Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Ha pudinglevesre gondolsz, akkor valószínűleg letiltott, én ugyanis látom a kommentjeitferni írta: Eltűntek a kommentjei, win![]()
![]()
Eltűntek a kommentjei, win

Ne legyen teljesen off, egy kis összeállítás, hogy sikerül ellent mondania magának Gulyásnak
Szegény mindig ki van küldve megmagyarázni mindennek az ellentetjét, hiába volt 1 hete még máshogy

Repülőrajt Nagy Márton-módra: mínusz 67,8 milliárddal, a tavalyinál 122 milliárddal rosszabbul kezdte az évet az állam

Ne legyen teljesen off, egy kis összeállítás, hogy sikerül ellent mondania magának Gulyásnak

Szegény mindig ki van küldve megmagyarázni mindennek az ellentetjét, hiába volt 1 hete még máshogy

Repülőrajt Nagy Márton-módra: mínusz 67,8 milliárddal, a tavalyinál 122 milliárddal rosszabbul kezdte az évet az állam
Írja a full faszságokat, tényként, ami ilyen tipik van valami köze a valósághoz, de azért mégse úgy volt....untouchable írta: Látom Ferni úr felvette a kesztyűt Redditen.
Hajrá katona!![]()
És a sok ember elolvassa és elhiszi, mert hát ki a fene olvas utána ilyen dolgoknak.
Nagy mellénnyel terjeszti a faszságot.
Egészen szürreális, ahogy egy Barcás képes azt leírni, hogy "a Madrid egy velejéig romlott intézmény" és tapsikol ehhez a hányinger bohózathoz, amit a Barcában csinálnak a klubbal...
De ugye ilyen Neymar biznisz, ahol simliztek, Messi évi majdnem 150 milliója akkor Negreira, akkor hogy engednek most mindent nekik ne álljanak csődbe és egyértelműen kamuznak pénzügyekben és okoskodnak... Na az nem baj.
Na de ne offoljunk itt erről.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
untouchable írta: Látom Ferni úr felvette a kesztyűt Redditen.
Hajrá katona!![]()

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most fel van baszva az agyam, asmr alvós mixen kívül ez hoz még vissza a valóságba, ez szedi le a szemem a homlokomból alaphelyzetbe:
https://www.youtube.com/watch?v=c5LeLdb ... SoulDrives
https://www.youtube.com/watch?v=c5LeLdb ... SoulDrives

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert mi lesz ha találkozol velük élőben? Nem lépsz te ki a komfortzónából egy jobbfajta anyázáson kívül.hehetheoriginal írta:napok óta próbálom megnézni.'shutterisland írta:
es szerintem a holnapi MP - partizan is karcolni fogja a millat a hetvegeig.
volt hatása. az biztos.
de mindig annyira felmegy a vérnyomásom ettől a kurva geci szutyok aljacigány faszkalap orbántól meg a kurva családjától, hogy ki kell nyomnom mindig.
most eljutottam az andrássy kúria & spa részhez, mikor mutatják a dombokat az autóból, hogy ezek a maffiózók konkrétan ráteszik a mocskos enyves kezüket az ország legszebb részeire, annyira összeszorult a torkom, hogy nem tudtam tovább nézni, és nem is fogom tovább nézni.
annyit szeretnék még ebben az életben kérni, hogy viktor és a kosz családja a sleppel együtt véres hányásos kínok kínja közt dögöljön meg és adja isten, hogy addig soha egyikkel se találkozzak élőben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Fociban szerintem picit megérthetőbb az érzelmek miatti vakság, elfogultság. A politikában nem szabadna így lennie, de sokan úgy tekintenek a politikusokra, pártokra, mint kedvenc focicsapataikra. Törzsi reflexek, hiába.mila írta: vannak ilyenek is. fidesz propagandát nem veszik be, de a barca propagandát meg tövig benyalják, érdekes
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
vannak ilyenek is. fidesz propagandát nem veszik be, de a barca propagandát meg tövig benyalják, érdekesuntouchable írta: Nem tudom, hogy ez hova való, de itt hagyom nektek.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... orruptabb/
92:48
-
Ezt idáig is tudtuk róla, hehe néven itt is szokott kommentelniuntouchable írta: Nem tudom, hogy ez hova való, de itt hagyom nektek.

- hehetheoriginal
napok óta próbálom megnézni.'shutterisland írta:es szerintem a holnapi MP - partizan is karcolni fogja a millat a hetvegeig.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()
volt hatása. az biztos.
de mindig annyira felmegy a vérnyomásom ettől a kurva geci szutyok aljacigány faszkalap orbántól meg a kurva családjától, hogy ki kell nyomnom mindig.
most eljutottam az andrássy kúria & spa részhez, mikor mutatják a dombokat az autóból, hogy ezek a maffiózók konkrétan ráteszik a mocskos enyves kezüket az ország legszebb részeire, annyira összeszorult a torkom, hogy nem tudtam tovább nézni, és nem is fogom tovább nézni.
annyit szeretnék még ebben az életben kérni, hogy viktor és a kosz családja a sleppel együtt véres hányásos kínok kínja közt dögöljön meg és adja isten, hogy addig soha egyikkel se találkozzak élőben.
thereisonly1ronaldo
Sok olyan ember is megnézte amúgy, aki nem foglalkozik ilyenekkel és ott minden ilyesmi új infó.
Ennek a videónak fix volt hatása.
Ennek a videónak fix volt hatása.
- BlancoMark
Imadnak a magyarok triggerelodni amikor szarul megy anyagilag, de amig jol megy addig meg tisztelik a tolvajokat es elismeroen csettintenek, hogy 'miniszterelnok ur mennyire okosba megoldotta, en is ezt tennem'.halamadrid írta:Ráadásul tényleg megvan már 2 millió, mert ez nem "csak" egy szám, amit folyamatosan újrahallgatnak, és minden újrakatintotr 30 másodpercért ugrik egyet a számláló.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ráadásul tényleg megvan már 2 millió, mert ez nem "csak" egy szám, amit folyamatosan újrahallgatnak, és minden újrakatintotr 30 másodpercért ugrik egyet a számláló.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

-
Nem tudom, hogy ez hova való, de itt hagyom nektek. 

Hala Madrid y nada más 
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
es szerintem a holnapi MP - partizan is karcolni fogja a millat a hetvegeig.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()
Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.

Lázár János egy most 76 éves nagymamával pereskedett, majd miután meg lett az ítélet elsőfokon fellebbezett súlyosbításért
Teljesen szürreális ami megy basszameg
Milliárdokért hazudnak az emberek pofájába, tuszkolják le a propagandát az emberek torkán ahol tudják, de a nagyit beperlik
1 év próbaidő és 10000 Ft perköltség kifizetése lett az ítélet végül...
Cikk végén van egy link MZP posztjához, aminek a végén van egy youtube videó erről a nagyon veszélyes bűnözőről....

Teljesen szürreális ami megy basszameg
Milliárdokért hazudnak az emberek pofájába, tuszkolják le a propagandát az emberek torkán ahol tudják, de a nagyit beperlik

1 év próbaidő és 10000 Ft perköltség kifizetése lett az ítélet végül...
Cikk végén van egy link MZP posztjához, aminek a végén van egy youtube videó erről a nagyon veszélyes bűnözőről....