarton/
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 11., kedd 18:22
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 11., kedd 18:03
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem