Rodrygo Goes - 11
-
Re: Rodrygo Goes - 11
Mikor jobbon játszik, nagyon sokat kell besegítenie hátra a védekezésben. Becsülettel visszajár a tizanhatosunk sarkáig. Ezért a 60. percre teljesen elfárad (Atletico ellen is), ekkortájt kelltt volna jönnie helyette Brahimnak.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Persze hogy rendre eltűnik a jobb oldalon... Miért van az hogy minden meccsen amikor a baloldalon kezd akkor sokkal jobb teljesítményt nyújt? Tegnap a jobboson is adott 2 asszisztnak valót, de egyszerűen nem használjuk ki a gyereket ott...
szuperliga.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Zseni volt az első félidőben, messze a legjobb a támadó trióból. 1, de inkább 2 gólpasszt érő passza legalább volt, nem rajta múlott. DE. A másodikban nagyon eltűnt, jogos volt a cseréje (bár én Vinit hoztam volna le, őt meg átküldtem volna a balra), de Brahim az oldalán egyértelmű vérfrissítés volt ezt követően.Halfkey írta: Két dolgot is bizonyított szerintem ma.
1) Lehet baloson valamivel jobb, de az továbbra is csak kamu kifogás hogy azért jó/rossz épp mert melyik oldalon van. Ma ismét jobbról volt jó, két olyan lasztit osztott ki (egyet a Mendy helyzetnél egyet Papinak), ami normális esetben assziszt (vagy Messziszt legalàbb).
2) Nem szabad eladni. Akkor is tud a csapat működni ha fennvan minden jómadár.
A nagy kérdés persze hogy mennyi ideig lesz jó, mennyi ideig van bújócska meccsek helyett, de én bizakodom.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Es megint klasszikus 442ben volt jobboldali kozeppalyas es nen jobbbtamado.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Két dolgot is bizonyított szerintem ma.
1) Lehet baloson valamivel jobb, de az továbbra is csak kamu kifogás hogy azért jó/rossz épp mert melyik oldalon van. Ma ismét jobbról volt jó, két olyan lasztit osztott ki (egyet a Mendy helyzetnél egyet Papinak), ami normális esetben assziszt (vagy Messziszt legalàbb
).
A nagy kérdés persze hogy mennyi ideig lesz jó, mennyi ideig van bújócska meccsek helyett, de én bizakodom.
1) Lehet baloson valamivel jobb, de az továbbra is csak kamu kifogás hogy azért jó/rossz épp mert melyik oldalon van. Ma ismét jobbról volt jó, két olyan lasztit osztott ki (egyet a Mendy helyzetnél egyet Papinak), ami normális esetben assziszt (vagy Messziszt legalàbb

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Tegnap is ott voltak egyszerre a pályán, és nem volt szar meccse a jobb oldalt, néha olyan bevésődése van egy-egy embernek néhány játékossal kapcsolatban, mintha a Politika topikot olvasnám (még jó, hogy nem olvasom hónapok óta).
A vége felé mekkora labdát futott be Vini a bal oldalon, hátrahagyva mindenkit, és végül jól is játszotta meg? Rajta kívül melyik szélsőnk lett volna képes egy ilyen támadásra?
City ellen jó szokott lenni, biztosan kezdő is lesz, hajrá Kicsi.

A vége felé mekkora labdát futott be Vini a bal oldalon, hátrahagyva mindenkit, és végül jól is játszotta meg? Rajta kívül melyik szélsőnk lett volna képes egy ilyen támadásra?
City ellen jó szokott lenni, biztosan kezdő is lesz, hajrá Kicsi.

Oblak világklasszis, tegnap a formája is az volt, érzésem szerintem más ellen akasztott volna egyet tegnap is.realbeckham írta: Jó időszaka van most. Ma kifejezetten jo napot is fogott ki. Több is lehetett volna benne. Cityt ő fogja intezni.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Rodrygonak akkor van rossz meccse amikor vini a pályán van mert akkor ott bóklàszik a jobboson és csak próbál átkeveredni a baloldalra de akkor meg útban van vini... De úgy általában mindenkinek útban van...
Nem kell vinicius.
rodrygo jobban előnyére van a csapatnak
Nem kell vinicius.
rodrygo jobban előnyére van a csapatnak
szuperliga.
-
1 hónapja még fordítva állt volna a szavazás eredménye.
Egyiket sem adnám el, amíg nem vagyunk rászorulva a pénzre. Mindketten fontos és értékes tagjai a kezdőcsapatnak, maradjanak csak, amíg szeretnének.
Egyiket sem adnám el, amíg nem vagyunk rászorulva a pénzre. Mindketten fontos és értékes tagjai a kezdőcsapatnak, maradjanak csak, amíg szeretnének.
Hala Madrid y nada más 
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó időszaka van most. Ma kifejezetten jo napot is fogott ki. Több is lehetett volna benne. Cityt ő fogja intezni.
Balon de oro forma

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én úgy láttam ma, hogy elég sokat és jól cselezett ma is.Impostor írta:Szokott cselezni?Sierra írta: Sztem amugy osztonosebb jatekos Rodrygo mint Vini. Cselei is sokkal termeszetesebbek, nem ugrabugral mint Binicius![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egyiket se. még kb 4-5 évig amit lehet ki kell préselni belőlük és 28-29 éves korukban egy hatalmasat szakítani belőlük mielőtt beütne a brazil 30-as szindróma. Addig top szintek a mai mezőnyben és a következő 4-5 évben nem nagyon lesz náluk jobb és akkor is megadnák értük a nagy pénzt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egyiket sem, amig nem latom, hogy egy uj edzovel mire menne ez a harmas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ezért kurvanehéz kérdés amúgy.poronty írta: A gyengébb játékost, az meg egyértelműen Rodrygo.
rodrigoban jobban megvan a bugi és a brazilos kombinativ játék, a labda is jobban áll a lábán, de fizikálisan átlagos, ezért sosem lesz legszűkebb elit - ezért is nyomják el és tűnik el rengeteg meccsen.
binicius fizikálisan jobb, de fejben gatya.
szóval mindkettőt el kell adni szerintem, nyilván nem lesz ilyen, mert most vannak a topon még súlyos sérülés nélkül, de ha wirtzet akarunk hozni, akkor valakinek menni kell.
hozzátéve, hogy a német egyik brazilnál se jobb.
másik megoldás, hogy egybetartjuk igy a keretet, ahogy van, és szélsővédőket meg tucsapöcs és modric utódot igazolunk (davies de szép lett volna, budos penzehes kisköcsög az is

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A gyengébb játékost, az meg egyértelműen Rodrygo.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazzunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Maradjunk annyiban, hogy az emberünk top5 a jelenlegi posztján úgy hogy alapból balszélső.
Lehet szidni Rodrygot, de gyenge a piac, jó hogy itt van.
Én is megvenném szívesen Sakát, de annyival nem biztos, hogy jobb lenne és Rodrygo már tudja mi az a Real Madrid és kellenek a madridista játékosok a csapatba.
Lehet szidni Rodrygot, de gyenge a piac, jó hogy itt van.
Én is megvenném szívesen Sakát, de annyival nem biztos, hogy jobb lenne és Rodrygo már tudja mi az a Real Madrid és kellenek a madridista játékosok a csapatba.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Skacok szerintem ez rohadt nehéz téma így péntek estére.
Rodrygo mindig rövid időre(Max meccsekre) került át a balosra,nincs minta,hogy milyen is lenne ott, de ha akkora játékos lenne akkor a jobb oldalról is kiharcolta volna a vezérbika szerepet, ennyire egyszerű.
Szerény vélemény szerint most a szokásos prime Rodry-t látjuk aki évente 1 hónapot játszik ilyen formában, lassan jön vissza Vindzsó és mehet a süllyesztőbe Ruszó Tibi, akár a padra is, ha Carlo be meri vállalni,hogy nem működik a Vini-Bappi-Rodry.

Rodrygo mindig rövid időre(Max meccsekre) került át a balosra,nincs minta,hogy milyen is lenne ott, de ha akkora játékos lenne akkor a jobb oldalról is kiharcolta volna a vezérbika szerepet, ennyire egyszerű.
Szerény vélemény szerint most a szokásos prime Rodry-t látjuk aki évente 1 hónapot játszik ilyen formában, lassan jön vissza Vindzsó és mehet a süllyesztőbe Ruszó Tibi, akár a padra is, ha Carlo be meri vállalni,hogy nem működik a Vini-Bappi-Rodry.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Lehet ösztönösebbnek tűnik, nem tudom neked megmagyarázni mire is gondolok úgy néz ki...Sierra írta: Nem tudom mi köze a formájának meg a világklasszisságnak a témához, a cselezésről volt szó. Igen, ingadozó formája volt mindig is, világklasszis se lesz sose, nem is ez volt a téma. Hanem, hogy SZERINTEM ösztönösebben cselez, könnyedebben megy át az ellenfeleken, mint Vinicius.
Úgy gondolom, ha ő formában van és egy gyengébb védővel áll szemben, akkor meg mer húzni egy két egyszerűbb cselt és be is jön neki...akkor te már csettintesz, hogy ez aztán joga bonito
A labdakezeléssel neki nincs problémája..megy neki az egyik lábra teszem a másik lábra teszem ... ütemváltás stb
No de ha nagyobb a tét, vagy keményebb az ellenfél, akkor vagy nem mer, vagy nem tud váratlant... Ellenben egy Vinivel, hogy maradjunk csapaton belül, a random megmozdulásaival megy át az embereken néha csetlő-botló mozdulatokkal amit te nem látsz ösztönösnek, de mégis megteremti a különbséget...lehet 10-ből csak 2-3x sikerül neki, de megpróbálja... és ha átjátsza a védőt, vagy gólhelyzetet termet magának, vagy be tud centerezni... és nem tojik be egy keményebb bekk ellen is meghúzni a trükköt..aki ellen Rodrygonak kb esélye, és/vagy mersze sem lenne..
De ettől független Vininek is sok hibája van, nem őt magasztalom, és Rodrygo is jó játékos és alázatos kell ilyen a csapatba..
No mindegy zárjuk a témát, egyezzünk ki egy nem ugyanúgy gondolkodunkban ..pacsi rá

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ebből kiindulva akkor jelenleg 0 db világklasszis van a top fociban. MBappenek is kellettek hónapok mire elkezdett emlékeztetni arra hogy egy top támadóról van szó. Ne érts félre, Rodrygo szerintem sem világklasszis, de a te értelmezésed szerint senki sem az.Impostor írta:Nem kell magyaráznod, nem vagyok értetlen, sem hülye, csak nem értünk egyet...Sierra írta: Nálam az is cselezés, ha átviszi 2 védőn, akármilyen mozdulattal, testcsel, ugrabugra, meghúzom mellette és rohanok a labda után, megkerülős csel stb. Kár, hogy egyeseknek ezt is magyarázni kell.
Most jó formában van a kis brazil, de emlékszem én arra az időszakra amikor mindenki eladta volna, mert hónapokig egy jó mozdulata sem volt, szürke semmi volt amit nyújtott... Nem volt mozdulat "csel", se semmi...Brahim meg jó formában ült helyette a padon...
Nálam az a világklasszis akinek nem kellenek hónapok, hogy húzzon egy váratlant, megteremtse a különbséget stb.. persze mindenkinek lehet rossz meccse..
Nem mondom hogy nem jó játékos, de helyén kell kezelni...
A legtöbb percét egy idegen poszton tölti, a bl-ben is rendre jönnek a döntő gólok nagy ellenfelek ellen. Sem a pályán sem azon kívül nincsenek balhéi. Csendben teszi a dolgát, rendszerint top szinten. Mindenkinél vannak gyengébb meccsek ezt te magad írod. Vinicius focija látványosabb, de ha egy poszton játszanának megkockáztatom h a számaikban kb alig lenne különbség. Vinicius világklasszis?