untouchable írta: Látom Ferni úr felvette a kesztyűt Redditen.
Hajrá katona!![]()

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. február 10., hétfő 21:40
untouchable írta: Látom Ferni úr felvette a kesztyűt Redditen.
Hajrá katona!![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 10., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 10., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 10., hétfő 19:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 10., hétfő 19:53
Mert mi lesz ha találkozol velük élőben? Nem lépsz te ki a komfortzónából egy jobbfajta anyázáson kívül.hehetheoriginal írta:napok óta próbálom megnézni.'shutterisland írta:
es szerintem a holnapi MP - partizan is karcolni fogja a millat a hetvegeig.
volt hatása. az biztos.
de mindig annyira felmegy a vérnyomásom ettől a kurva geci szutyok aljacigány faszkalap orbántól meg a kurva családjától, hogy ki kell nyomnom mindig.
most eljutottam az andrássy kúria & spa részhez, mikor mutatják a dombokat az autóból, hogy ezek a maffiózók konkrétan ráteszik a mocskos enyves kezüket az ország legszebb részeire, annyira összeszorult a torkom, hogy nem tudtam tovább nézni, és nem is fogom tovább nézni.
annyit szeretnék még ebben az életben kérni, hogy viktor és a kosz családja a sleppel együtt véres hányásos kínok kínja közt dögöljön meg és adja isten, hogy addig soha egyikkel se találkozzak élőben.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 10., hétfő 19:48
Fociban szerintem picit megérthetőbb az érzelmek miatti vakság, elfogultság. A politikában nem szabadna így lennie, de sokan úgy tekintenek a politikusokra, pártokra, mint kedvenc focicsapataikra. Törzsi reflexek, hiába.mila írta: vannak ilyenek is. fidesz propagandát nem veszik be, de a barca propagandát meg tövig benyalják, érdekes
HozzászólásSzerző: mila » 2025. február 10., hétfő 19:45
vannak ilyenek is. fidesz propagandát nem veszik be, de a barca propagandát meg tövig benyalják, érdekesuntouchable írta: Nem tudom, hogy ez hova való, de itt hagyom nektek.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... orruptabb/
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. február 10., hétfő 19:44
Ezt idáig is tudtuk róla, hehe néven itt is szokott kommentelniuntouchable írta: Nem tudom, hogy ez hova való, de itt hagyom nektek.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... orruptabb/
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. február 10., hétfő 19:43
napok óta próbálom megnézni.'shutterisland írta:es szerintem a holnapi MP - partizan is karcolni fogja a millat a hetvegeig.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 10., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 10., hétfő 19:28
Imadnak a magyarok triggerelodni amikor szarul megy anyagilag, de amig jol megy addig meg tisztelik a tolvajokat es elismeroen csettintenek, hogy 'miniszterelnok ur mennyire okosba megoldotta, en is ezt tennem'.halamadrid írta:Ráadásul tényleg megvan már 2 millió, mert ez nem "csak" egy szám, amit folyamatosan újrahallgatnak, és minden újrakatintotr 30 másodpercért ugrik egyet a számláló.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. február 10., hétfő 19:22
Ráadásul tényleg megvan már 2 millió, mert ez nem "csak" egy szám, amit folyamatosan újrahallgatnak, és minden újrakatintotr 30 másodpercért ugrik egyet a számláló.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 10., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. február 10., hétfő 18:37
es szerintem a holnapi MP - partizan is karcolni fogja a millat a hetvegeig.Sierra írta: Nagyot megy a Direkt36 Orbán dinasztia videója, 3 nap alatt 2 milliós nézettség.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 10., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 10., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 10., hétfő 12:27
Nem fér bele a napi 450 millió forintba, amennyiből működnek, hogy megtanítsák az ott dolgozóknak, hogy ne kattintsanak random dolgokra...swfan írta: Na, most már valami értelmes is megy az M1 youtube csatornáján![]()
https://444.hu/2025/02/10/elloptak-a-ko ... satornajat
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. február 10., hétfő 12:20
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. február 9., vasárnap 22:17
HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. február 9., vasárnap 21:38
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem