Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Babinho

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 9., vasárnap 14:53

ha a madridom fórum egy része hamarabb látja, kiket kéne betenni a kezdő 11-be mondjuk aktuális forma alapján, mint az edzői stáb, nagy baj van arrafelé
Továbbra is erre reagáltam...hogy te azt gondolod magadról, hogy jobban értesz hozzá, mert Frant kezdőbe követelted és ez történetesen bejött...milyen érdekes fent említett 3as éppen spanyolok...nálad ez az egyetlen szempont, hogy spanyol legyen meg fiatal. Képes voltál a valaha volt legjobb sikerkorszakunk kellős közepén is betrollkodni, rimánkodva másodvonalas castillások játékperceiért...egy utánozhatatlan dinasztia kellős közepén és az egyetlen dolog érdekelt, a spanyol mániád, félretéve minden más szakmai szempontot.
Most meg jössz ezzel a szarral, hogy itt a fórumon is te jobban látod...

Fran olyan gyenge volt másfél évig hogy az elmúlt 30 évben nem volt rosszabb játékos itt azon a poszton. Helyette Mendy jatszott akivel 2 blt nyertünk. Érthető hogy megprobalta most is formába hozni újra. Úgy tűnik nem sikerült. De közben Fran is felfejlődött és megkapta a lehetőséget. Na most ehhez Carloéknak nincs köze? Hogy végre úgy jatszik mint egy BHV, nem mint egy megszeppent balfasz? Bezzeg te tudtad ezt hamarabb mint ő? Hány meccs menne el miközben a kezdőbe nevezve várnánk meg míg készen állnak?
Asencio megkapta a sérülések miatt a lehetőséget, és azóta TUDATOSAN van beépítve, ami nem azt jelenti hogy rögtön mélyvíz barca módra.

A Zizou-Carlo edzői gárda az elmúlt 11-12 évben rengeteg olyan játékost épített fel akik nagyon fiatalon kerültek a klubhoz. Többet mint bármelyik más klub, és sikeresebbeket is...te meg leírsz egy ilyen kommentet mint amit beidéztem...hagyjuk egymást inkább.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 9., vasárnap 13:57

Babinho írta: Ha a mániádat újra és újra leírod, amiben részben vagy egészben vannak veled egyetértők, és emiatt okosabbnak hiszed magad a stábnál, nem biztos hogy a stábnál van nagy baj...azért ahhoz nagy mellény kell hogy Carlo fölé pozícionáld magad, de lelked rajta, a szurkoló hajlamos faszságokra :smile: a mánia kifejezést nem véletlenül használtam a te esetedben, többször elég kényszeres a világlátásod, de ezt tudjuk rólad mindannyian...
ezeket nem én találom ki…

nézed a meccseket mostanában??
ha Fran Asensio Ceballos kezd, és kimarad elöl Vini pl
sokkal jobb, eredményesebb a csapat…
ezt a stábnak hamarabb kellett volna látnia, és most sem vagyok meggyőzve arról, hogy nem a sérülések miatt kezdtek…

ez nem az én faszságom, ezt mutatják az eredmények :roll:

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 9., vasárnap 11:30

Realista24 írta:
raul 4 ever írta: Abszolút semmi szükség Camára a védelemben, a citynek nincs jobb oldala idén. Ha tud kezdeni, nálam fixen középpálya:

Fede-Csumi-Asencio-Fran
Belli-Ceba-Cama
Rodry-Bapi-Vini

Ha meg nem tud, akkor LV sajna a jobb bekk, Fede meg középpálya.
Modric is tud kezdeni kozepen, kellenek a labdabiztos emberek, es Cama nem az, barmennyire is csipem.
Aztan az ido mulasaval bele lehetne nyulni a meccsbe, ahogy a helyzet kivanja.
Ancelotti: Modric és Camavinga is kezd középen, Ceballos nem. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 9., vasárnap 11:29

Realista24 írta: Modric is tud kezdeni kozepen, kellenek a labdabiztos emberek, es Cama nem az, barmennyire is csipem.
A 2 futós motoregérből nálam mindenképp kell, hogy kezdjen egy, felrakni a Belli-Ceba-Modric hármast, nem lehet szerintem.

A forma alapján Ceba most "megérdemli", hogy kezdjen, aztán ha nagy a kabát, jöhet Modric. Amúgy a tegnapi kezdő megy ki kedden is, biztos vagyok benne.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 9., vasárnap 11:12

raul 4 ever írta: Abszolút semmi szükség Camára a védelemben, a citynek nincs jobb oldala idén. Ha tud kezdeni, nálam fixen középpálya:

Fede-Csumi-Asencio-Fran
Belli-Ceba-Cama
Rodry-Bapi-Vini

Modric is tud kezdeni kozepen, kellenek a labdabiztos emberek, es Cama nem az, barmennyire is csipem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. február 9., vasárnap 11:09

Abszolút semmi szükség Camára a védelemben, a citynek nincs jobb oldala idén. Ha tud kezdeni, nálam fixen középpálya:

Fede-Csumi-Asencio-Fran
Belli-Ceba-Cama
Rodry-Bapi-Vini

2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. február 9., vasárnap 9:48

En Camavingat fixen beraknam balhatvedbe City ellen, de gondolom igy hogy 2 ember is van oda, tuti nem fogja. Vinicius erinthetetlen, ami valahol ertheto is, benne van hogy villan parszor. Kozeppalya meg mindenhogyan szar. :D ott nehez varialni.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 9., vasárnap 7:20

Ne idegeskedjetek ezen, ha tudtok máson is. :mrgreen: Még mindig van esélye kezdőnek lenni így a hétvégi pihenő után Mendynek, meg úgy látszik Lucas sem maradhat ki a nagy meccsekből. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. február 9., vasárnap 7:10

Az gyonyoru lenne a 4 tamadoval elol, a duplaszuro egyik tagja meg a 40eves modric. Camavinga ebben az esetben vagy valverde mimdegy ki a párja mar a 10.percig besárgul mert folyamat plusz meloznia kell.
Cebat egyszeruen nem veheti ki most carlo.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 9., vasárnap 0:56

Ancelotti: "Modrić and Camavinga vs City? Now we have to see how the players recover before Manchester. Those who didn't start today have an advantage [to start]."

Szuper lesz a 40 éves Modriccsal neki menni a Citynek :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 9., vasárnap 0:03

ELSiete írta:
Babinho írta:
Ha a mániádat újra és újra leírod, amiben részben vagy egészben vannak veled egyetértők, és emiatt okosabbnak hiszed magad a stábnál, nem biztos hogy a stábnál van nagy baj...azért ahhoz nagy mellény kell hogy Carlo fölé pozícionáld magad, de lelked rajta, a szurkoló hajlamos faszságokra :smile: a mánia kifejezést nem véletlenül használtam a te esetedben, többször elég kényszeres a világlátásod, de ezt tudjuk rólad mindannyian...
Nekem is van véleményem a Tesláról, azért nem gondolom hogy Elonnál jobban összeraktam volna...
Tehát ilyen alapon fogadjunk el mindent amit a pályán látunk, csak mert nem vagyunk edzők. Ez is érdekes. Ez egy fórum, ahol bizony bárki megoszthatja a véleményét, ha szerinted Carlo munkája idén jó, akkor elfogadom. Szerintem sokkal több van ebben a keretben. Ettől függetlenül nyerni fogunk valamit, jövőre pedig megint lehet nézni a középkezdésnél passzolgatást.
Olvasd már el mire reagáltam. Jim azt írta ha elegen ugyanazt látjuk, amit az edzői stáb nem, akkor az rossz hír az edzői stábnak...erre reagáltam...ez a tipik fotelbű' jobban tudom...mert mi megállapítunk innen valamit sokan akkor jobban tudjuk mint ők??? És ezt JIM írja...
Mindegy, a kijelentése egy vicc volt sztem.
Természetesen nem úgy értettem ahogy te lefordítottad, persze hogy beszélünk itt mindenről. Csak amikor valaki leírja hogy jobban tudja mint a real edzője...hát jó...

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 8., szombat 23:58

Babinho írta:
ELSiete írta:

Te pedig túl gondolod az edző szerepét. Hogy mennyi Carlo hozzaadott értéke az jól látható, hogy idén mit hozott ki ebből a keretből (a sérültek ellenére). Mennyit fejlődött az elmúlt időben Tchouameni vagy Camavinga alatta? Miért vannak Vininek mentális problémái, miert nem beszél vele, esetleg vágja a padra? Miért most került elő egy jó képességű Asencio? Mi a helyzet Gulerrel, Endrickel? Hogy fordulhat elő, hogy egy derbin még mindig csak 3 percet kap egy Brahim? Miert kell a 30+os Rudigert nonstop erőltetni és megvárni, míg teljesen kidől? Valverde miért nélkülözhetetlen? Miért nem rakja át Rodrygot a bal oldalra, ahol egyértelműen TOP3as támadó? De igen, Fran Garcia meg Ceballos biztos alatta lett használható focista. És igen, a jatekperc bizony kumma fontos a fociban, mint ahogy egy formába lendülő Gulert sem meszelhetnél el utána hetekig. Csak szólok, Asenciot is padra tette volna, ha Alaba nem sérül újra le, minden jel erre mutatott.
Ezek amiket leírtál Mindenben igazad van! A szezon egészét nézve én elkuldeném Carlot, már többször leírtam, és hogy az általad említett dolgokban is mennyire nem értek dolgokat.
Csak nem utálom annyira hogy a mait ne ismerjem el, és hogy tudjam ebben ma neki nagy szerepe volt...a realos pályafutását egészben értékelem, és elismerem a hibáit, de amikor egy ilyen meccs után is beleállunk, azzal hogy hogy cserélt...nem tudom kit hiányoltunk ma a pályáról, és ki helyett kellett volna hozni? Mármint feltételezve, hogy mindenki belátja hogy ez nem FM.
Az hogy az edző szerepét, súlyát hogy látjuk ne ma nyissunk vitát.
Rendben. :agree:
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 8., szombat 23:57

ELSiete írta:
Babinho írta:

Szerinted Ceballos és Fran esetében is annyit tett Carlo hogy betette őket a csapatba, a többit ők skillből hozzák. Ezzel ezt mondod. Fran minden tudás és képesség birtokában volt, csak a játékperc hiányzott...
Tehát Carlo csak kijelöl egy 11et, más hozzáadott értéke nincs...
Borzasztó egyszerűen látod ezt a játékot, én nem így gondolom, úgyhogy ezt részemről elengedem...

Padem ki ne találjuk már hogy ez ma darálás volt....nagyon komoly taktikai csata volt ez ma, amiben Carlo nyert, Simeone 2 jó kontrán meg egy kamu tizin semmit nem tudott ma felmutatni, aztán nem annyi hiányzója van mint nekünk...komolyan ez a Carlo degradálás már a ló túloldala...
Te pedig túl gondolod az edző szerepét. Hogy mennyi Carlo hozzaadott értéke az jól látható, hogy idén mit hozott ki ebből a keretből (a sérültek ellenére). Mennyit fejlődött az elmúlt időben Tchouameni vagy Camavinga alatta? Miért vannak Vininek mentális problémái, miert nem beszél vele, esetleg vágja a padra? Miért most került elő egy jó képességű Asencio? Mi a helyzet Gulerrel, Endrickel? Hogy fordulhat elő, hogy egy derbin még mindig csak 3 percet kap egy Brahim? Miert kell a 30+os Rudigert nonstop erőltetni és megvárni, míg teljesen kidől? Valverde miért nélkülözhetetlen? Miért nem rakja át Rodrygot a bal oldalra, ahol egyértelműen TOP3as támadó? De igen, Fran Garcia meg Ceballos biztos alatta lett használható focista. És igen, a jatekperc bizony kumma fontos a fociban, mint ahogy egy formába lendülő Gulert sem meszelhetnél el utána hetekig. Csak szólok, Asenciot is padra tette volna, ha Alaba nem sérül újra le, minden jel erre mutatott.
Ezek amiket leírtál Mindenben igazad van! A szezon egészét nézve én elkuldeném Carlot, már többször leírtam, és hogy az általad említett dolgokban is mennyire nem értek dolgokat.
Csak nem utálom annyira hogy a mait ne ismerjem el, és hogy tudjam ebben ma neki nagy szerepe volt...a realos pályafutását egészben értékelem, és elismerem a hibáit, de amikor egy ilyen meccs után is beleállunk, azzal hogy hogy cserélt...nem tudom kit hiányoltunk ma a pályáról, és ki helyett kellett volna hozni? Mármint feltételezve, hogy mindenki belátja hogy ez nem FM.
Az hogy az edző szerepét, súlyát hogy látjuk ne ma nyissunk vitát.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 8., szombat 23:54

Babinho írta:
Jim írta:

ha a madridom fórum egy része hamarabb látja, kiket kéne betenni a kezdő 11-be mondjuk aktuális forma alapján, mint az edzői stáb, nagy baj van arrafelé :roll:

és ez ebben a szezonban sokszor így volt...
Ha a mániádat újra és újra leírod, amiben részben vagy egészben vannak veled egyetértők, és emiatt okosabbnak hiszed magad a stábnál, nem biztos hogy a stábnál van nagy baj...azért ahhoz nagy mellény kell hogy Carlo fölé pozícionáld magad, de lelked rajta, a szurkoló hajlamos faszságokra :smile: a mánia kifejezést nem véletlenül használtam a te esetedben, többször elég kényszeres a világlátásod, de ezt tudjuk rólad mindannyian...
Nekem is van véleményem a Tesláról, azért nem gondolom hogy Elonnál jobban összeraktam volna...
Tehát ilyen alapon fogadjunk el mindent amit a pályán látunk, csak mert nem vagyunk edzők. Ez is érdekes. Ez egy fórum, ahol bizony bárki megoszthatja a véleményét, ha szerinted Carlo munkája idén jó, akkor elfogadom. Szerintem sokkal több van ebben a keretben. Ettől függetlenül nyerni fogunk valamit, jövőre pedig megint lehet nézni a középkezdésnél passzolgatást.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 8., szombat 23:51

Babinho írta:
ELSiete írta:

Mármint hogy értve mit hoz ki Ceballosbol? Ceballos eddig sem volt egy rossz játékos, a fejlődése azzal indult meg, hogy végre jatszatni kezdte, amire idén is a szezon elején nagyon kevés esélyt láttunk, aztán szerencsére rajott, hogy 1 előre passzolni tudo játékos van a csapatban, ez pedig ő. Wow.
Fran Garcia szintén amiatt fejlődött, mert végre több jatekperce van, mint padon eltoltott ideje, de Mendy idei teljesítménye kritikán aluli, ezt ő sem léphette meg, hogy folyton őt erőlteti. Rodrygobol pedig akkor tudna a legtöbbet kihozni, ha át rakná a bal oldalra, de ehhez nincs töke.
Szerinted Ceballos és Fran esetében is annyit tett Carlo hogy betette őket a csapatba, a többit ők skillből hozzák. Ezzel ezt mondod. Fran minden tudás és képesség birtokában volt, csak a játékperc hiányzott...
Borzasztó egyszerűen látod ezt a játékot, én nem így gondolom, úgyhogy ezt részemről elengedem...

Padem ki ne találjuk már hogy ez ma darálás volt....nagyon komoly taktikai csata volt ez ma, amiben Carlo nyert, Simeone 2 jó kontrán meg egy kamu tizin semmit nem tudott ma felmutatni, aztán nem annyi hiányzója van mint nekünk...komolyan ez a Carlo degradálás már a ló túloldala...

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 8., szombat 23:50

Jim írta:
Babinho írta: Szerinted Ceballos és Fran esetében is annyit tett Carlo hogy betette őket a csapatba, a többit ők skillből hozzák. Ezzel ezt mondod. Fran minden tudás és képesség birtokában volt, csak a játékperc hiányzott...
ha a madridom fórum egy része hamarabb látja, kiket kéne betenni a kezdő 11-be mondjuk aktuális forma alapján, mint az edzői stáb, nagy baj van arrafelé :roll:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 8., szombat 23:42

Babinho írta: Szerinted Ceballos és Fran esetében is annyit tett Carlo hogy betette őket a csapatba, a többit ők skillből hozzák. Ezzel ezt mondod. Fran minden tudás és képesség birtokában volt, csak a játékperc hiányzott...

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. február 8., szombat 23:36

ELSiete írta:
Babinho írta: Jajj a cserék már megint, amiatt sírtok...
Nsgyon sok jó egyéni teljesítmény is volt ma, nem is tudok ma senkit kiemelni negatívan, csapatként pedig ledomináltuk őket egész meccsen, de persze ilyenkor is az a baj, hogy miért nem cserél ötöt, meg álljon be az összes 18 éves....

