Forditva, Aguero beszel mindig teli szajjal.ziro4vr írta:Azokat nem Messi szájában tartja?realmadrid95 írta: Az volt mar, hogy Aguero azt mondta, hogy kizart, hogy nyer a Real, de ha vegul megtortenik, akkor levagja a hereit?![]()

Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azokat nem Messi szájában tartja?realmadrid95 írta: Az volt mar, hogy Aguero azt mondta, hogy kizart, hogy nyer a Real, de ha vegul megtortenik, akkor levagja a hereit?

Nem illik.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az volt mar, hogy Aguero azt mondta, hogy kizart, hogy nyer a Real, de ha vegul megtortenik, akkor levagja a hereit?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mint az a family guy videó, zsepi pipa, sör pipa, gundeltakács pipa...aztán morgás és tombolás miután 20 perc után kettővel szopunk.

Nem illik.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ááááááááhhááháháháhkurvaistenit, azért amilyen keretünk van, kurvára égő lenne....Yazid írta: Figyeljetek mar, még erre a 2 bl meccsre mar felesleges venni streamet![]()
de ettől az edzőtől kitelik

thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
En szoktam neha tukrozni (bar laptoprol HDMI-vel sokkal kezenfekvobb szerintem), es olyankor ezt az oldalt hasznalom:Dupla D írta: Nekem olyan stream kell, amin iphone-t tudok tükrözni tv-re akadásmentesen. Ezt eddig egy stream se tudta nekem megugrani. De ha tudtok ilyen streamet, akkor ne tartsátok magatokban.
https://www.footybite.to/
Figyeljetek mar, még erre a 2 bl meccsre mar felesleges venni streamet

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekem meg olyan, ami nem minimum 30mp csuszasban van.Dupla D írta: Nekem olyan stream kell, amin iphone-t tudok tükrözni tv-re akadásmentesen. Ezt eddig egy stream se tudta nekem megugrani. De ha tudtok ilyen streamet, akkor ne tartsátok magatokban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mondjuk szerintem jobb a minősége mint az 1080p RTLPluszon, aztán a fene se tudja, lehet csak a 4K-s TV teszi jobbá, nem tudom.
Akadozás nálam kb az első játéknapon volt, azóta nem emlékszem rá.

-
Na várj… Azt akarod mondani, hogy Kata, aki 1 km-en belül van és szexet akar az csak valami kamu? Mondjuk furcsa volt, hogy egy szőrös nyugdíjas bácsi várt rám, amikor megbeszéltük a találkát…dzsi91 írta:Azoknak a többségét nemlehet fullscreenre rakni tv-n meg 5 percenként rádír Kata aki 1km-en belül van és sexet akar.hehetheoriginal írta: ugyanezt megkapod barmilyen ingyenes streamen is, es meg a fasz kommentatort se kell hallgatni![]()
Nem vagyok az rtl mellett de gondom eddig nem volt vele.
Hala Madrid y nada más 
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nekem olyan stream kell, amin iphone-t tudok tükrözni tv-re akadásmentesen. Ezt eddig egy stream se tudta nekem megugrani. De ha tudtok ilyen streamet, akkor ne tartsátok magatokban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2025. február 11., kedd 14:03-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- hehetheoriginal
pont most irta le több ember - ígérem nem alternativ accountokAz illegális streameles béna, lassú, akad, reklámokkal van tele, akad, behal, lelövik.

de hidd továbbra is ezt akkor

thereisonly1ronaldo
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nekem megér havi 3000 forintot hogy ne kelljen szijjartotmeg migransozast hallgatni Real meccsek alatt, igazából szomorú de ez a szint. Nyilván ha van elérhető jobb szolgáltatás, azonnal váltok. Az illegális streameles béna, lassú, akad, reklámokkal van tele, akad, behal, lelövik. Kéne valami sport live stream Netflix, az lenne a legnagyobb királyság. Nemzetközi csatornákkal

- hehetheoriginal
kata csak ne irjon semmit, bassza meg magát
vannak 8000kbps acestream linkek is, azokhoz vmi streamelni kepes videolejatszo kell - semmi extra, egy acestream klienst telepitesz, aztan vlc-n peldaul megnyitod a stream linket, boven jobb minoseg, mint holmi full hd balfaszsag.

igy van.mindig streamen nézem és teljesen jól működnek.
vannak 8000kbps acestream linkek is, azokhoz vmi streamelni kepes videolejatszo kell - semmi extra, egy acestream klienst telepitesz, aztan vlc-n peldaul megnyitod a stream linket, boven jobb minoseg, mint holmi full hd balfaszsag.
thereisonly1ronaldo
Dzsi az a bajom, hogy 3ezer, és már 20-30-at kell fizetni, hogy legyen tv-d, 1-2-3 streamed, hogy a családba mindenkinek legyen műsor, meg egy youtube premium. csak azért, hogy real meccseket nézz, kell két előfizetés (tv, meg ez) és akkor még egy szuperkupa meccset nem tudsz megnézni (mondjuk azért nem is volt kár...)
És ennyiért még Kata se ír rád...
De ezek a reddites meg vipleague-s streamek nem jók tv-n, fos az fps, megáll, szaggat, nem full screen általában, és akkor még ilyen pattanáskinyomás is bejön egy-egy szögletnél. hát azért 2025-ben otthon megvan minden érted, beülsz kanapé, popcorn, sör, nagy tv és akkor szórakozol ott, hogy 4x kell a play-re rányomni, mert 3x csak ribanc, szerencsejáték meg gyógyszer reklámot hoz be rá...
sok a 3k ezért, hogy megnézz 2 meccset, mert ha mellé kapnál még normális tartalmat egy hónapig, de hogy most visszanézd Hoffer Misit 2003-ból, meg Van Damme filmeket...hát nem vagyok én Remy
És ennyiért még Kata se ír rád...
De ezek a reddites meg vipleague-s streamek nem jók tv-n, fos az fps, megáll, szaggat, nem full screen általában, és akkor még ilyen pattanáskinyomás is bejön egy-egy szögletnél. hát azért 2025-ben otthon megvan minden érted, beülsz kanapé, popcorn, sör, nagy tv és akkor szórakozol ott, hogy 4x kell a play-re rányomni, mert 3x csak ribanc, szerencsejáték meg gyógyszer reklámot hoz be rá...
sok a 3k ezért, hogy megnézz 2 meccset, mert ha mellé kapnál még normális tartalmat egy hónapig, de hogy most visszanézd Hoffer Misit 2003-ból, meg Van Damme filmeket...hát nem vagyok én Remy
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A TV adas is nagyjabol ez a minoseg. Az ingyenes streameknel van nagyobb felbontas is, de cserebe az RTL-nel eleg nagy bitrataval kuldik, szoval nincsen se frame drop, se a tomoritesbol fakado minosegromlas es meg bitcoin farmer scriptek se futnak a hatterben.dzsi91 írta:Sima 1080p(soha nem látott minőség )
Remelem lesz La Liga stream is idovel es akkor le is mondhatom a TV elofizetest, amibol boven kijon ketto ilyen szolgaltatas.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Remy írta:Jo, de lehet hehenek az kell, hogy Kata rairjon.dzsi91 írta:
Azoknak a többségét nemlehet fullscreenre rakni tv-n meg 5 percenként rádír Kata aki 1km-en belül van és sexet akar.![]()
Amugy nem, sajnos nem jok az ingyenes streamek. Ki lehet fogni, de osszessegeben full stresszes. Megall, szetesik a kep, 2-3 perces kesik. Stb.
Nekem a vipleague-s ingyen stream kevesebbszer akadt meg, mint az rtl-es.

Mondjuk Kata zaklatott előtte és közben, az tény, de ennyi belefér.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jo, de lehet hehenek az kell, hogy Kata rairjon.dzsi91 írta:Azoknak a többségét nemlehet fullscreenre rakni tv-n meg 5 percenként rádír Kata aki 1km-en belül van és sexet akar.hehetheoriginal írta: ugyanezt megkapod barmilyen ingyenes streamen is, es meg a fasz kommentatort se kell hallgatni![]()
Amugy nem, sajnos nem jok az ingyenes streamek. Ki lehet fogni, de osszessegeben full stresszes. Megall, szetesik a kep, 2-3 perces kesik. Stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
mindig streamen nézem és teljesen jól működnek. beírod gúgelbe, hogy reddit soccer streams, választasz egyet, simán megy full screenben és egy adblocckal se katát, se youtubeos hirdetéseket, se megafost, se semmi szutykos hirdetést nem látsz soha. ízipízidzsi91 írta:Azoknak a többségét nemlehet fullscreenre rakni tv-n meg 5 percenként rádír Kata aki 1km-en belül van és sexet akar.hehetheoriginal írta: ugyanezt megkapod barmilyen ingyenes streamen is, es meg a fasz kommentatort se kell hallgatni![]()