raul 4 ever írta:
Ne már. Decemberben, amit újra hadrafogható volt Csumi, egyből padra rakta, sorozatosan.
A bilbao ellen rakta újra a kezdőbe a kp-ra, Asencio kezdett, kikaptunk. Az a meccs amiatt maradt emlékezetes mert Mbappé egyik legszarabb meccse volt amúgy, nem feltétlenül a védelem hibáztatható, meg amúgy is nehéz pálya. Utána 9 meccsünk volt a barca meccsig, 8 győzelem, 1 döntetlen.
A barca meccset nagyon elbaszta mindenki tudja...és azóta okosabb a fórum, és bármit tesz, vagy tett a múltban az rossz.
Lelketek rajta. Tegnap egyből ment a duma hogy már megint hogy cserélt.
Persze majd most az ő hibája lesz hogy Vini miért nem pados, ez lesz a következő hetek sláger szövege. Mintha amúgy megtehetné hogy padra rakja, ne vicceljünk már. És őszintén szólva én se tenném, pedig holnap eladnám a brazilt, de amíg itt van játszania kell, mert ha befogja mint tegnap, akkor egy ilyen játékost nem teszel a padra és kezdesz balhéba. Én is láttam nélküle a csapatot, jobban tetszett. De Carlo nem fogja kitenni, és ez nem is hiba tőle. Meg sem teheti, de ha megtehetné, nem tudom ki az az edző a világon aki megtenné. Xabi leültetné most? Vagy mindig okosabbak leszünk az aktuális edzőnél??