Taktikai háború (Legyél Xabi)
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Két véglet van látom Carloval kapcsolatban.
Flegma Vinit csak le lehetett volna cserélni, volt max 2 jó megoldása amire rapihent az egész meccsen, többieket én is hagytam volna.
Ami pozitívum hogy félidőben felrazodott a csapat, ez tény.
Flegma Vinit csak le lehetett volna cserélni, volt max 2 jó megoldása amire rapihent az egész meccsen, többieket én is hagytam volna.
Ami pozitívum hogy félidőben felrazodott a csapat, ez tény.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realistahuni 2025. február 8., szombat 23:23-kor.
Top foci? Max a masodik felidoben, az elso egy unalmas szintelen szagtalan kula volt, persze kinek mi tetszik. Masodik mar esemenydusabb volt de nem tudott senki elolepni, hogy bebasszon egyet nekik.
- mustacsshe
- Kedvenc játékosaid: Valverde, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rodrygo el volt tunve az utolso 15-20 percben, mar akkor kellett volna Brahimnak jonnie!Sierra írta: Már szóra sem érdemesek ezek. Viniciust kellett volna lehozni Rodrygo helyett, de azt se a 87. percben.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem se kell most drámázni. Nem volt ez rossz. Most indul a buli meglátjuk mi lesz de úgy látom fejben azért jóval összeszedettebb a csapat mint az elmúlt hónapokban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Nagy +1!Babinho írta: Jajj a cserék már megint, amiatt sírtok...
Nsgyon sok jó egyéni teljesítmény is volt ma, nem is tudok ma senkit kiemelni negatívan, csapatként pedig ledomináltuk őket egész meccsen, de persze ilyenkor is az a baj, hogy miért nem cserél ötöt, meg álljon be az összes 18 éves....
Ma Carlo és a csapat is nagyon jó volt, ez ma sztem top foci volt, semmi kivetni valót nem látok, ilyen derbiken nem cseréled le tinikre a clutch playereidet ha megy a foca.
Ma az ellenfélnél nagyobb meccs volt a bíróval szemben...az atleticot 0-n tartottuk, a bírótól sajnos bekaptunk egyet. Ilyen ez a mocskos politika.
De a csapat előtt le a kalappal, és Carlo előtt is!
Azért nézzük már meg milyen védelemmel kell dolgoznia, nézzük már meg hogy a 2szer kikukázott, full pados Ceballosból milyen irányítót hoz ki. Vagy ehhez sincs semmi köze? Nézzük már meg ebből az nb2es Franból mit hozott ki végül, a csávó Vallejo szint volt fél éve, mint Heinze mostoha gyereke, és ma hogy játszott? Sorolhatnám, Rodrygon keresztül Mbappéig...ezekhez semmi köze Carlonak, csak a szarhoz???
Jó lenne a teljes képet nézni, nem csak böfögni a mantrákat...
Hala!
Hala Madrid y nada más 
Jajj a cserék már megint, amiatt sírtok...
Nsgyon sok jó egyéni teljesítmény is volt ma, nem is tudok ma senkit kiemelni negatívan, csapatként pedig ledomináltuk őket egész meccsen, de persze ilyenkor is az a baj, hogy miért nem cserél ötöt, meg álljon be az összes 18 éves....
Ma Carlo és a csapat is nagyon jó volt, ez ma sztem top foci volt, semmi kivetni valót nem látok, ilyen derbiken nem cseréled le tinikre a clutch playereidet ha megy a foca.
Ma az ellenfélnél nagyobb meccs volt a bíróval szemben...az atleticot 0-n tartottuk, a bírótól sajnos bekaptunk egyet. Ilyen ez a mocskos politika.
Azért nézzük már meg milyen védelemmel kell dolgoznia, nézzük már meg hogy a 2szer kikukázott, full pados Ceballosból milyen irányítót hoz ki. Vagy ehhez sincs semmi köze? Nézzük már meg ebből az nb2es Franból mit hozott ki végül, a csávó Vallejo szint volt fél éve, mint Heinze mostoha gyereke, és ma hogy játszott? Sorolhatnám, Rodrygon keresztül Mbappéig...ezekhez semmi köze Carlonak, csak a szarhoz???
Hala!
Hala!
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Mert Vini egyfolytában mellé ütöttistimester írta: Szerintem ma ültek a cserék.
Minek nyúlt volna bele, amikor épp ütöttük a vasat? Volt elég helyzetünk, megfordíthattuk volna, extrán meg nem akart kinyitni. Mégértem, az X-el is maradtunk az első helyen.
Adtunk egy félidőnyi fórt a matracasoknak, azt kellene elhagyni.
Bellinghamet pedig a kapu előterébe, nem baloldalra buzizni.
szuperliga.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
neked mi a bajod? amikor 50-65 között mindenki cserét akart akkor voltunk a legjobbak, semmi értelme nem lett volna megbontani. után 70-75 fele volt egy leülés és Ceba pl látványosan elfáradt ott már jöhetett volna Modric és Vini helyett Brahim. De pl 80 után már nem vettem volna le Vinit mert benne van a meccs végi váratlan de addigra meg már Rodrygo is kipukkant. Lehetett volna picit korábban cserélni de nem annyival korábban.realbeckham írta:Esküszöm ilyen védekező mechanizmust az eletemben nem láttam, mint amit nyomsz hetek óta. Brutális. Lesben allsz, full fokuszban.RaúlCF írta: én sem cseréltem volna akkor. Pont abban a fázisban játszottunk a legjobban és ott nyomtuk a legjobban. vétek lett volna megbontani
1 perc alatt megjelensz barhol, barmikor, ha valakinél carlo a téma.
Lazits mar az isten szerelmére. Legalább egy pár napig fekudt ki.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem ma ültek a cserék.
Minek nyúlt volna bele, amikor épp ütöttük a vasat? Volt elég helyzetünk, megfordíthattuk volna, extrán meg nem akart kinyitni. Mégértem, az X-el is maradtunk az első helyen.
Már szóra sem érdemesek ezek. Viniciust kellett volna lehozni Rodrygo helyett, de azt se a 87. percben.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Esküszöm ilyen védekező mechanizmust az eletemben nem láttam, mint amit nyomsz hetek óta. Brutális. Lesben allsz, full fokuszban.RaúlCF írta: én sem cseréltem volna akkor. Pont abban a fázisban játszottunk a legjobban és ott nyomtuk a legjobban. vétek lett volna megbontani
1 perc alatt megjelensz barhol, barmikor, ha valakinél carlo a téma.
Lazits mar az isten szerelmére. Legalább egy pár napig fekudt ki.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ma hogy cserélt Carlo
ezeket tényleg nem tudom hova tenni...
legkésőbb a 70 percben hozom Brahimot legalább, nem 3 percre komolytalan
gól kellett volna a végén, nem ezért ült a padon a jó góllövő formában lévő Gonzalo, hogy behozzuk legalább 15 percre?

ezeket tényleg nem tudom hova tenni...
legkésőbb a 70 percben hozom Brahimot legalább, nem 3 percre komolytalan
gól kellett volna a végén, nem ezért ült a padon a jó góllövő formában lévő Gonzalo, hogy behozzuk legalább 15 percre?

-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
És természetesen most sem sikerült kihasználni az összes cserelehetőséget.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
én sem cseréltem volna akkor. Pont abban a fázisban játszottunk a legjobban és ott nyomtuk a legjobban. vétek lett volna megbontani
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Behozza a formán kívüli Camavingat, Brahimnak ad 3 percet.realbeckham írta: Nagy taktikai cserék voltak ma is öreg

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2025. február 8., szombat 23:03-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nagy taktikai cserék voltak ma is öreg
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sok koze van annak ahhoz, hogy én kit preferalok vagy nem, hogy Fran semmit nem csinált ma.Jim írta:te vagy itt a legnagyobb Mendy fanRealista24 írta: Nem mintha Fran bármit is hozzátett volna eddig ma.![]()
továbbra is csak Asencio igazán jó ebből a védősorból, mégis őt hagytuk sokszor a padon…![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
te vagy itt a legnagyobb Mendy fanRealista24 írta: Nem mintha Fran bármit is hozzátett volna eddig ma.

továbbra is csak Asencio igazán jó ebből a védősorból, mégis őt hagytuk sokszor a padon…

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem mintha Fran bármit is hozzátett volna eddig ma.
Egyik sem jobb megoldás a másiknál. Marci beállhatott volna.
Egyik sem jobb megoldás a másiknál. Marci beállhatott volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Vagy legrosszabb esetben kihagyja még Ceballost is...hunmadridista írta: City ellen gondolom ugyanez a kezdő lesz. Fran helyett Mendyvel.