Realista24 írta:
Emberünk 9,5/10es, golt nem tudom mikor rugott utoljára, azért a mínusz fel, ha nagyon bele akarok kötni.
De ilyen performance-ok után Kroos, Modric, KDB és társai tövig voltak szpva. Valakinél meg csak elmegy
Azért ne tegyük már Kroos és Modric szintjére. Le merem fogadni, ha holnap visszajönne Kroos, egyből lenne középpályánk és Ceballos a kezdő közelébe sem kerülne.
Engem ez a mostani szituáció arra emlékeztett nagyon, amikor 2008 decemberében megvettük Lass Diarrát, mert nem tudott senki védekezni a középpályán. El is voltunk ájulva tőle, de egy fél évre rá, amikor jött egy új edző és kezdett összeállni a középpálya, rá kellett jöjjünk, hogy közel sincs azon a szinten, mint amit beleláttunk. (utána meg Khedira egy az egyben kiszorította)
Ugyanez a helyzet most Ceballos esetében is, senki nem tudja a játékot irányítani rajta kívül (Modricot most ne vegyük ide) és már egyből azt hisszük, hogy ez a Ceballos világklasszissá érett.
De ahogy írtam, idén jó, minden elismerést megérdemel, de nyáron hozni kell valakit a helyére, mert kevés a Real kezdőjéhez.