Ma Carlo és a csapat is nagyon jó volt, ez ma sztem top foci volt, semmi kivetni valót nem látok, ilyen derbiken nem cseréled le tinikre a clutch playereidet ha megy a foca.

Ma az ellenfélnél nagyobb meccs volt a bíróval szemben...az atleticot 0-n tartottuk, a bírótól sajnos bekaptunk egyet. Ilyen ez a mocskos politika.

De a csapat előtt le a kalappal, és Carlo előtt is!
Azért nézzük már meg milyen védelemmel kell dolgoznia, nézzük már meg hogy a 2szer kikukázott, full pados Ceballosból milyen irányítót hoz ki. Vagy ehhez sincs semmi köze? Nézzük már meg ebből az nb2es Franból mit hozott ki végül, a csávó Vallejo szint volt fél éve, mint Heinze mostoha gyereke, és ma hogy játszott? Sorolhatnám, Rodrygon keresztül Mbappéig...ezekhez semmi köze Carlonak, csak a szarhoz???

Jó lenne a teljes képet nézni, nem csak böfögni a mantrákat...
Hala!
Mármint hogy értve mit hoz ki Ceballosbol? Ceballos eddig sem volt egy rossz játékos, a fejlődése azzal indult meg, hogy végre jatszatni kezdte, amire idén is a szezon elején nagyon kevés esélyt láttunk, aztán szerencsére rajott, hogy 1 előre passzolni tudo játékos van a csapatban, ez pedig ő. Wow.
Fran Garcia szintén amiatt fejlődött, mert végre több jatekperce van, mint padon eltoltott ideje, de Mendy idei teljesítménye kritikán aluli, ezt ő sem léphette meg, hogy folyton őt erőlteti. Rodrygobol pedig akkor tudna a legtöbbet kihozni, ha át rakná a bal oldalra, de ehhez nincs töke.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 8., szombat 23:28

Sierra írta: Top foci? Max a masodik felidoben, az elso egy unalmas szintelen szagtalan kula volt, persze kinek mi tetszik. Masodik mar esemenydusabb volt de nem tudott senki elolepni, hogy bebasszon egyet nekik.
Ha top foci nem is de top mentalitás végre. Akart, ment darált mindenki, kondi kezd megérkezni. Rodrygo is Vini is, Mpabbé is olyanokba állt bele és ment át két védőn olykor amikből általában 3 métert repülnek, pláne ezek ellen. Jó jel a lényegi szakasz elött. Helyzeteink megvoltak bőven a győzelemhez, ők csak egy összecsalt tizit tudtak felmutatni. De összességében a munka befejezetlen maradt sajnos. Ha múlt héten nem a vakok intézete ül a var szobában most adnánk csak le 5 pontra a Barca ellen, kurva bosszantó.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 8., szombat 23:24

Babinho írta: Jajj a cserék már megint, amiatt sírtok...
Nsgyon sok jó egyéni teljesítmény is volt ma, nem is tudok ma senkit kiemelni negatívan, csapatként pedig ledomináltuk őket egész meccsen, de persze ilyenkor is az a baj, hogy miért nem cserél ötöt, meg álljon be az összes 18 éves....

Ma Carlo és a csapat is nagyon jó volt, ez ma sztem top foci volt, semmi kivetni valót nem látok, ilyen derbiken nem cseréled le tinikre a clutch playereidet ha megy a foca.

Ma az ellenfélnél nagyobb meccs volt a bíróval szemben...az atleticot 0-n tartottuk, a bírótól sajnos bekaptunk egyet. Ilyen ez a mocskos politika.

De a csapat előtt le a kalappal, és Carlo előtt is!
Azért nézzük már meg milyen védelemmel kell dolgoznia, nézzük már meg hogy a 2szer kikukázott, full pados Ceballosból milyen irányítót hoz ki. Vagy ehhez sincs semmi köze? Nézzük már meg ebből az nb2es Franból mit hozott ki végül, a csávó Vallejo szint volt fél éve, mint Heinze mostoha gyereke, és ma hogy játszott? Sorolhatnám, Rodrygon keresztül Mbappéig...ezekhez semmi köze Carlonak, csak a szarhoz???

Jó lenne a teljes képet nézni, nem csak böfögni a mantrákat...
Hala!

Vissza: