Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Miért nyúlnak bele ennyire nyíltan a bajnokságban minden egyes kibaszott héten? Hogy van ehhez pofájuk basszameg?
Kiderül 15+ évig a Barca fizette a bírókat, kiderül majd nem az hogy eltusolják és söprik a szőnyeg alá, már nyíltan folytatják is.
Egészen elképesztő.
Ez melyik bolygón nem volt tizi??
Kajak egészen szürreális, hogy az elmúlt 10+ évben több BLt nyertünk, mint bajnokságot...
Kiderül 15+ évig a Barca fizette a bírókat, kiderül majd nem az hogy eltusolják és söprik a szőnyeg alá, már nyíltan folytatják is.
Egészen elképesztő.
Ez melyik bolygón nem volt tizi??
Kajak egészen szürreális, hogy az elmúlt 10+ évben több BLt nyertünk, mint bajnokságot...
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Világ vicce lenne, ha ezért akármilyen büntetést kapna a klub (pénzbüntetést beleértve, pontlevonásról ne is beszéljünk). Eközben a Barca simán megússza a Negreira-ügyet, a City (tudom, másik liga meg szövetség) az FFP összes létező szabályának megszegését, stb.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát igen, ez a pályán is így szokott történni. Ha megkérded a bírót kicsit erélyesebben, hogy mi a szar volt ez, vagy mersz kicsit csúnyább szavakat használni, netán meccs után szidod a bírót, meglöksz valakit és az összeesik mint egy hulla, akkor elmeszelnek 2-3 meccsre, ha meccs közben agyon rúgsz valakit akkor lehet csak sárgát kapsz..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
JUST IN: La Liga have reported to the Disciplinary Committee the letter from Real Madrid.
The rest of La Liga clubs requested it.
@partidazocope
The rest of La Liga clubs requested it.
@partidazocope
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nzooli93
Az élet vicces iróniája,hogy mi vártunk ettol a szezontol sok gólos sima győzelmeket az elől lévő 4estol, erre a Barca lovoldoz a Sevilla otthonában Raphinhaval 4 gólokat

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lehet, hogy ez trofeakban nem fog megmutatkozni az ongyilkos vedekezes miatt, de ez a 112 gol mar most februarban is boven tobb, mint amennyit tavaly rugtunk az egesz szezonban, legalabb jol lehet szorakozni a kamikaze flick ballon.

Ő kapja, de mivel még csak 17 és tudja h sokat nyer majd még, átadja Raphinak, hiszen mindent neki köszönhet. A végén pedig ahogy Messi anno Yamalt, úgy fürdeti majd Yamal Raphit. Több mint klubNika91127 írta:Akarod mondani Yamal?TheBull6 írta: Lehet emésztgetni a Raphinha Aranylabdát![]()

Pedig ez eléggé lesnek nézett ki.gutihaz14 írta: https://streamff.com/v/b6a657d5
ezt a lestaktikat keptelen feltorni ancelotti egy bappeval....
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Akarod mondani Yamal?TheBull6 írta: Lehet emésztgetni a Raphinha Aranylabdát![]()
Lehet emésztgetni a Raphinha Aranylabdát

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Több góllal ő is ki tud kapni a Barcatol. Mit tanuljon meg a Sevillatol?_Bushido_ írta:rengetegszer van ez így. kellene tanulnia carlonak....ikarus93 írta: Carlo tanulhatna egy kettot a Sevilla felallasbol. Ha ott Vargasok helyett Bappék meg Vinik rohangalnak sztem a Sevilla 3al menne.
remélem pár meccset átnéznek, hogy kell a Cityt megfékezni.
megtörtént már épp elégszer az elmúlt időben, kiscsapatok által is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
rengetegszer van ez így. kellene tanulnia carlonak....ikarus93 írta: Carlo tanulhatna egy kettot a Sevilla felallasbol. Ha ott Vargasok helyett Bappék meg Vinik rohangalnak sztem a Sevilla 3al menne.
remélem pár meccset átnéznek, hogy kell a Cityt megfékezni.
megtörtént már épp elégszer az elmúlt időben, kiscsapatok által is.
- ikarus93
Carlo tanulhatna egy kettot a Sevilla felallasbol. Ha ott Vargasok helyett Bappék meg Vinik rohangalnak sztem a Sevilla 3al menne.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Meg tudná, h nem próbálna ki mindig a klasszikuson valami teljesen új dolgotgutihaz14 írta: https://streamff.com/v/b6a657d5
ezt a lestaktikat keptelen feltorni ancelotti egy bappeval....
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
A végén lesz vagy 5 közte. Most szinte tiszta lappal folytatodik a szezon a 3 esélyessel.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Felraktam hendivel, persze, hogy buziskodnaktomi_b írta: Felraktam 15k-t a Barcára, én mindent megtettem, hogy bukjanak.![]()

"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
Benitez 

- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Felraktam 15k-t a Barcára, én mindent megtettem, hogy bukjanak.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt amúgy nagyon sok egysejtű ösztönlény nem képes felfogni. Ha el is tekintünk attól, hogy mi vagyunk a Real Masdrid és ezért minden bl meccsünk nagyítózva van, semmi esetekből kreálnak híreket akkor is valaki megnézte, hogy hány meccsel játszottunk többet a bl-ben mint bármelyik európai nagycsapat? Kb utcahosszal több meccsünk volt nyilván ez nagyobb játéktér a bírók balfaszkodására.Professore írta:amikor nekünk kedvezett a bíró már csak a nagy számok törvénye alapján is.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Hát igen ezt nehéz megemészteni de ez sem fog változni egyhamar. A foci mindig is szubjektív dolog volt és mi is nyilván elfogultak vagyunk egy bizonyos mértékig. A fő probléma hogy túl sikeresek vagyunk, olyasmiket vitt véghez a csapat mint soha senki pl. címvédés a BL-ben. Ezért aztán valamivel meg akarják magyarázni hogy ŐK miért nem annyira sikeresek és az önreflexió helyett könnyebb csalást, maffiát, Francot kiáltani. Tök mindegy mi van vagy hogy ki nyer a lényeg hogy ezek ne mi legyünk. Ez a nagyság átka. A bibi csak ott van mikor ez begyűrűzik a szurkolóktól a birókhoz, vezető szerepben levő emberekhez. Valószínű az is benne van hogy tiszta lappal akarunk játszani és ez szúrja a zavarosban halászók érdekeit. Persze lehet találni pár kiragadott szitut amikor nekünk kedvezett a bíró már csak a nagy számok törvénye alapján is. Ezt évekig mantrázzák a nyílt csalásokat meg nyilván nem akarják észrevenni. Jó példa erre a bayernesek akik mai napig csalást emlegetnek aztán azt elfelejtik hogy ha korrekt lett volna a bíráskodás akkor már jóval az ominózus eset előtt game over lett volna nekik. Alternatív valóságban léteznek ahol mi vagyunk az örök gonosz. Szánalmas lúzerek mind.ferni írta: De legalább igaz lenne hogy nekünk fújnak a BLben, de ez is egy kreált baromság és mégis ezt kell hallgatni évek óta.